untul de shea (shea butter)
Raspunsuri - Pagina 18
andreutac spune:
Fetelor, m-ati molipsit cu untul asta de shea...maine alimentez si eu cardul si eu si bag o comanda pe ebay.
Se vad ceva rezultate pentru atenuarea vergeturilor?
Oricum ar fi il vreau....m-am saturat de tot felul de produse naturale sau mai putin naturale pline de parabeni si alte chestii asemanatoare.
Abia astept sa vina!!!
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
ralucutza77 spune:
Da, si pe mine m-ati facut f curioasa. AM trecut pe la plafar si am intrebat daca au ceva (cu) unt de shea si mi s-a zis de o crema de corp de la Styx, care costa vreo 53 de lei. Nu mi-a inspirat mare incredere si nu am luat-o. AVeti idee de produsele de la firma asta?Ah, in caz ca mai face cineva comanda pe ebay, ma bag si eu.Poze:
http://good-times.webshots.com/album/563179628WAusaK
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna
dalina2x2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vio_dia iar pe youtube sunt si filmulete. |
scrieti-mi si mie link-ul, va rog!
Nu prea stau bine cu timpul.. ma refer la cautat!
Dierna3 spune:
Aruncati un ochi aici: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=455032&st=18&start=18
cait spune:
Interesant site-ul.Si eu vazusem in reportaj aici la TV unde ziceau ca nu exista produse bio in adevarul sens al cuvantului pentru ca acestea trebuie sa se pastreze doar in frigider nu pe rafturi, etc.?
Macar sa le incercam pe cele care sunt cat de cat naturale.
Cait
Home is where heart is...
Dierna3 spune:
Bio-nebio, am pus link pentru site-ul aroma-zone.
E foarte bine dotat, cu toate ca transportul e mai mare ca in alte locuri.
elyanne spune:
Eu am simulat o comanda (pana la partea cu plata) aveam vreo 7 euro transport, la o cutie se unt de karite (shea) bio de 500ml.
Nu mi s-a parut f. mult... in total ar costa 25 de euro (18 + 7) o cutie de 500 ml bio... ceea ce mi se pare ok...
Iar daca iei de minim 59 de euro transportul e gratuit...
A dat cineva comanda acolo? Vin la posta? pp ca la cat costa transportul nu vin prin curier...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Carmen_So spune:
M-ati zapacit cu untul de shea, asa ca am prospectat piata noastra, sa vad exact cum arata, inainte sa comand pe net. Dezamagire totala: am gasit la L'Occitane doar crema cu 25% shea si o vanzatoare onesta, care mi-a spus ca lotul de crema cu 100% shea are o problema de calitate si va fi returnat. Da' sa vad si eu crema, ca mor. Bine, zice si mi-o arata: intr-adevar mirosea a ranced, desi era in termen, o culoare alburie si destul de consistent, cam cum povestesc fetele care si-au luat de pe net. Pana la urma mi-am luat singura crema care avea 100% shea, dar cutia e foarte mica, 50 ml cred. Si in mod clar e rafinat si whipped, fiindca se intinde destul de usor.
Iar la Ki-life, in Amzei, dezamagire si mai mare, desi ii spusesem vanzatoarei ca vreau 100% shea, ea imi tot venea ba cu 5, ba cu 10, ba cu unele pe care nu scria nimic. Doar Styx si Erbori-something, ca nu mai tin minte. Mi-am luat Styx, sa vad cum e: dupa eticheta nu mai are chimicale adaugate, parabeni. Dar, desi miroase frumos, e foarte fluida, nu e consistenta cum credeam eu ca ar trebui sa fie. In fine, asta e, o s-o termin pe asta si o incerc pe Erbori-aia, ca asta mai era cu 100% shea.
Temerea mea, pentru untul luat de pe net, este ca nimeresc unul de calitate mai slaba, ca am citit ca sunt vreo 5 clase de calitate. Trebuie sa casc ochii bine inainte sa comand, ca altfel, tare ma mananca mana (si mixerul) sa incerc niste combinatii, sa-l whippuiesc si sa-l fac frumos mirositor.
Dar n-am avut niciodata o piele mai fina, noroc cu voi.
cait spune:
Carmen la l'Occitane crema cu 25% shea butter este cea de fata ca ai vazut-o?Eu o folosesc si pot spune ca este super cel putin pentru tenul meu mixt nu-mi mai lasa pete grase pe frunte.Singura chestie e ca mi se pare f scumpa cel putin aici, nu stiu cat este in tara. Nu stiu care crema ti-ai luat pana la urma dar eu am luat de la ei cum am mai spus untul de shea , nu crema pentru ca mi s epare mai consistent.
Cait
Home is where heart is...
Dierna3 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elyanne Eu am simulat o comanda (pana la partea cu plata) aveam vreo 7 euro transport, la o cutie se unt de karite (shea) bio de 500ml. Nu mi s-a parut f. mult... in total ar costa 25 de euro (18 + 7) o cutie de 500 ml bio... ceea ce mi se pare ok... Iar daca iei de minim 59 de euro transportul e gratuit... A dat cineva comanda acolo? Vin la posta? pp ca la cat costa transportul nu vin prin curier... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica |
Cumpar de ceva timp uleiuri si ierburi de pe internet. Din experienta iti spun ca 500 de grame de unt e enorm si raportul pret/transport nu e avantajos pentru un singur produs, mai ales netestat in prealabil. Mai bine cumperi cantitati mai mici din mai multe unturi si uleiuri, s-ar putea sa gasesti ceva cu care sa-ti mearga mai bine.