Fulguleti de nov-dec 06 (208)
Raspunsuri - Pagina 8
simo29 spune:
Heloo!!!
Toata lumea in vacanta???
ALEX de Somleac
Weekend placut alaturi de fulguleti!
Pupici
Simo si David(9 noiembrie 2006)
dandusa spune:
poza asta este facuta de mine,artsitica,nu?!
Ank,
pana acum ceva timp,nici nu stiam de randul 3 de masele.rasuflam usurata ca am scapat de toate ,da' se pare ca mai sant.chiar nu stiu daca este posibil sa iasa inaintea celorlalte...tind sa cred ca nu!da' d-zeu mai stie...cum ies...cum nu ies,sa nu doara
Dbunny,
am facut o reteta de fursecuri cu gem si cocos,hmmmm,bunaaaaa...s-au terminat inainte sa le dau cu gem a trebuit sa mai fac o tura.caut reteta si ti-o dau.aaa si i-au placut si Crinutei...este ceva,vreau sa spun...
Donia,
salivez la casuta din turta dulce de ceva timp...da' stiu ca merita asteptareatu nu ai voie sa stai prea mult plecata,nu ai voie!nu vezi ce se intampla pe aici,huh?dezmat domle' nu alta...
Simo,
daaaa,vacanta de aerisit creieriinici n-ai idee cate mesaje au fost scrise/sterse...rescrise/resterse...asta inainte de a fi trimise...slava domnului ca nu au fost trimise
Saryta,
LMA cu maree intarziere.sant o neserioasa,da' jur ca am avut intentia.te-am admirat in poze,frateeee ce tanara esti,pustoaica fara pic de burtaaaa...doamneeeee ce bine arati
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
adinazot spune:
Fetelor,eu sunt fff suparata,bunica mea s-a stins din viata azi noapte,traiesc un cosmar.E greu....
Ne auzim curand.
saryta spune:
Adina condoleante! ... Dumnezeu s-o ierte! multa putere!
Fetelor va multumesc pt urari .
Acs La multi ani! ... multa sanatate, fericire si sa te bucuri de familia frumoasa pe care o ai! ... sa ai o zi minunata!
Multa sanatate tuturor ... noi tocmai ce ne luptam cu o laringita in plina forta ... bagam aerosoli, eurespal si nurofen sper sa treaca cat mai repede.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
iulia-stefy spune:
Salutare!
La multi ani, acs! SA fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie.
Diana, multumesc.
shoshika, ma bucur ca Tudor e bine.
Dbunny, ce tare e Dani..... .
Yagmur, vacanta placuta. Sa va distrati cat puteti.
Adina, condoleante. Dumnezeu sa o odihneasca.
saryta, multa sanatate.
Ne laudam si noi ca ne-a iesit si ultimul rand de masele, tot. Sunt iesite toate din gingii, dar mai au de crescut. Ma refer la randul de molari, de dupa premolari... altceva nu mai avem.
Suntem ceva mai bine, cu tusea.... mai e putina, dar sper sa scapam. Eu sunt "drogata", a se citi ca iau codeina.... si am momente cand ametesc, dar azi e ultima zi din cele 3 de tratament.
PE Stefy a tuns-o tati sambata seara, dupa baita... poate apuc sa pun si cateva poze.... cu Stefy papata de gaste.... Acum spune foarte incantata ca a tuns-o tati.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
dianav spune:
shoshika, danutz multumesc pentru pareri.
adina condoleante! am avut si eu o bunica pe care o port in suflet si o voi purta mereu, doar pielea nu si-a vandut-o pt mine, in rest orice....
luciaro spune:
La multi ani, draga Acs! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si momente frumoase alaturi de familia ta, iar pe noi sa ne incanti in continuare cu povesti despre bursuci!
ank999 spune:
pe toata lumea.
Hai ca am citit si eu cate ceva din urma.
Diana fostul tau chelios. la noi u se pune problema de tuns ca la fetita ii este frica. E parul ei, da!
mamaana tare scumpicica cu "abacaba".
Adinazot condoleante. Suntem alaturi de tine.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Acs. Sa fi santoasa si fericita, sa ai parte numai de bucurii!
Shoshika ma bucur ca Tudor e cumintel la cresa.
Dbunny, Dandusa nu stiu cum trebuie sa iasa maselele. Piesele 16-2 pauza, dar in spatele lor gingia e tare. Asa o fi ea.
Yagmur sa te bucuri alaturi de Luca si sa fie si vreme frumoasa.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,