CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Mercedes draga ce ati putu pati Saracutza Bia, cred ca v-a fost tare greu. Va tinem pumnii sa fie totul bine. Sa aveti si voi un Paste linistit. A fost fractura externa de a necesitat sarmulite? Imi pare tare rau.

Bicicleta si noi musai sa luam, desi ar putea merge si cu cea actuala, dar, deh,....

Heelys o sa primeasca poate la vara, acum nu e posibil. De iepuras n-am primit nicio scrisoare...asa ca vor fi doar dulciuri. A primit de curand cadouri multe.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Anto, lasa Heelys-ii pt la toamna. Pe vara, dat fiinc ca e f cald, sigur nu-i va incalta f mult.

Dar restul de fete pe unde sunt? Ramona, Ana, Cristina (cge), Liliana, Vic, Amcris, Oanagabriela, Alina, Cortez..........Am scris numai numele fetelor care au mai scris pe la subiect. Insa, sunt bine venite cu vesti noi, toate fetele care sunt trecute pe listutza is nu numai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Andreia, raspundem 'Prezent'.

Eu am avut o perioada aglomerata la serviciu, de asta nu am apucat sa mai scriu.
Oana si Antonia sunt bine, in vacanta la soare

Mercedes, of, prin ce ati trecut, va tinem pumnii sa fie ok pe 22 aprilie.
Bianca voastra e cam de varsta Ancutei noastre, sanatate multa.

La noi a trecut vacanta de Paste
A fost decat 2 zile: vineri si lunea trecuta.

Dar Victor va mai avea zile pedagogice, in care va scapa de scoala.

Cu Iepurasul, si noi vom lua dulciuri in principiu.
Le-am tot cumparat diverse chestii in ultimul timp.
Victor a declarat ca noi suntem Iepurasul, eu o tin pe a mea, ca "daca crezi cu adevarat in ceva, el exista".
Dar el cu taica-sau mustacesc.

El a cerut bani, si sora-sa vrea si ea bani, dar nu realizeaza ce sa faca cu ei.
Asa ca Ancutei ii vom lua si o jucarie.

CristinaT, buna ideea cu cana pe care sa scrii.
Aici a fost mare tam-tam de St Valentin, si i-am dat lui Victor o felicitare cu :'Draga fiule, ai atatea idei in cap incat ne faci mereu sa fim mandri de tine" si o cutie de bomboane in forma inima.
El pastreaza cu sfintenie si felicitarea, si cutia de bomboane(goala).

Pe curand si promitem sa scriem mai des.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Andreia, ce bine de voi ca aveti unde sa puneti bicicleta, eu o tarasc toata casa, pana pe balcon si pe balcon??? cred ca o sa o urc pe un dulap. Nici in masina nu incape, nu stiu cum se va plimba in parc cu ea. Poate daca imi cumpar si eu una. Dar pe a amea unde sa o pun, ca pe dulap incape doar una. Cam asta este ci bicicletele.
Sa poarte sanatoasa Heelys !
Uite-i pe ai Oanei:
www.finishline.com/store/catalog/product.jsp?productId=prod630392&Ne=5 3000540 3000559 3000571 2&dim=Brand&Ns=P_SalePrice%7C1&N=4294966766" target="_blank"> aici

Cristina, vrea sa ii stranga sa-si cumpere ceva? sic e vacanta mica-mica ati avut!

Oana si Antonia vacanta placuta!

am fetita de 9 ani!

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cristina (cge) ma bucur ca sunteti bine. Sa stii ca nici Bia nu prea mai crede in iepuras, dar mi-a zsi ca sa-i pun Heelysii la loc in cutie, sa o ambalez si sa-i desfaca de Paste Si ea deja i-a murdarit.......cum naiba sa-i mai impachetez

CristinaT, de unde i-ai luat? Mama ce diferenta de pret Ai Biancai au fost 69.95 Euro si erau redusi de la 99,95

Mergi la inceput

Chiar de acolo i-am luat!

Am primit scrisoare pentru iepuras, am pus-o la posta: trotineta, acuarele si o carte cu o soricuta.

am fetita de 9 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Mersi fetelor.Fractura a fost interna si chiar n am priceput si nici cei din ungaria de ce a trebuit sa fie operata si mai apoi gipsata o luna de zile. Oricum nu ma mai gandesc acum la faza asta , ma gandesc sa scapam de anestezie cu bine. Cu cristi am avut probleme la anestezia acum cativa ani la operatia de polipi.

Cristi a declarat sus si tare ca vrea sa duca ,,bita,, lui la buni(in jud. mures) acum cand mergem de pasti si o lasa acolo( asta inseamna mai pe intelesul meu ca s a saturat de ea si vrea una mai mare ca oricum e mica asta si apropo e de 16''imi spune el).E clar ca va tb sa ne innoim.

Acei adidasi se gasesc si in varianta pt baieti si la noi in ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Buna, fetelor! Paste fericit tuturor, si celor care l-au sarbatorit deja, si celor care urmeaza...

Mercedes, multa sanatate Biei.

Eu ma "distrez" de aproape 2 saptamani cu ceva ce credeam a fi amigdalita si care se pare ca e de fapt glandular fever. Inca am pete albe pe amigdale, ma inteapa in gat si ma manaca in urechi, mi-e frig mai tot timpul si-as tot dormi... De ieri am revenit, totusi, la munca, fara prea mult elan. Iar vremea rece si zilele scurte nu ajuta la energizare... Maine merg sa mai fac un rand de teste, sa vedem ce mai iese.
De luni ne-am apucat si noi de modificari la casa, spart un perete, pus usa si geam... Urmeaza sa zidim o alta usa. Asa ca la noi curatenia de Paste va veni... cu alta ocazie. Ma rog, noi facem curat saptamanal, iar la 2 saptamani chiar bine de tot. Doar geamurile ar mai trebui spalate, dar acum n-am energia necesara, si oricum e o multime de praf si mizerie acum de la spart peretele.

Nu va suparati ca nu va iau mai pe indelete, dar am senzatia ca-mi ingheata degetele pe tastatura. Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

vic-bafta la urmatoarele teste si sa scapi repede si bine.Cred ca in aceste momente numai de modificari nu ti arde, lasa ca scapi incet si de alea si ai vreme sa speli geamurile dupa.

Mergi la inceput

Mercedes, e bine sa ii anunti pe doctori. Ce fel de anestezie face? Cristi ce fel de anestezie a facut? totala?

Cat despre operatie, noi cunoastem un baietel caruia i-a cazut un dulap pe mana si mana s-a rupt, de sudat nu s-a sudat corect pentru ca nu a fost gipsat si atunci sub operatie i s-a rupt mana si s-a corectat. Mi se pare ceva foarte ... pentru un copil de 4 ani. Multa sanatate micutei.

Vic, multa sanatate. Se poate ca starea ta sa fie accentuata si de modificarile pe care le faceti acum in casa? eu sunt alergica la praf... Spor la treaba si multa sanatate!

Mercedes, incaltari din acelea am gasit pe net acum cateva zile chiar mai ieftine decat i-am luat noi. Daca vrei iti trimit link-ul.

am fetita de 9 ani!

Mergi la inceput