Pepenasi de iulie-august 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 15
M&M spune:
Neata!!!
AM avut nevoie de o pauza...ceva probleme( deh, eterna problema : soacra si cumnata), apoi a mai fost si atmosfera de aici, niste analize aiurea...

Mada, ma bucur ca ai reinceput sa scrii!!!
, in special cele 2 printese Ari si Ami...Multumim de listuta!!!
Sanatate multa pepenasilor bolnaviori
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
M&M spune:
Imi scapase ceva...![]()
LA MULTE ANI ANNA ( BIRI ) si YVONNE ( Iriss )!!! Sa fiti sanatoase, cuminti si sa aduceti muuulte, muuulte bucurii parintilor!!! Sa petreceti frumos!!!
ankalaura spune:
Hello
Eu nu stiu ce naiba am, ceva AM... Nu sunt chiar in butoi, dar langa el. Nu imi place vremea de afara. Nu am spor la nimic. Am o stare proasta.
PICA - mai, n-am caftit-o pe aia ca ei erau 4 noi eram numai 2. Asta ar fi un motiv. Al doilea motiv e ca deja incerc sa fiu imuna la cretinii de romania la badaranii si marlanii, si sa imi repet in gand incetisor, "hai ca acusi vine viza si te cari!"
De exemplu masina lui frate-miu e pestrita de zgarieturi, dar acolo toata lumea e relaxata cu asta. Ba chiar se parcheaza atat de prost! Si nu se trage frana de mana si nici in viteza nu se baga masina, daca puteti crede, asa incat, cine are nevoie de putin mai mult spatiu iti impinge usurel masina sa isi faca loc pe langa tine
Si totusi , toti isi zambesc!
Ca pe mine asta ma enerveaza maxim, gura mare a tuturor, vinovati, patati, condamnati, parlamentati, tot sunt cu gura mare indiferent de cat rahat ascund. Ca vaca aia mai avea putin si ma lua ea pe mine de gat!
Uf, m-am racorit ![]()
Noi continuam seria de a nu manca mai nimic si de a dormi prost. De a sta in brate si de a plange mult. De a nu mai sta singura in camera si de a tipa cu jale dupa mama. Vorba lui Teck, nu mai stiu ce sa ii fac.
ana_a spune:
anka asa suntem si noi...
pe langa faptul ca manca super bine...incepuse chiar si fructele sa le accepte bine de tot...a venit bronsita asta peste noi cu muci, tuse pana vomita si stare generala proasta si la pus in cap...suntem exclusiv pe tzitzi de vreo 4 zile. Asta este.Sa-l vad sanatos ca restul sunt nimicuri...
Cu butoiul...si eu bantui pe langa el...sotul la fel
cre ca ne paste o astenie de primavara
Sotul vad ca sa lasat de fumat de vreo 3 zile, da nu mi-a zis nimic, cre ca ii este lene sa vorbeaasca, se culca devreme si se trezest tarziu, io la fel...ca Matei ma trezit noptile astea non stop...sigur este ceva in aer ![]()
xena sanatate Mariei! La cum povestesti, sigur va trece repede!si nu te mai necaji cu alifia aia (sau ce o fi ca nu am prea inteles), eu de exemplu i-am preparat la Matei gresit suspenisa care ne-a dat-o dr pentru bronsita si abia azi am vazut ca i-am facu-o apa de ploaie...In cazul meu cred ca DD a tzinut cu pruncul...sigur nu era de antibiotic si a vrut sa imi demonstreze ca poate trece si fara, sau cu apa de ploaie...
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Serenity90 spune:
Gabriela vaiiiiii cat am cautat melodia aia si nu stiam cum ii zice 
Pica Fataaa ce m-as mai imbata si eu odata 

Mai, io am observat k copcilu meu suge la san mai mult de cand a avut febra...de sambata...e posibil k lapticu sa "plece" si dupaia sa vina inapoi acasa? ![]()
Si am mai observat aseara, k au iesit niste bubite pe bebe meu...multe si rosii...nu cred k are vreo alergie k a mancat ce manca si inainte...acu vad k i-au mai trecut...cred k au fost de la caldura...
Pup
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"
Paolo Coelho ,"Alchimistul"
ana_a spune:
ati incercat careva reteta de amandine de pe site?As vrea sa o fac eu azi.Daca Matei va dormi macar un ceas la amiaza.Daca nu, sigur o incerc maine.
As putea sa pun si eu 2 retete de prajituri simple si gustoase?Cum se procedeaza?
am scris cu rosu sa se vada.
flo1980 spune:
Hello
Abia acum am terminat de recuperat...
Anna (Biri) si Yvonne ( Iriss )!!! 
Noi maraim, nu prea dormim (ziua)....
Eu nu mai m-am muls, dar nu cred ca am mai mult de 100 ml si asta dimineata, dupa o noapte fara supt, oricum la o ora plange iar de foame 
Ziua il mai adorm la tzitzi si ma cam doare, cred ca trage in gol
Maine dimineata fac proba, ma mulg!
Capri sa nu te supari pe mine, eu cred ca nu e satula, stii cat lapte ai? Alt motiv nu cred ca ar avea, adoarme findca oboseste ....
Cristina bine ai revenit! Sunte-ti ok acum? 
Gabriela eu nu vad melodia 
Dorya bine ai venit pe la noi! 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
M&M spune:
Noi ne pregatim de plimbare...
Dorya, bine ai venit!!!
Sa ne dai datele bebelinei daca vrei sa fie trecuta pe lista!!!
Anka, urata faza!!..Da, nu mai am nimic de zis...tara asta, oamenii care o locuiesc si iar o iau de la inceput!!!
Si Mihaita e agitat de 2 zile , iar eu am o stare tareee ciudata!!!
Denisa, da e posibil sa ai perioade cand e laptic mai mult!! Depinde de cat de mult cere si Raducu!!! Sper ca i-a trecut viroza!!!
Ana_a....amandine!!! Vreau si eu reteta!! 
Am fugit sa ne pregatim de plimbareala...
ana_a spune:

Biri si Yvonne ( Iriss )!
prajitura albinuta
1 ou
2 linguri de zahar
6 linguri ulei
6 linguri lapte
1 lingurita bicarbonat
3 linguri miere de albine
se amesteca ingredientele intr-un vas la rece si se fierbe la foc mic pana isi schimba putin culoarea in caramel dupa care se ia de pe foc si se raceste.
Se pune faina cat cuprinde, pana devine un aluat moale (ca o plastelina) si se imparte in 4 bucati.
Se intinde fiecare foaie pe dosul tavii, se coace rapid pentru ca este subtire.
Crema:
2 budinci de vanilie se pun pe foc dupa care se racesc.Un pachet de unt se pune in mixer putin dupa care se amesteca cu budinca si se adauga lamaie dupa gust.
Un strat va fi de dulceatza de prune sau nuca fiarta putin in lapte.
Nota: Foile se intind greu, este nevoie de rabdare, si se iau de pe tava cand sunt inca fierbinti.
Se pune un strat de crema, un strat de dulceatza si apoi din nou un strat de crema.Deasupra se pune glazura de ciocolata facuta in bain marie cu putin ulei.
cristina26 reteta o gasesti pe site-ul faut de mada.Nu am reusit sa fac azi inca nimic pt ca Matei nu ma lasat
Poate maine
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam si iar ne jucam!