Fulguleti de nov-dec 06 (208)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Lavinia, ce inseamna febril? Intre cat si cat. Si de cat timp?

Nu stiam de supozitoare cu Nurofen, multam.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Corect... Ruxandra, fii barbata!
Operatie pentru...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La Multi Ani Donia. sa fi sanatoasa, fericita, sa ai numai bucurii. ne e tare dor de tine, asa ca te rugam iesi din butoi si spune-ne doua vorbe despre voi. te pupam cu drag .

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani! Donia multa sanatate, fericire si bucurii alaturi de printesa si printisorul tau.
Salutare ... suntem bine a trecut laringita acu ne tratam cu plantusin pt tuse. Ieri am fost la ghiocei si am facut si fursecurile Dandusei - minunate. Am facut si o pizza super usoara ... reteta e cam asa:
-4 oua,
-4 linguri de faina,
-4 linguri de ulei,
-piept de pui, cascaval, sunculita taraneasca
-ciuperci, ceva verdeata proaspata (patrunjel sau marar),
-un ardei rosu sau un gogosar, cateva masline.
Am pus o poza cu pizza mea AICI si mai sunt poze si cu ghioceii.
Ruxandra - fii puternica ... sapt cealalta merg sa-mi scot pietrele si fierea - sunt tare ... sper sa iasa toate bine.
Sanatate!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

donia, e ziua ta??

pai da-mi voie sa-ti urez si eu sanatate, liniste sufleteasca, impliniri acasa si daca se poate si niscaiva realizari profesionale din cand in cand
sper sa te regasesti, tu si cu echilibrul tau, sper sa va fie bine si tie ci celor dragi!

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

fete frumoase si copii cuminti.
Donia La multi ani! Sa fi sanatoasa si sa treci peste toate usor.
Vorbeati despre retete, asa ca am cam sarit de la citit ca mi-ati facut o pofta...
Ruxandra ce operatie? Polipi?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Ma bucur mult ca v-am regasit pt ca v-am dus dorul rau dar din pacate n-am mai reusit sa intru cam de multisor si sper ca nu ne-ati uitat.AICI aveti cateva poze cu mandrele mele.
Acum lucrurile s-au mai linistit si de cand am inceput serviciul mai ajung si eu pe la calculator pt ca acasa nu am nici o sansa.
Noi in general suntem bine. Isa sta acasa cu bona (pe care am gasit-o fff greu), iar Di e la gradinita cu program prelungit.

Va si sper ca de-acum incolo sa reusesc si eu sa intru mai des.

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa
[Ramsannn,
sper sa nu-ti fi trecut pofta de cornuri ca pun reteta acum
www.culinar.ro/retete_culinare/gateste/3/140/7490/dulciuri/budinci/bascute-cu-dulceata.htm" target="_blank">asta-i.pentru cornuri,am folosit aceiasi coca.intinzi foaia rotunda,apoi tai triunghiuri din mijloc cu baza pe marginea foii,le umpli cu rahat,finetti sau ce vrei tu.pui rahatul langa baza triunghiului si rulezi spre varf.dupa ce le ungi cu galbenus optional poti pune mac.

Multumesc frumos de reteta. Oricum arata delicios si o voi face sambata... cred. Oricum salivez de moooor

Ramona

Bebita din burtica 6 +

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Si daca tot m-am urnit vreau sa mai urez un calduros La multi ani! Doniei si sa spun felicitari mamicilor care au daruit un fratior sau o surioara fulguletului dar si celor care urmeaza s-o faca.
Capitolul asta l-am citit pe tot si-am admirat cu nostalgie poze cu bebici mici si scumpi rau de tot. Ma uit la Isa si parca imi pare rau ca a crescut asa repede.

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

am reusit sa ajung la munca azi; ieri am lucrat de acasa din cauza de spate dureros; tudor facea misto de mine aseara, ma tinea sa ma indrept si eu indoiam genunchii
si daca tot am stat acasa ieri, le-am scos in backyard sa se joace in zapada; dupa ce s-au plictisit de zapada au trecut la noroi
ruxandra ce operatie??
la multi ani donia !! multa multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi

Mergi la inceput