CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Buna dragelor,

N-am mai intrat de mult, ehei, treaba multa pe acasa - smotru la greu, treaba si pe la munca, fost plecata o perioada prin lume (frumos tare), lectii la greu in ultimele saptamani....

Bine ca a venit vacanta
Am asteptat-o mai ceva ca fata....
Acum ea e la bunici, zburda prin livada, se joaca cu copiii, e free....

Lala, felicitari pentru Bogdan!

Helbi, voi ce mai faceti? sunteti in vacanta?

CristinaT, sunt bine cu premolarul, operatia a trecut, e totul ok. In delegatie a fost cam obositor pt ca am stat in lab pana seara insa mi-am luat revansa in we cand am vizitat un oras tare frumos - Montpellier si litoralul Mediteranian.
Mana ma mai supara cateodata....
Papuci cu role nu i-am gasit in Franta, o sa caut ceva pe aici, dar mai incolo.

Vic, sanatate multa! E tare urata amigdalita...

Ana, fain de voi...Cuba, wow

Oana, cred ca ati incheiat sezonul skiurilor

Sa aveti parte de un Paste fericit plin de bucurie si speranta de mai bine, multa sanatate si prosperitate!!!

O piesa tare frumoasa potrivita acestei saptamani
http://www.trilulilu.ro/Lavizzaa/2c3ac1b466b5e2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Da April, Bianca e in vacanta de sapt. trecuta si mai are si sapt asta. Maine merg cu bicicletele cu Hort-ul.......

CristinaT, ea nu se pierduse, era in scoala, numai ca nimeni nu stia unde e.......M-am speriat rau........
A mea de 2 zile a inceput sa se de-a pe pantofii cu role si numai cu ei vrea. Azi a mers cu ei la Hort. A invatat f repede.

April, am inteles ca in RO e nebunie cu pantofii astia si se gasesc in magazine. Aici abia acum incep sa se poarte. De ex. de la Bia din clasa din 21 copii au numai 3 Heelys (ca asa se numesc).

Ai Biancai sunt asa:
http://www.heely-zentrale.de/shop/shop1prodview_iHE7422.html

In rest, Bianca acitit o carticica in engleza ieri si a facut citeva dictari. La mathe nu a lucrat decat ex. de pe site-ul american.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

april, sa stii ca eu am gasit la noi, luni, cu 400.000 mai ieftini decat i-am luat eu.
helbi, ce bicicleta aveti? de 20"? trebuie sa cumparam si noi una

Noi am avut mai multe probleme de sanatate cu bunicii, apoi diverse probleme de-ale noastre cu mobila care trebuia sa vina si cand a venit a facut deranj si mizerie in toata casa, apoi zana si-a luxat mainile si a fost un chin...

Oana a fost sa viziteze exposzitiile din Arcul de triumf, azi la filmul 3D cu monstrii, maine sa vedem.

Aveti scrisori pentru iepuras? Ca noi avem

am fetita de 9 ani!

si :)

Mergi la inceput

CristinaT, de 20 Zoll avem, dar vrea una mai mare, desi inca mai poate merge pe asta. E drept ca o are de 2 ani si rotile sunt mai micute, ceea ce pp ca trebuie sa de-a mai des la pedale. Sa vedem....poate primeste una noua anul asta, desi la fiecare 2 ani am schimbat-o.

Nu a scris scrisoare la iepuras si sincer, nici nu am altceva decat dulciuri. Si asta pt ca, pantofii cu role stie ca-s cadou de Paste. Vroia racheta noua de tenis, ca cea veche i-a ramas mica. INsa, nu o pot lua fara ea, asa ca tot n-ar fi o "surpriza". A mai pus "ochii" pe un CD cu Snuffel......n-am putut sa o fac sa-l lase in raft ca "n-am bani":-((( ca cica era ultimul Asa ca..........zau daca stiu ce sa-i iau acolo, o chestie micutza care sa o mai primeasca de Paste (pt ca pantofii au costat destul, asa ca numai ceva simbolic mai caut......poate ceva de imbracat). Oana ce a scris in scrisoare?

Si cum si-a luxat mainile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Buna dimineata fetele!

N am mai scris demult cred ca de prin februarie de cand am avut un accident de masina( a intrat unu in noi fara sa se asigure si ne a taiat fata). In fine noi adultii n am patit nimic si nici cristi in schimb bia a tb. sa o operam la mana , s-a ales cu o fractura la mana stanga. Acum dupa pastele ordodox vom merge in ungaria la urmatoarea interventie chirurgicala sa i se scoata sarmale de cerclaj din manuta. Sper sa fie bine si sa scapam de griji.

