mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 17
elenada spune:
Alinutza ar fi ideal sa fie fetita si baiat dar acu depinde ce o vrea Dumnezeu sa fie. Eu una daca stau numai in pat cat e ziua de lunga am timp sa fac scenarii si cu doi baietei si cu doua fetite si cu baiat si fetita. Orice vor fi sanatosi sa fie.
Muffi mai inebunit cu pipaitul sanilor. Ai mei sani nu au nici o treaba cu sarcina mea. Sunt moi si rar dor ecaptie fiind cand vine nepotica mea de 9 luni la mine si incepe sa traga de ei ca atuni asa dor. Pacat ca esti asa departe ca iti stabileam o intalnire cu ea si sa vezi ce nu te mai plngeai ca nu dor. Abia astept sa treci in trim 2 sa vad daca te calmezi.
elena
+14 

Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
muffinuta spune:
Elena..
cred ca intru in istorie cu cei mai pipaiti..ha,ha..
de abia astept sa vii maine cu vesti,poate vei stii ce sunt...fetite,baietei..??
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
pogos spune:
andreea_c multumesc pentru aprecieri. sunt asa slaba de cand ma stiu. se trage din familie.
crixia asa e cu DT si TT. bine ca am scapat ca era un stres. si da, imi place la nebunie numele Ana. tot timpul ziceam ca daca voi avea o fetita o va chema asa...si asa s-a intamplat. pai si la tine daca e fetita poate o va chema tot Ana ![]()
alinutza78 ai dreptate, sarcina te schimba f mult. eu inainte nu eram plangacioasa sau sa ma emotionez repede...greu ma impresionai cu ceva...acum...problema e ca asa am ramas dupa sarcina trecuta, nu mi-a trecut. cand am fost sa fac TT plangea o fetita de vreo 2 ani ca-i lua sange...m-au luat toate caldurile si mi-au dat lacrimile imediat...ma gandeam numai la fetita mea si cum sa ajung mai repede acasa sa o iau in brate sa o pup...doamne...
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
Dienuta79 spune:
Buna ziua la zmeurici ,ce spor mai aveti la scris,am vazut si eu pozele,sunteti foarte frumoase,Adriana ai un baiat foarte frumos
au trimis si eu vreo cateva poze,o sa mai pun zilele astea altele.Maine am si eu programare la moasa,sunt curioasa sa vad ce mai face bebita.Ma bag si eu o ora la somn

