Strumfi de iul-aug 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am o intrebare, ca pe mine m-a lasat neuronu: la iesirea din maternitate, ca si acte ......e necesar si CERTIFICATUL DE NASTERE??????????????sau la se elibereaza mai tarziu??????

"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

iar ma "papa" soacra si sor'sa la creieri, cum ca are o problema domne' ca nu vorbeste......ca poate e autist.................daca prostia ar durea...................

Ma calca pe nervi soacra-ta!!!! Transmite-i din partea mea ca copiii au nevoie de modele pe care sa le imite, de la care sa invete ceva iar de la ea n-are nimic bun de invatat deci Andrei e mai intelept ca ea si de-ai anu vorbeste (imagineaza-ti ca am tastat iute-iute cu nervi de gravida)

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Carla,multumim . Felicitari pentru burtica! Te simti mai bine? Stiu ca ai avut o perioada destul de grea cu sarcina. Ati aflat ce este? V-am vazut toate pozele si filmuletele si m-a impresinat foarte mult Sabina. Este o fetita frumoasa si desteapta.

M. si Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Ma calca pe nervi soacra-ta!!!! Transmite-i din partea mea ca copiii au nevoie de modele pe care sa le imite, de la care sa invete ceva iar de la ea n-are nimic bun de invatat deci Andrei e mai intelept ca ea si de-ai anu vorbeste (imagineaza-ti ca am tastat iute-iute cu nervi de gravida)

. te rog io frumos nu te inerva!!!!!!!!!!!!!!

*ne reproducem pe cale sexuala pt ca si barbatii trebuie sa aiba un sens in viata!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Intre timp am mai gandit si-am ajuns la concluzia ca e foarte nepotrivit ce ti-am scris Mychy, sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

mychydutza, nu pot sa cred ce prostii spun unii! Mai nou toti sunt doctori! Sotul meu a vorbit pe la 3 ani, pana atunci ...malc! si de bine de rau acum e bine merci, are 2 facultati si un masterat, deci .... lasa-i sa-si bata gura. Daca ar fi ceva in neregula cu copilul, tu ai fi prima care si-ar da seama. Important e la varsta asta sa vezi ca intelege partial ce-i spui sau ii ceri, ca te priveste in ochi, ca exista un canal de comunicare chiar si non-verbal.

M. si Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Milena, multumesc mult, ma simt mai bine, doar ca mananc continuu si uneori mi se face rau din cauza lacomiei. Intr-adevar, m-au chinuit ingrozitor greturile, parca mai rau decat la Sabina, se pare ca si varsta conteaza la partea asta. Am morfofetala miercurea viitoare, atunci vom sti cu siguranta ce este. Acum o luna mi-a spus ce pare a fi (70%), dar era un ecograf vechi si prost si nu ma bazez pe asta, desi acum mi-ar parea rau daca s-ar vedea altceva .

Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Intre timp am mai gandit si-am ajuns la concluzia ca e foarte nepotrivit ce ti-am scris Mychy, sorry

. stai calma ! la fel am zis si eu! . oricum am trecut de mult de faza in care ma afecta si puneam la suflet! acu doar ma .....irita, si daca voi tot sunteti p-aci, de ce sa nu profit sa va irit si pe voi???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna fetele,
Am o zi de toata kkaoua....sunt deprimata si nervoasa, catinca este iritata si ea (habar n-am de ce) si ma irita si pe mine....off...asta este!
Carla, o sa-ti trimit pe PM pozele, dar tre sa le caut prin CD-uri...sa-mi trimiti si mie pozele alea de care-mi zici!
Andicu super faza cu statul in baie...si eu l-am bagat pe tati in baie odata cand catinca insista sa-l caute prin casa...si i-am stins si lumina
Georgi...stai sa vezi cand il "santajeaza" catinca cum e...ea nu este o razgaiata, chiar deloc, dar stie ca el ii face toate pofetele...asa ca atunci cand are crize de alint pe el il calareste...ultima moda este sa planga si sa nu se opreasca decat daca o tine el in brate si sta in picioare...daca indrazneste sa se aseze...tragedie...dar asta s-a intamplat de cateva ori...speram sa nu devina un obicei...cum stai cu examenele????
Luna daca esti prin zona...vezi ca e una care te ataca pe la subiectul cu pufuletii....dar m-am revoltat ca deja ma calca si pe mine pe nervi cucoana...
Mychyam si eu soacra...dar la noi problemele sunt cu alimentatia...frate cat o mai frige pe ea sa indoape copilul si cat ma mai apuca pe mine pandaliile...eu am ajuns la concluzia ca ei se simt frustrati ca nu pot face ce vor cu copilul si atunci se leaga de orice numai ca sa se bage in seama!

Intre timp, Catinca a invatat sa-si spuna numele intreg....ma rog incearca si e pe aproape...adica ea se numeste Ca-ti (cu accent pe ti si impartirea in silabe de rigoare), ma-ia (maria), nonau (nicolau).
Pup fetele

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Luna daca esti prin zona...vezi ca e una care te ataca pe la subiectul cu pufuletii....dar m-am revoltat ca deja ma calca si pe mine pe nervi cucoana...

mai, daca si de pufuletzi va luati la hartza, e nasol! ma intreb , oare o exista vreun subiect care sa nu nasca ...polemici?????

Mergi la inceput