Cristi e in vacanta iar dupa pasti va avea testul cambridge si micii matematicieni.

Va doresc un paste fericit celor care nu au avut inca sarbatori si acelora care tin ambele sarbatori,noi intram in a doua categorie.

Si la cristi va fi cazul sa i luam anul acesta bicicleta, l am lasat pe el sa si aleaga de care doreste. O intrebare ce inseamna 16" sau 20" ma gandesc ca o fi ceva referitror la viteza sau marimea bicletelor, nu ma pricep se vede...

Mergi la inceput

helbi, noi am avut pana acum una de 16" si cadea tot timpul pt ca ii era mica. Mai mare de atat? doamne si unde o sa o puneti? mie si asta mi se pare foarte mare.

S-a catarat la un loc de joaca si a cazut sprijinita in maini.

Cine este Snuffel?

De paste vrea trotineta roz si o carticica cu o soricuta.

daca nu ar fi scris ce vrea de paste cred i-as fi luat un joc pe care sa-l jucam impreuna , penar frumos, sau stilou, sau poate un ghiozdan, sau poate ceva de imbracat cu personajul favorit, sau poate o cana pe care sa scriu ce mult o iubesc.

Mercedes, aoleu... ce intamplare aiurea. Saracuta de ea... imi pare tare rau de ce s-a intamplat, eu am ramas cu impresia ca sunteti bine sanatosi.

am fetita de 9 ani!

Mergi la inceput

Am cautat de am zapacit mesajul tau, am ajuns pana la cel in care Cristi avusese piciorusul luxat de la antrenament. despre ce manuta este vorba? si de ce a trebuit oprerata? ii vor ramane semne? cum s-a descurcat (v-ati descurcat) toata aceasta perioada? de ce a trebuit sa mergeti tocmai acolo? multa sanatate si va tin pumnii ca sa scapati usor si fara semne... si fara alte probleme.

16" sau 20" este dimensiunea rotii si bicicleta se cumpara in functie de inaltimea copilului. In nici un caz nu aveti ce face cu cea de 16", adica doar sa o luati mai mult pentru cea mica.

Multa sanatate!

am fetita de 9 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

cristina-operatia de dupa accident a fost la noi in oras la spitalul de copii. Daca ti as arata sa vezi cum arata acum cum arata ai zice ca a fost efectuata de un,, ... ,, neprofesionist plus ca ni s au spus ca sa stam linistiti copilul nu va avea nimic nu i tb kinoterapie sau alte chestii ci doar in august sa revenim sa i se scoata acele sarmulite. Bia nu si misca mana defel( dupa operatie+o luna de stat in gips), nu mi s a facut un film din care sa ni se spuna da mana e ok , am lucrat bine si va urma operatia mai apoi. Vazand ca nu si misca mana , ne am pus in miscare si am plecat in ungaria. Am fost primiti ok , film de rigoare si neaparat sa faca 10 sedinte de kinetoterapie altfel riscam destule si ca maxim intr o luna tb scoase acele sarmulite ca deja nucleul de la os era format format.Am mai fost inca o data la consult plus radiografie si ne au programat acum pe 22 aprilie la interventie.
Vom merge dimineata si sper ca pana seara sa ajungem inapoi acasa.
Sa ne tineti pumnii!

Mergi la inceput

Sigur ca iti tin pumnii, doamne fereste, trebuie sa fie bine, mititica de ea . Si vai si de tine, imi dau seama prin ce treci. asa ceva nu se poate.

Sper sa fiti bine si sa aveti drum bun!

am fetita de 9 ani!

Mergi la inceput

Mercedes, chiar nu stiam ce-i cu tine de nu mai apari. Imi pare tare rau de accident si de minuta Biei. Sper din suflet sa se rezolve totul ok in Ungaria. Tinem pumnii strinsi pe 22 ca Bia sa scape cu bine. Sa stii ca si Bia mea cind a avut mina in ghips acum un an jumate, greu a reinceput sa o foloseasca si nu a primit recuperare.......dar film DA!

CristitaT, pai si daca ii e mica si nu am loc sa o tin, nu-i mai cumpar??? Nu, la noi nu se pune pb ca nu avem loc. Fiecare aparatament are pivnita lui. In plus de asta, exista o camera speciala la subsol NUMAI pt biciclete. Insa, noi o lasam linga lift la noi la etaj. Deocamdata ii e ok si asta. E cu 6 viteze, dar rotile acum sunt cam micutze pt ea. Bia are cam 142 cm. A incercat la Hort o bicicleta cu roti mai mari (si 3 viteze) si se descurca bine.

Mergi la inceput