Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Nerantula, cum te mai simti? Esti bine?

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Doamne, uita-te la ea, cu doi huni care trag de ea in toate partile, zi si noapte, mai are timp si sulfet sa se gandeasca si la mine!
Sunt bine, foarte bine, multumesc, mi-am revenit atunci cu o gura de cafea cu cofeina, cred ca scazuse tensiunea dramatic. Noi va citim din umbra tot timpul, dar nu prea am nimic de povestit ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Moni multe felicitari!!!! si iti tin pumnii si ma bucur nespus de tare pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Nerantula, poate ca stau cam prost cu timpul (desi azi nu ma plang, au dormit bine hunii), dar cu sufletul.... ai si tu locsorul tau aici, cu siguranta! Ma bucur ca sunteti bine.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Miruna multumesc de completari, asa o sa fac... o tin sub lupa momentan si atat :) O sa incarc cartea pe 4shared.com imediat, inca se incarca niste povesti.
Apropo... cum a fost? A invatat usor Alexei? Ati reusit sa comunicati? Mie mi se pare fascinant subiectul, l-am descoperit de curand, inca citesc diverse si sincer mi se pare cam complicat... tre sa ma pun eu cu burta pe carte, sa invat semnele..

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Sarumana Miruna Tocmai azi ii povesteam colegei mele de banca de baietii tai frumosi care by the way naste tot in spetembrie
Te-am mai intrebat eu intr-un capitol anterior despre bebelul colegului de liceu ce face... sper ca este bine.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

monica, sarumana mult, chiar vorbeam aseara cu soata, ne gandim la tine si ne rugam pentru voi, iar inima-mi spune ca in septembrie vei tine un strumf in brate si ca va fi bine totul
ankussa sarumana
nerantula pupicei pentru voi.
july si pe mine m-ar interesa cartea aceea
legat de simtirile mele ciudate, vara-mea a pierdut o sarcina acum 2 ani, in nov a aflat ca e iar insarcinata, ii era si frica sa se bucure iar acum e la jumate de drum si-o sa aiba un baietel, exact cum i-am spus c-o sa aiba suna foarte ciudat, stiu. ma rog doar sa fie totul bine, ca tare dorit mai e copilul asta.

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Moni care colega?
Ala mic a lui Tzetze e stabil dar nu ia in greutate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Sabinel, pupici de la Gruia si mandrutei dulci Amalia

Noi ascultam muzica acum, am descoperit ca-i plac oldies ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

Mergi la inceput

July eu am inceput pe la 1 an cu el. A invatat repede si a progresat rapid si dupa parerea mea a avut un efect benefic asupra acumularii de limbaj, Alexei a reusit sa se relaxeze ca avea cum sa comunice cu mine si s-a concentrat pe vorbit. Il observ si vad ca isi aminteste si acum unele semne si mai nou i le arata si lui Dimitri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor da ce de mai scrieti... zau ca nu mai apuc sa citesc
Va pun si eu cateva poznici cu dedicatie speciala ptr gemenii Luminitei
Deci... avem o fetita ganditoare la gemenei scumpi , pozata ieri pe la ora asta, apoi doua papusi si in final iubire mare cu papusa Julie!!!

In rest... va pe toate!

Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela

PS: July se poate downloada si in grupuri sau doar cantecel / poveste cu cantecel / poveste???

Mergi la inceput