mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
andreea c spune:
Hello dragelor!
Multumesc pentru parola mqqm! Am admirat toate pozele din mail cu burtici care mai de care mai frumoase si ma bucur ca incet incet ne vom cunoaste.
Pogos, Ana e o scumpa, iar tu esti atat de slaba .
Mamidevladut bine ai venit! Sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!
Andreea
17+
Denisa Ioana si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
CRIXIA spune:
Pogos, cama asa este cu DT si TT, stim ca-s estimari statistice..facem ca sa stam linistite ca am facut! Ce nume frumos are printesa ta! Am visat si eu o voce care-mi soptea Ana, Ana...mai stii!?
Micaalsa, sunteti super, tot inainte! Fara greturi, pofte...wow!
Noce, ce bine ca e negativ! Tu si Lucialu ma puneti pe ganduri sa repet la alt laborator.
Muffinuta, se intinde pielea pe burtik! Te dai cu crema? Sunt pers care acuza dureri in jurul buricului, iti dai seama ca toate se adapteaza sarcinii.
Crixia mami de
Alexia-Maria ( 22.iul.2003) &
+10 sapt
alinutza78 spune:
muffinuta pe mine ma mananca pielea in jurul buricului...presupun, asa cum spune si Crixia ca e de la crestere.
felicitari noce pentru rezultatul la urocultura...stiu ce pacatoasa poate fi infectia urinara
Alinutza
13+
alfa_anca spune:
mamidevladut te-am adaugat in listuta cu multa placere. Ma bucur ca ati scapat de tratament si ca totul merge bine. Poate reusim sa ne intalnim pe la cabinet la controale vreodata, oricum bafta pe 13 la eco.
lucialu
trimit acuma pe mailul comun poze cu Elena. Sper sa reusesc sa fac si eu poze cu burtica de acuma, ca sa vedeti diferenta fata de prima sarcina.
crixia ma bucur mult ca analizele celorlalti membri ai familiei au iesit OK. Sper ca si la tine sa fi fost doar o greseala.
Pe mine ma cam doare capul, dar nu il bag in seama ca ma bucur de bebelin care e tare miscacios de vreo 3 zile.
Mai muffin bine ca nu ma apuca poftele pe mine ca voi pe aici numai de mancare vorbiti. Cred ca sotul ar fi fost foarte incantat dc m-ar fi apucat pofta de clatite, dar cine stie cand ma apuca. Dar in ultima vreme ma simt destul de obosita ca sa mai fiu in stare sa mai gatesc ceva cand ajung acasa, asa ca bine ca nu am pofte. Norocul meu ca stam cu socrii si mai gateste mama soacra ca altfel sotul ar muri de foame dupa urma mea in perioada asta.
Dar despre S.E.X. puteti vb ca la ala am pofte si pot sa la aplic
.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
18+ 
alinutza78 spune:
cum spuneam astazi am logoree...si mai bine scriu decat sa fac clatite...creste burta si nu de la bebel![]()
am vazut niste poze cu zmeurici
...dar si poze cu gravidute/mamici super frumoase, delicate si deosebite: doinique, pogos, moniland, patricia si adriana...
aaa...daca tot s-a extins termenul la subiectul cu sex...aseara vorbeam pe mess despre sex cu prietena mea, care e insarcinata in 20s cu al doilea copil si are 31 de ani. Si imi spune ca a experimentat niste senzatii in sarcina asa cum nu le-a experimentat cand nu era gravidutza...si asta in ciuda starii de rau.
Cica a ajuns sa foloseasca sexul pe post terapeutic...daca ii e rau hop la sex, daca se simte lesinata iar la sex, daca are o depresie in ziua respectiva tot asa...si cica barbata'su nu se supara deloc..
Alinutza
13+
alfa_anca spune:
alinutza sunt barbati care au o retinere cand femeia e insarcinata, se gandesc la copil, etc. Dar dc nu are aceasta retinere, normal ca e bucuros ca femeia tot sare pe el :).
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
18+ 
muffinuta spune:
Alinutza78..
mama ce bine ai scapat de un alt stres..eu mai am ceva pana la el..acu'ma gandesc la eco,maine il am..mi-e o frica,mama,mama numai eu stiu toata ziua-s cu mainile pe sani..parca-s obsedata:sunt grei,nu-s grei..data trecuta s-au dezumflat si inmuiat brusc cand am avut probleme..felicitari,Alina!si mie ieri mi se facuse pofta de o bere,eu nu beau bere sa ma tai..dar ieri parca innebunisem...nu m-a lasat al meu..
Crixia,merci..ma bucur ca si la tine familia e ok,m-am cam ingrijorat si eu maine merg si la dentist..nu imi pune nimic numai de control dar parca citind de la voi nici nu-mi mai vine sa merg..
