Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (265)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Adi multam mult de sfat!!! Cand citesc ce scrii tu parea sa simplu....practica ma omoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

fetelor,am si eu o intrebare daca nu va suparati:
cam cat costa cresa particulara si cea de stat pe luna?ptr un bebelush?

la toate

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Aia de stat e "gratuita", adica platesti o suma fixa pt mancare, 5,5 lei/zi + "atentiile" de rigoare catre asistente, ingrijitoare. Prietena mea care are gemenii la o cresa in Titan da 10 lei/sapt celor 3sa4 persoane care se ocupa direct de copii.
La cele particulare depinde de varsta copilului (mai scump daca e mic copilul), de dotari si de activitatile optionale la care-l inscrii.. Pt copil peste 3 ani io stiam de 700 lei Ron cel mai ieftin.
Poate te lamuresc Sim Stoian sau Pinacolada ca ele au copiii la gradi privata.

Tot te mai bate gandul sa te intorci aci?

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

uite aci link-ul cu lista: http://www.youtube.com/my_playlists. Sper sa mearga asa.

Degeaba speri.. mata ..
La tine merge ca tu esti login.. noi nu putem sa ne login pe contul lui bobolinul ca nu-i stim parola (a nu se citi "care e parola?")

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Danielle asta depinde de oras adica eu caut in Iasi si observ ca e mult mai ieftin ca in Bucuresti

mami fericita de Vladut Dominic

cat e in Iasi fata de Buc.? ma intereseaza asa in mare

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Pt destindere: problema cu picioarele

Intr-un autobuz sunt 7 fete. Fiecare are cate 7 rucsace. In fiecare rucsac se afla 7 pisici mari. Fiecare pisica mare are cate 7 pisoi mici cu ea.

Intrebare: Cate picioare se gasesc in total in autobuz? (nu e niciun raspuns "la misto" de genul "autobuzul nu are picioare", ci chiar e o problema de pur calcul matematic).

Acum am primit-o pe mail si nu am apucat sa calculez.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

fetelor,am si eu o intrebare daca nu va suparati:
cam cat costa cresa particulara si cea de stat pe luna?ptr un bebelush?

la toate

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Aia de stat e "gratuita", adica platesti o suma fixa pt mancare, 5,5 lei/zi + "atentiile" de rigoare catre asistente, ingrijitoare. Prietena mea care are gemenii la o cresa in Titan da 10 lei/sapt celor 3sa4 persoane care se ocupa direct de copii.
La cele particulare depinde de varsta copilului (mai scump daca e mic copilul), de dotari si de activitatile optionale la care-l inscrii.. Pt copil peste 3 ani io stiam de 700 lei Ron cel mai ieftin.
Poate te lamuresc Sim Stoian sau Pinacolada ca ele au copiii la gradi privata.

Tot te mai bate gandul sa te intorci aci?

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

multumesc de rasp.
nu ma bate nici un gand de intors in tara,dar daca e...sa zic.ma gandeam sa imi deschid o gradinita privata ptr copiii pana in 3 ani,nu stiu sigur,ma informez si eu sa vad unde e mai bine,ca daca e sa ma intorc,nu ma duc fara sa nu am nimic de facut,
asta e un gand,ca sa nu ignor chiar toate posibilitatile de a ma intoarce,sa ii fac pe plac la sotz sa ii dovedesc ca nu e nimic de facut acasa ptr mine

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Aniast refacere rapida si multi pt tine si curajosul Vladi.

Andreea11 de cand tot spunem ca ne vedem......poate totusi reusim, da un semn cand poti sau cand te hotarasti sa iesi cu Cristi in parcul Titan si vin...sper sa ne nimerim la program, noi iesim afata pe la 11.30 si stam o ora sau mai mult, depinde de vreme.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am si eu o problema, lui Cristi i-au iesit pe manuta dreapta cateva puncticele rosii, parca ar fi ciupituri, unele mai mici altele mai mari, sunt cam 6-7 si intre degete si cot, pe partea exterioara a bratului, acum am vazut si pe stanga vreo 2, in alte parte a corpului nu are, muscaturi de insecta nu sunt, aveti idee ce ar putea sa fie?
Eu m-am gandit ca s-a ciupit el cand face cip-cirip, dar totusi nu se ciupea de manuta spre cot...nici nu stiu cum sa va explic si nici nu stiu cum sa-i explic dr daca sun .....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bernix, deci asa cu Degetica??? Avem doua bucati petrecarete! Ce faina e melodia trimisa de tine! Iti dai seama ca o adora!!!! Deci, clar ca si eu vreau playlist-ul ala!

Diwana, eu pun pariu ca dansezi minunat, doar esti tu prea critica...Dar apropos de ce ziceai tu, am trait un lucru asemanator. Mereu mi-am dorit sa cant la chitara, ii admiram pe cei care erau mari chitaristi la petreceri, asa ca am inceput cursurile. Dar acolo aveam senzatia ca sunt mediocra, ca nu o sa ajung niciodata sa fac performanta, si am renuntat! Acum, mi se pare o atitudine gresita!A nai ramas visul sa cant la pian...dar asta e chiar dificil!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Ne-am trezit, am baut ceiut si acum ne pregatim sa rugam infirmiera sa ne incalzeasca niste apa pentru laptic. Ce metode de convingere avem vedeti in mailul comun.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput