Strumfi de iul-aug 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, repejor raspund la ce mi-a ramas in minte, ca am o zi full.
Alina.a, am tot auzit asta si la noi a functionat: daca vreti bebe scapa de stress, mergeti intr-o vacanta, odihneste-te, nu te mai gandi la perioadele fertile, lasa totul sa vina de la sine, si va veni si bebe.
Noi am incercat vreo 2 luni, n-a mers, apoi ne-am gandit sa o lasam pe decembrie (calculasem si aveam perioada fertila astfel incat urmatorul sa se nasca in 09/09/09 cu putin noroc ), dr. ma asigurase ca nu a iesit bebe din cauza alaptatului si ca trebuie intai sa o intarc... Am plecat la mare, am alaptat la greu, apoi, dupa 3 saptamani am ramas insarcinata.
Nasa Sabinei incearca de vreo 2 ani, dar cu tot tacamul, teste de fertilitate, monitorizarea temperaturii bazale etc., si pana nu si-au luat o vacanta si nu s-au mai gandit la asta nu a mers.
Nu zic ca e o solutie universala, dar pari obosita si stresata, daca puteti incerca si altfel eu cred ca merita.

Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Deci, buna dimineata!
Nma, pai tocmai de asta am pus si articolul, stiu ca e foarte mediatizat cazul pe DC.. Am vazut poze cu Andra care e o scumpa! Atat de dragalasa cu cojocelul ala si cu coditele....
Millyy, Mihnea m-a lasat fara grai..e frumos foc, si are niste ochi albastri , iar tu esti foarte finuta!!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Oanamada, astept poza cu nerabdare. Noi avem din Corfu astfel de poze, sotul are una in care papa soarele, eu cu soarele in mana si inca una eu cu soarele in alta parte....
Musso, nu cred ca se compara 12 grade din Constanta cu 12 la Bucuresti, ma gandesc ca este foarte vant acolo. Caciula nici eu nu-i prea pun decat sub 0 grade, pentru ca de regula mergem pana la masina si inapoi, nu trebuie sa stea mult afara cu capul descoperit.
Brazuca, Monicabo, .

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata !

Musso, eu cred ca la noi la Cta se simte frigul mai tare ca in alte zone mai adapostite. Aici bate briza si iarna la 7-8 grade e ca la -7-8 gr la munte, mie asa mi se pare! daca n-ar fi vantul asta de mare, si eu l-as lasa pe Filip mai fara caciula sau fular, dar m-am lecuit dupa 3 raceli in 2 luni.
Alina.a, ma bucur sa te citesc! Elisa o sa fie artista, cu siguranta, daca are asa inclinatii! succes cu serviciul si invatatul!
Mychy, nu stiu altii, dar eu abia astept sa mai bagi cate-un banc de dimineata, sa-l dau si eu mai departe prin birouri si sa am motiv sa ma destind la cafea!
Miillyy, ai o minune de copil, iar tu esti o mamica frumoasa rau! am mai zis-o, dar ma repet, ca nu pot altfel! poza asta imi place rau! bebe de revista!
Oanamada, f tare faza cu plecatul lui tati! mi-ai dat o idee, saru'mana! ca si-asa nu vroia sa adoarma cu tati sa mai respir si eu, o sa incerc cu plecatul, poate ne iese! sper sa fie doar o perioada, mi=a mai facut asa cand am inceput serviciul, si se trezea si ma striga de cate 4-5 ori pe noapte. AM stat in concediu de Sarbatori 2 saptamani, i=a trecut, acum vad ca iar a inceput.. Asta imi aminteste de prietena mea si al ei sot care au invat-o pe cea mica, tot de pe la 3-4 luni sa doarma si sa adoarma singura. Drept pt care, cand au venit toti 3 la noi in vizita (nu stau in tara), i-am culcat intr-un dormitor pe toti 3. Sa fi vazut cum statea al ei sot (care vroia sa se culce mai devreme) pe scari in fata camerei, asteptand sa-i adoarma copila, care nu adormea decat daca nu era nimeni in camera! apoi, intr-un concediu, la hotel fiind, stateau in baie cate-o ora , tot asa, ca sa adoarma cea mica!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
nico,si eu o sa incerc sa fac la fel cu gradinita,pana la urma am stat si m-am gandit ca nu o sa pot fi totdeauna in spatele lui sa-l apar si ca trebuie sa invete sa se descurce..desi cand pateste ceva ma ia cu gol in stomac si fiori pe sira spinarii.inca nu m-am decis cu caciula,va admir din suflet dar mi-e teama caci asta al meu este si sensibil,stiu ca rosu'n gat n-a facut de la lipsa caciulii sau de la curent,dar na..pitici multi pe creier.
carla,asa e,la 12 grade era un vant de te lua pe sus,recunosc cu mana pe suflet ca si in masina il tin cu caciula ca e rece tare...nu sunt deloc convinsa de necesitatea ei,dar...
oanamada,imi place cum povestesti,iar faza cu tati in pantaloni scurti cu caciula si fular a fost super,imi si imaginam..ce nu face tati pentru fata lui.
mychy,mersi de reteta,ma bag si eu dar pun si niste carnita ca nu poci altfel
vio,ce faci?