Pielea ziceti..ce mai e oricum intinsa deja ca pe toba,deh am fost silueta..acum pauza..dau cu creme biensur ca nu vreau sa ma fac de 80 ani dupa...dar stiti cum e..la mine senzatia e parca in interiorul burticii dar cum am oricum pitici pe creier cine stie ce mi se mai pare??!!
cam astea-s noutatile de pe-acilea..ciorba fierbe de zor,astept marele campion de golf,parca vad ca vine rupt si adoarme cu telecomanda pe piept..a tb sa imi iau si eu una ca adormea si n-o mai lasa din mana..la un moment dat fara sa stie schimbam amandpoi programele,eu intr-un dormitor el in sufragerie..pana s-a prins![]()
Alfa_anca..pofte am..si mai ales ca sunt acasa toata ziua cuc,mai imi place sa si gatesc...ce sa fac..noroc ca nu am greturi,desi mi le-am dorit mereu ca e semn bun pt sarcina..acum ma tot pipai si pe burtica mai eu nu simt nimic..pana maine mi se pare o eternitate la eco..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
alynakiss spune:
ma bucur pentru rezultatele bune la testele pe care le-ati facut si sper ca de acum numai vesti bune sa auzim
de 3 zile numai de clatite aud , asaa ca azi cand ajung acasa pap un castron de supa de galusti si apoi ma apuc de clatite cu gem de capsuni
si parca trece asa greu timlul cand ma gandesc la acasa ![]()
17+ 
alinutza78 spune:
muffinuta multumesc
...si bafta maine la echo. Desi m-a ajutat Dumnezeu si nu am trecut prin experienta nefasta a pierderii unei sarcini, te inteleg perfect cu piticii pe creier. Pe mine sarcina m-a luat pe nepregatite si nu stiam pana sa intru pe forumul DC cate chinuri indura mii de femei ca sa faca un bebelus si dupa atatea chinuri sa mai apara si nenorocirea pierderii sarcinii. Pentru mine a fost un soc, ptr ca in prima saptamana dupa ce m-am inscris pe forum am citit mai tot de la aspirante...si m-am ingrozit...si doamne aveam impresia ca trec prin aceeasi suferinta cu ele, atat de tare empatizam cu ele. Imi aduc aminte ca in saptamana 6 m-am dus de capul meu sa fac Beta HCG, si apoi sa-l repet la 48 de ore. Doamneee...mare prostie am mai facut...era intr-o sambata seara si eram la parinti in Iasi, tocmai le dadusem vestea de sarcina si erau bucurosi...si eu inlemnisem cu laptopul in brate cand citeam de pe site-ul medlife rezultatele...HCG crescuse dar nu se dublase...Nu puteam sa plang..nu puteam sa vorbesc...nu vroiam sa-sperii pe ai mei...mare noroc de fetele de pe forum...tin minte si acum ca saraca Catalina mi-a trimis la 12 noaptea valorile mediane ale beta HCG-ului si m-am linistit. Dar parca intrasem intr-o bucla a timpului...mama, ce senzatii. Probabil de aceea inteleg pe fiecare graviduta care intra speriata de un prezenta/absenta unui simptom. Si zic asta in conditiile in care de felul meu sunt mai rece si nu sunt genul "pupici pe burtici".....dar sarcina te schimba..asta o cred cu tarie.
Nu stiu ce ma faceam daca nu erau fetele de pe forum...le simt ca un sprijin real...mai ales ca in Bucuresti nu am prieteni, iar barbata'miu e mai toata ziua plecat la birou.
Mama....ce m-am intins...probabil e si relaxul dupa aflarea vestii de la DT.
elenada bafta maine si tie la echo. Si sa ti se confirme ca ai gemeni pereche...o fetita si un baietel...tare frumos trebuie sa fie
Va pup pe toate...
si ma duc si eu la un somnic scurt...ca m-am emotionat de la mesaj..si tot ma sacaie pofta de clatite..(poate o amagesc cu somnul)![]()
Alinutza
13+
blanca000 spune:
Ma uitam prin capitolul trecut si cineva intreba daca dry testul e totuna cu dublu test. Nu e totuna.
Eu am facut dry test si nu mai fac nici dublu test , nici tripul test. Dry testul este un test mai nou aparut, am citit ca un pic mai bun ca triplu test, se face in sapt. 11-13 si verifica: sindrumul Down, sindromul Eduards, sindromul de hipoacuzie, inca ceva ce imi scapa acum..plus alte valori gen Papp,Bhcg si....(scuze dar nu mai retin si nu am rezulatatele in fata).
In primul rand costa mult mai mult decat dublu test si triplu test (chiar la un loc) si cu siguranta nu degeaba..si clar nu e acelasi lucru cu dublu test chiar daca verifica aceleasi lucruri ca si celelalte teste.
E tot un test statistic si nu are valoare de diagnostic ca si celelalte doua dar din cate am auzit si citit are o acuratete mai mare.
Se face impreuna cu eco morfofetala si cu valoarea pliului nucal.Se analizeaza sange uscat si nu umed ca la celelalte test..deci sunt ceva deosebiri.
Eu asa stiu deste acest test si sper ca am fost de ajutor la lamuriri.
15+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004