,mai intru pe seara 

Dienuta
19+ 
CriPOD spune:
andra_80, alynakiss am reusit sa trimit informatia.
Bun venit zmeurele noi!
Felicitari pt rezultatele bune la teste!
Am reusit sa citesc ce ati scris, dar cum azi nu mi-am deschis alt editor sa scriu in timp ce va citesc, pauza, nu mai stiu ce trebuia sa zic.
Pe mine ma cam doare pe sub burta, si cand palpez si cand nu, cine stie, oi fi racit? Ar trebui sa merg la dr, but I don't really feel like it, mai vad. In rest azi lipsita de evenimente, ieri am avut iar ziua aia cu aquafit dupa job, am ajuns acasa la 10, cu arsurile la stomac de riagoare. Am observat ca apar si de la statul in apa mai mult, probabil din cauza presiunii apei... Hai ca m-am plans pe azi.
Mi-e sooommnnn si e abia 11 si-un pic dimineata... Mai viu io...
Acu' ma duc sa vad ce marfa au mai bagat pe gmail de ieri...
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Cornelia spune:
Buna seara!
Daca nu va scriu si eu azi cateva randuri, dezertez. Pana maine mai scrieti un capitol
si pe mine m-ati pierdut deja.
Urez si eu bun venit tuturor mamicilor de zmeurici!
Multumesc inca o data pentru cont si parola
! Sper sa imi fac timp sa va vad si eu pozele, ca de pus poze cu mine cu burtoi
nu stiu cand m-oi invrednici. Oricum, daca vreti sa ne cunoasteti, am poze la semnatura.
Muffinutza, cu durerile de sani, crede-ma ca e nerelevant! Eu am avut dureri mari si sani pietroi la Maria si nimic la sarcina cu Stefan si nici acum. Sau poate daca e fetita te dor sanii
. De altfel, am avut si eu o sarcina oprita in evolutie la 6 sapt. si pana la 8 sapt. cand m-am dus la control si am aflat ca bb nu mai e, aveam toate simptomele de sarcina posibile, inclusiv sani durerosi, asa ca eu nu prea cred in teoria ca daca dispar simptomele se opreste bb in evolutie. M-am stresat si eu putin acum, dar e mai usor sa dai sfaturi altora
.
Crixia, ma bucur ca au iesit analizele celorlalti membri ai familiei bine!
Felicitari tuturor pentru rezultatele bune la DT si TT!
mQQm, ce artista ai! I-am admirat operele. Foarte frumos ce povestesti despre copiii mai mari. La varsta asta copiii nu primesc prea bine vestea unui bb. Am o prietena a carei fata de 13 ani i-a spus ca nici sa nu ii treaca prin cap sa ii faca un fratior, ca tot ce ii lipseste e un plangacios si scutece murdare.
Ca tot ati vorbit despre reactiile fratilor mai mari (unii dintre ei f. mici, de altfel), vroiam sa va povestesc si eu de cum a stiut Stefan, baietelul meu, de existenta lui bb inainte de a-i anunta eu oficial pe copii. Nu as fi crezut daca mi-ar fi spus altcineva. La putin timp dupa ce am facut primul test de sarcina s-a trezit intr-o noapte si mi-a spus ca a era un bebe pe perna intre noi, in visul lui. Ok, am zis ca este doar o coincidenta. Dar dupa asta a inceput sa imi vorbeasca in fiecare seara despre "bb-le nostru": unde o sa doarma, cu ce il imbracam, ce ii dam sa manance... iar la un moment dat a spus ca dupa ce va creste si vom sti daca e fetita sau baiat, ii vom pune si nume. Tati nu m-a crezut ca nu i-am spus
, iar eu am in vedere si posibilitatea ca am vorbit in somn
... sau pur si simplu copiii au si alte simturi.
In privinta subiectului propus pentru saptamana asta
nu prea am cu ce ma lauda, ca intai am avut interdictie, apoi greturi, iar acum am contractii... Sper sa se indrepte lucrurile in viitorul apropiat ca la Stefan am avut interdictie totala si sincer va spun, relatia noastra a avut de suferit.
Clatite
cred ca fac si eu in week-end.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
pogos spune:
cornelia, sa stii ca si eu am patit ceva asemanator cu fetita mea. eu inca nu-i spusesem ca o sa mai aiba un fratior sau o surioara si cand am intrebat-o ce vrea sa-i aduca mosul mi-a raspus direct: bebelus. eu am crezut ca o papusa dar mi-a spus ca nu, un bebelus care plange. si alata data, mergeam pe strada si s-a uitat dupa un bebelus cu mama lui si intr-un final imi zice ca vrea si ea un bebelus ca ala...
acum stie si mai vine din cand in cand si ma pupa pe burta![]()
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
adrianafedorca spune:
m-ati innebunit cu clatitele si am o lene ...al meu ma bate de o saptamna la cap sa-i fac clatite noroc ca a dat enterocolita in noi si am scapat de facut clatite dar in we nu scap
am zis ca fac poze cu burtica inseara asta dar tocmai am mancat niste mamaliga cu br si smantana si daca ma vedeti o luati la fuga sunt imensa acumasa ca o fac maine dimi pe nemancate
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
18+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
muffinuta spune:
Bonsoir fetelor!
Cornelia..merci mult pt raspuns..incerc si eu asa cu pasi marunti sa ma obisnuiesc cu ideea ca e totul OK de data asta,dar mai e muuullttaa vreme..tot nu pot uita prin ce am trecut si mi se strange inima cand vad cate o fata ca pleac sau are probleme..
O INTREBARE va rog eu mult fetelor care ati mai discutat cu doctorul vostru,ca m-am ingrijorat cu hepatita si alte chestii...
am ca o chestie transparenta aplicata pe dinti si tb controlata lunar,dar pana m-am obisnuit sa o port mi-am distrus membrana in interiorul gurii..maine merg la stomatologul meu,nu presupune anestezie ,nimic,mai mult control si eventual schimbat ceva dc e nevoie..nu am avut de lucru si inainte de a ramane insarcinata am mers pt procedura asta,aveam ceva de corectat..acum ma ingrozeste gandul ca merg lunar..e vreun risc,fetelor???risc sa iau vreun nenorocit de microb pe acolo,mai ales ca merg des si tot mi se mai deschide cate o rana?platesc o caruta de bani si dc il intreb pe dentist sigur nu imi intrerupe tratamentul ca doara vrea banutii..
va rog mult spuneti-mi dc v-ati confruntat cu asa ceva?ce sa fac?e recomandat sa mergi atat de des la dentist,ce v-a sfatuit doc vostru??nu vreau sa risc nimic.
multumesc anticipat..va doresc tuturor o seara placuta...
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
ylla2009 spune:
Buna..gravi sunt eu paranoia??? La aproape 17 saptamani bebicul meu e foarte lenes si asta ma intristeaza..ingrijoreaza..saptamana trecut l-a simtit sughitand si uneori seara..dar parca abia il simt..si cum tot stau eu cu mana pe burtica cat de des pot..trec de la ingrijorare..la tristete chiar paranoia...uffff.
Am citit ca cam de la 16 saptamani se simte cand se misca prin burtica..chiar mai devreme daca e a doua sarcina cum e si cazul meu.
Voi mamici cu 16+ cum va simtiti?? Bebicii vostri sunt agitati??
YLLA