Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, la tine nu se cheama prima cazatura...
Ori e PRIMA CAZATURI, ori PRIMELE CAZATURA.... your chioice, oricum te vei speria de doua ori o data

Pediatra m-a cheamat la cabinet, ca nu poate veni azi, fiind singura pe toata clinica...
Si la virusologie cu Teo, tot la CMU Kids am fost...

De aceea ma feresc ca de necuratu sa ma duc cu copiii la clinica...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Lumi, la tine nu se cheama prima cazatura...
Ori e PRIMA CAZATURI, ori PRIMELE CAZATURA.... your chioice, oricum te vei speria de doua ori o data

valeu, nu mai spune, pls.... nici nu vreau sa ma gandesc.... mai nou mi-e frica si la baie sa ma duc, astept pana dorm ei.... of. stiu ca nu scap de asta, dar....tot mai sper.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Nerantula aceeasi chestie s-a intamplat unor cunsotinte de aici, piciul in pat, ea s-a uitat 2 secunde in alta parte si dupa aia a auzit decat buf. Cred ca s-a speriat de a plans mititelul, offf. Prietenii astia l-au luat si l-au dus la doctor si le-a zis sa stea linistiti, sa-l caute de cucuie si daca n-are nici o reactie in urmatoarele 12 ore sa stea linistiti. N-a avut nimic puiu` si crede-ma fac astia niste paturi in UK (adica eu l-am vazut pe al lor, e inalt in comparatie cu ale noastre de acasa deci inaltimea de la care a picat e ceva cam de 1 metru).

Gata cu forumeala ca s-a plictisit de scuipat si acu` incepe...aiiiii...gheeeeeeee.......(in traducere libera: unde estiiii? ai uitat de mineeeee?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babymom, mi-am creat un cont la ei si am comandat pe adresa de romania. platesti cu card visa sau mastercard in momentul efectuarii comenzii.
fata de costurile mentionate, mai platesti la noi tva pt carti de 9%, taxele vamale la carti sunt zero.
despre transport:
http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_navbox_lnship_int?nodeId=596184

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Neata fetelor!

Edi de ieri a inceput sa se intoarca, de pe spate pe burta. Toata noaptea numai asa a tinut-o, cred ca am dormit si eu vreo 2 ore in total, in intervalul 21 - 8 . Problema nu e ca se intoarce, ci ca ramane asa, pe burta, inapoi pe spate nu mai revine.
Am incercat in fel si chip sa-l fac sa nu se mai intoarca, m-am pus in fata lui, in spate, l-am mutat pe o perna...niciun rezultat!
L-am filmat dar e cam mare filmuletul, Ramo sa stii ca n-am reusit cu taiatul. Ma ajuti pls? Uite mess-ul meu este giulianna1980, daca ai timp astazi sa-mi explici putin

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Nerantula inseamna ca e vioi tare haiducul de a ajuns el intr-un timp atat de scurt jos
Un mare sa nu aiba nicio urmare prima lui cazatura.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Giulianna ti-am dat add, dar o sa plec un pic de-acasa asa ca ramane pe dupa-amiaza.

anamona, nu am lasat fata sa stea nesprijinita; am suplinit lipsa unei bucati mai mari de pana cu mana mea, dar pt poza am dat-o la o parte. Pe mine m-a ajutat ca practic e ca tinuta in brate dar nu imi mai suporta mana toata greutatea.

Azi am gasit ce-a mai ramas de la draperia mea, o fasie de pana lata di pacate dor de 30 de cm; insa am exersat legatura cu pricina si mi-a iesit. E super; cu un material mai lat e si mai super, ca ai siguranta 100%. Insa chiar si asa am reusit sa-i asigur micutei spatele. Gata m-am convins ca pana acum am fost o proasta. Ce-i drept anda nici nu statea prea mult in brate...

In poza asta nu are spatele acoperit de material decat in partea care nu se vede, si acolo doar partial.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

300, trebuie musai sa-ti spun ca arati superb. Iar micuta Anda e delicioasa cum sta ea lipita de mami

Nerantula, micutului acrobat. A plans sigur de la sperietura.

Giulianna, felicitari pentru intoarceri. Pentru noi intoarcerea de pe spate pe burtica a marcat inceputul unui sir luuuung de acrobatii . Asa ca se te tii!

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Giulianna, felicitari pentru intoarceri. Pentru noi intoarcerea de pe spate pe burtica a marcat inceputul unui sir luuuung de acrobatii . Asa ca se te tii!

Piti mic se face mare

Anca dar Carla nu se intoarce si noaptea?

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Giuli, pe Carla o pun noaptea in sac de dormit, asa ca nu se intoarce. Isi ridica doar piciorusele in sus. Iar peste zi daca vreau sa nu se intoarca o invelesc cu paturica si o bag putin sub ea. Si sta cumintica. Tare bun copil am

Piti mic se face mare

Mergi la inceput