untul de shea (shea butter)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Din umbra v-am furat pontul si am cumparat unt de shea.

Initial am luat marca Mayam, produs autohton cu unt de shea, ulei de najouli si ulei de avogado. Bun dar putin fata de faptul ca imi place atat de mult incat e crema universala

Acum am luat de la SheaButterCottage, nerafinat, 500g, la 30Lire. A sosit in 4 zile din care 2 nelucratoare, cu posta .

Voi cum il folositi? Eu l-am amestecat cu putin ulei de masline si puin ulei de shea dar nu la-m pregatit ca in filmuletele de pe Youtube, prin topire, l-am amestecat si atat.

Il folosesc pe par, cum spunea una din fete pe la primele pagini , pe fata, pe corp, la copil si inclusiv la varicela sotului unde a avut efect miraculos.

Edit: in banii platiti au intrat si tuleiul si transpotul, dar nu mai tin mine cat era fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

M-au anuntat astazi ca au expediat pachetelul.

Mirunam, cum a ajutat la varicela ? In timpul bolii sau ulterior ajuta sa dispara semnele ?
Baiatul meu a ramas cu cateva semne de la varicela , ar fi bine sa scape de ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iael

M-au anuntat astazi ca au expediat pachetelul.

Mirunam, cum a ajutat la varicela ? In timpul bolii sau ulterior ajuta sa dispara semnele ?
Baiatul meu a ramas cu cateva semne de la varicela , ar fi bine sa scape de ele

Iael, sotul meu a luat de la baiat doar ca a facut o forma mult mai urata. Inainte sa apara crustele, a inceput sa se dea cu unt de shea pe bube. De unde erau rosii rau au devenit rozalii si s-au micsorat. Unele au facut cruste, care au cazut si foarte repede fiind hidratate de la crema iar altele au trecut de la sine.

Semnele stiu ca raman din cauza scarpinatului, nu cred ca poate ajuta untul dar merita oricum sa incerci. Eu dau copilul pe tot corpul cu unt de shea din cauza ca are pielea uscata, nu ii ploace dar suporta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Desi nu s-a scarpinat deloc i-au ramas semne .Poate se mai micsoreaza ,au trecut numai 2 saptamani de la caderea cojitelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La copii, intr-un an aproape dispar semnele de varicela... cel putin la ai mei asa a fost... fara sa-i dau cu ceva anume... pielea lor se mai intinde... pediatrul ne-a spus ca i-a ajutat si soarele... cand am fost la mare si s-au bronzat...
Cand au facut boala, ai mei aveau 3 ani mandra si aproape un an baietii...
Dar n-ar strica daca l-ai da cu unt de shea... poate ajuta si mai mult

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinadel

conchita: ti-ai comandat? eu as vrea sa fac sapun natural cu shea butter.

alinadel

nu mi-am luat un kilogram totusi :-)), ci doar un borcanel normal, de testare. oricum, recunostinta vesnica, dragelor, pentru discutia asta, nu m-a tentat niciodata inainte sa aflu ce e cu shea butter asta! am luat untul pentru fetita mea zvapaiata, ca e mereu acoperita in julituri si zgarieturi si nu-i trec repede cu nimic. acum are una care-i incepe din varful nasului pana pe obraz. :-( voi incerca untul asta cand ajunge prin posta si promit sa depun aici marturie despre efect. multumesc muuult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui an-k

Aniela, din cate am inteles shea buter se fabrica din fructul shea si nu din arborele propriuzis. Presupun ca fructul se coace anual.

M-ati convins si pe mine, ma gandesc ca fiind atat de miraculos o vindeca si vergeturi

anca, Bianca(14/03/2005) si Anthony (08/01/2008)

sincer, nu stiu daca le vindeca... dar sigur le mai diminueaza.
cred ca am fost inteleasa gresit, la inceput . Am spus ca nu am nici o vergetura dupa o sarcina gemelara din cauza ca m-am dat cu crema cu untul de shea din momentul in care a inceput sa-mi creasca burtica pana am nascut.. Nu "dupa"...
oricum, e clar ca e o minune pentru piele!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Mi-am luat si eu o cutie de 150 ml de shea butter organic si nerafinat de la Occitane . Arata exact ca untura pe care o manca bunica-mea in copilarie. Din fericire nu miroase la fel.

Asa ca aseara m-am dat pe tot corpul. Dureaza ceva, ca se intinde greu, dar e f placut dupa aceea.

Intrebare: se poate da in zona din jurul ochilor?

Si am dat si pe o rana (urma de cos de pe fata) ca am citit ca e bun cicatrizant si dimineata nu mai era mai nimic pe fata. Repet, nu pe cos, ci pe rana ivita in urma "chinuirii" cosului.

Caro

Eu am ineput sa-mi dau si pe pielea din jurul ochilor si chiar pot sa spun ca se vede diferenta... Nu ma las pana nu s-o face iar ca pielea de pe funduletul fetitelor mele!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uta_ciun

mi-a venit in sfarsit untul de pe amazon.com

am luat o bucata mare, mare de 1 lb (454 g)

sotului nu-i place cum miroase (e nerafinat, raw, galbui, are consistenta branzii de burduf) asa ca am amestecat cu ulei de masline, ulei de vitamine E si ceva ulei frumos mirositor....sunt niste retete cateva pagini mai in urma

bine, sotului nici acum nu-i place mirosul, dar eu sunt ok

am observat ceva ciudat....mi se pare ca mi se usuca pielea mai repede, cu cat ma dau mai mult

la cateva ore deja trebuie sa ma dau din nou, voi ati patit asa ceva?

De 8 Martie sa fim MAME cu "M" mare

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

N-ar trebui sa fie-asa...
Mie-mi ramane pielea moale si catifelata trei zile! N-o fi din cauza uleiurilor parfumate adaugate? Cine stie ce substante contin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mi-a sosit si mie untul de shea de pe ebay! Abia l-am luat de la posta , deci nu am apucat sa-l testez ... Mi-a zis pe 2 ca l-a trimis (eu l-am comandat pe 27) si pe 5 am avut aviz!
Revin cu impresii!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput