untul de shea (shea butter)
Raspunsuri - Pagina 9
cait spune:
Si eu ilfolosesc pe cel de la l'occitane dar nu-mi lasa pielea uscata si chiar raman uneori pete grase.
As avea o intrebare o folositi si pe sani?eu imi dadeam inainte cu apidermin dar acum am zis sa-mi dau cu unt.
Cait
Home is where heart is...
dooku3 spune:
Inca o dovada ca fiecare piele cu nevoile proprii-tie nu-ti usuca pielea ala rafinat,mie da,lui Uta ii usuca ala raw.Da,eu il folosesc pe tot corpul si il mai folosesc din cand in cand si pe par,ca masca.
camelia_daniela spune:
Fetelor, sunt complet bulversata .... 
Nu mai stiu de unde sa iau acest minunat shea butter!!!
Am vazut atatea pareri ca nu mai stiu ce sa aleg! Ieri voiam sa dau drumul comenzii pe Akamuti , amu' am aruncat iar un ochii pe ebay dar tot nu ma pot hotara deloc! Vreau sa iau 900 gr - 1 kg pentru ca voi imparti cu mama si sora-mea, asa ca ... dati-va cu parerea, va rog !
Daca nu se baga nimeni o sa dau cu banu'!
Pe coastalscents nu se pune problema sa astept, va fi avvailable peste cateva saptamanii si pana ajunge in Romania innebunesc!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
moana spune:
revin...totusi eu cred ca orice shea butter rafinat sau nerafinat are sanse sa fie organic. pentru ca am citit in mai multe locuri ca acesti copaci nu sunt cultivati ci cresc doar in flora spontana. acuma depinde de poluarea difuza existenta in africa.....posibil sa fie destul de redusa. la ce saracie este in africa nu stiu daca putem vorbi prae mult de poluare....iar ingrasaminte si pesticide nu cred cu utilizeaza in cazul acestui copac....de obicei acestea sunt folosite doar in culturi...
camelia...vezi si tu unde e mai ieftin si mai bun. ca doar nu ai decat 2 alternative.
camelia_daniela spune:
Moana, multumesc de raspuns! 
Cred ca iau si de la Akamuti si de pe ebay pana la urma! Fac probe !![]()
Si ca sa va inveselesc putin, va spun doua bancuri: (sa stiti ca nu sunt "cu directie"
)
Doua blonde ies dintr-un bar, si una ii zice celeilalte:
-Auzi, eu am uitat sa fac pipi!
-Lasa ca te invat io... ![]()
Ce inseamna o suvita neagra in parul unei blonde?
- O speranta!
Am facut o analiza:
Ebay
100 gr 1,99 lire - 1,75 lire transport
250 gr 3,99 lire - 2,50 lire transport
500 gr 6,49 lire - 3,40 lire transport
1000 gr 9,99 lire - 5,9 lire transport
Akamuti
100 gr - 3,95 lire - transp 3,5 , indiferent de gramaj
200 gr - 7,5 lire
450 gr - 12,5 lire
900 gr - 20 lire
Deci, oricum ar fi, ies mai ieftin pe e-bay ... Ma gandesc eu totusi produsul Akamuti o fi mai bun, daca e si mai scump???
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
elyanne spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cait Si eu ilfolosesc pe cel de la l'occitane dar nu-mi lasa pielea uscata si chiar raman uneori pete grase. As avea o intrebare o folositi si pe sani?eu imi dadeam inainte cu apidermin dar acum am zis sa-mi dau cu unt. Cait Home is where heart is... |
Ihi... stiu ca fetele cu operatii la sani asa s-au dres... si pt. ca ajuta la elasticitatea pieli, si pt. ca e cicatrizant... eu acolo citisem prima data de el...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
anne16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camelia_daniela Ebay 250 gr 3,99 lire - 2,50 lire transport |
Eu am luat de pe ebay pe data de 17.02.2009 si astazi mi-a sosit pachetul
Impresii, zilele urmatoare
camelia_daniela spune:
Anne, zi-mi si mie de unde ai luat de pe e-bay, please!
Imi poti da pe PM ...
Multumesc!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
anne16 spune:
De pe ebay.co.uk , de unde a luat si celelalte fete![]()
uite de la Mother Nature's Goodies :
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m38.l1313&_nkw=Natural+Shea+Butter&_sacat=See-All-Categories