Mergi la inceput

andicu,asa e...si la noi la fel,raceli multe,ca un facut marea majoritatea mi le-a facut dupa ce l-am dus in tabacariei si era un vant acolo...

Mergi la inceput

Milena, ce ochisori are Mihnea. Iar poza cu pupicul este superba, de revista.

Mergi la inceput

am vazut poze de mihnea care seamana cu mihnea al meu si care e un frumusel cu niste ochi...iar mamica e fina si frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

musso, am facut ciorba aseara. sa stii ca nu trebuie carne. nu se simte nevoia. ideea e ca trebuie sfecla si morcov din belsug, si inafara de ce era acolo, se mai pune si putin bulion cand e aproape gata fiarta, si musai-musai cimbru si leustean ca verdeatza decorativa! si n-am acrit-o cu nimic, dar am dres-o cu smantana.....!!!

mily,frumosi ochi mai are Mihnea!!!vorba cantecului....."ma innec in ochii tai, la-la-la-la-la, plange lumea dupa ei......"!!!!! andrei e bine multumesc.acasa cu soacra. deocamdata nici semi-vorbitor. si daca tot veni vorba de asta......iar ma "papa" soacra si sor'sa la creieri, cum ca are o problema domne' ca nu vorbeste......ca poate e autist.................daca prostia ar durea...................

"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase!

Andicu, sa stii ca l-am admirat de nenumarate ori pe Filip si v-am urmarit cu drag. Poza asta cu voi toti imi place in mod special : http://picasaweb.google.ro/andicu0/FilipLa1An#5281884397527620130 , sunteti eleganti si frumosi!

nma, ai 2 copii extraordinatori, iar tu pari o mamica foarte tanara! Si eu visez ca si Alina.a sa devin mamica a 2 a oara in curand (speram sa mai facem o odisee impreuna). Din pacate ma asteapta iarasi o delegatie lunga prin strainatate, asa ca mai mult ca sigur trebuie sa imi aman planurile. Poate la vara ....

greierash

Referitor la cresa, cred ca este foarte greu sa gasesti una potrivita, mai ales in Romania unde totul este haotic si nu prea exista standarde. In plus, la varsta cresei copii nu pot inca comunica indeajuns asa ca nu prea ai idee daca e totul ok sau sunt ceva probleme. Eu am o strangere de inima numai cand ma gandesc la gradinita,care este o etapa mult mai indepartata, mai ales ca Mihnea e un copil cuminte si mi-e teama sa nu fie "ciuca batailor", cel putin in prima faza (am experimentat sentimentul cand am fost la Alina in ajunul Craciunului si aproape toti copii in afara de Mihnea si Elisa isi dadeau cu jucariile in cap, tipau, se tavaleau pe jos,pe cand ei doi se jucau linistit si-si mai primeau cate una la gramada). Pe langa stresul asta ma mai gandesc si la cum ii vor da sa manance, daca va dormi, daca se vor purta frumos educatoarele cu el, daca vor putea sa ii supravegeze indeaproape pe toti( mi-a ramas in minte faza pe care mi-a spus-o verisoara mea care este educatoare si avand vreo 20 copii in grupa, la un moment dat, ocupata cu unii dintre ei, nu a observat cand un copil ii impingea in ureche altuia un creion ... saraca, toata noaptea nu a reusit sa doarma de stres pana nu a aflat ca baietelul nu patise nimic.Oricum, faza asta a marcat-o, realizand ca de multe ori doar norocul face sa nu se intample nenorociri, o singura persoana neputand supraveghea 100% atatia copii). Asta e, pe langa asta sunt si o multime de beneficii de care nu pot priva copilul, asa ca ma voi orienta ca dintre toate relele sa aleg cea mai buna varianta.

M. si Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346

Mergi la inceput