Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Pai initial asa am vrut Daria Giulia numai ca taticul asta afurist vrea Giulia Daria, sa o strigam Giulia....eu vroiam Daria.Cum ca imi place numele asta tare mai traiesc cu speranta ca poate a 2 a e tot fata si atunci o vom chema Daria. Mai e si chestia ca el si-a dorit foarte mult fata...si e foarte orgolios de fata lui...si parca nu ma lasa inima nici pe mine sa nu-l las ca pe el!Iar pe mine nimic nu ma face mai fericita decat momentele cand sta de vorba cu fiica-sa si ii povesteste de toate!
Asa ca Giulia a ramas!

Kea intr-adevar cand te interneaza iti face o fisa in care te intreaba si numele copilului. Ulterior, dupa nastere este tatal care il inregistraza oficial cu nume si prenume!

georgiana

33+ Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

salutare burtici,
ieri am fost la medic de am luat rezultatul de la secretia de col si mi-a iesit stafilococ alb, care de altfel imi mai iesise inca o data anul trecut. atunci am refuzat sa iau antibiotic, dar acum nu am mai avut incotro, mai ales ca mi-a spus medicul ca daca stafolococul trece de placenta poate sa provoace nastere prematura. Asa ca mi-a intrat morcovul cu tot cu iepure.
Asa ca iau augmentin de 625 mg si ovule pentru a nu face candida.

si pe mine ma cam doare burta jos si uneori si in zona buricului. doctorul mi-a spus ca nu mai am voie sa ridic greutati ca sa evit o hernie ombilicala.

ma inscriu si eu in clubul fetelor cu arsuri de la mancare. eu le am de mai mult timp si iau renie maxim 3 pe zi. mai nou dupa ce mananc iaurt imi vine inapoi.

imi puteti da si mie contul si parola de la contul comun, exceptie cel de pe yahoo.

ieri am vorbit si eu cu sefa mea si a fost de acord sa imi reduc programul cu doua ore, lucru care m-a bucurat enorm avand in vedere ca eu petrec 4 ore pe zi cu transportul ploiesti - bucuresti.

o gama variata de biberoane puteti gasi pe reclama.
important este sa nu incalziti laptele in biberon de plastic pentru ca nu este sanatos.

pupici

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Dar daria giulia nu se poate? Si decide ea mai tarziu pe care il foloseste frecvent

Asa ma gandeam si eu! Daria e un nume tare frumos, l-am avut si noi "pe lista", dar parca nu se prea potrivea cu "Adela", iar asta nu era negociabil. Plus ca am fi vrut si ceva mai "sfant". Pe cel de-al doilea inca nu l-am "dat publicitatii", numai voi il stiti. Si tati, bineinteles, ca trebuia sa isi dea si el acordul.

Denisa-Madalina 29+ cu Adela-Marisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!Am fost si noi la dr si trebuie sa stam in continuare in pat.Bebe e bine,are 1,800gr dar colul meu e moale,scurt si deschis.Cine imi explica asa ca la grupa mica cum trebuie sa fac sa vad si eu pozele din albumul comun?Multumesc anticipat!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

intrebare intrebatoare: starea colului (inchis/deschis, moale/tare, scurt/lung)... v-a fost stabilita ecografic sau prin clasicul control vaginal?

Marti avem si noi programare la medic, si pana acum in toata sarcina nu am avut decat un singur control vaginal, la inceputul sarcinii, pentru confirmare. De atunci ... numai poze :)

Simona 32, mami de Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui gessy

salutare burtici,imi puteti da si mie contul si parola de la contul comun, exceptie cel de pe yahoo.

pupici

29+

Ai PM

29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique
Cine imi explica asa ca la grupa mica cum trebuie sa fac sa vad si eu pozele din albumul comun?Multumesc anticipat!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Intri la adresa http://picasaweb.google.ro/mart.apr09

Ingerasul meu
Povestea mea

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Buna fetelor!

Nu am mai scris de pe la sfarsitul lui decembrie, am tot fost plecata, acasa nu am net rulabil, dar am citit cam tot ce ati scris. Super active si harnice, mai ales cateva dintre voi, ma bucur sa va citesc. E adevarat ca dupa vreo ora de recuperat la citit, ma gandesc ca eu ce as mai putea sa adaug :)).

Au aparut si fete mai noi am vazut, poate nu stiu nimic de mine, am 37 de ani, in martie, cand multe dintre voi va pregatiti sa nasteti puii eu fac 38.. stiu, sunt o mama foarte tanara:). Mai am 2 copii maricei, Veronica 11 ani si Tudor 8.

Pentru ca voi abordati f multe subiecte, eu mare lucru nu am de adaugat, deocamdata decat 2 chestii:

1. In prezent, cam cat se da la o nastere naturala, fara epidurala? Eu am nascut tot natural in 1997 si 2000, dar preturile nu mai sunt de actualitate. Am vazut pe cateva ce au nascut in 2008 ca au dat in jur de 100E la medic... voi ce ati auzit? Eu voi naste la cfrII, cu acelasi medic ca si acum 11 ani:), Gherasie Cristian :).

2. Vreau si eu info despre albumul cu poze mamici, nu stiu unde sa-l vad, cum sa adaug si eu poze... degeaba am 38, ca tot nu stiu, invatati-ma voi... [v-am spus doar ca sunt foarte tinerica :))].

Luni merg si eu la eco de 29 sapt, sper sa fie bine, la eco de 22 sapt era destul de bine totul, doar ca bebe avea circulara cervicala, nu se intorsese, si cam slabutel, fata de ce citesc la voi. Medicul a zis ca e ok, in parametrii, dar na.. toate mamele vor pui hranaci, nu lingavi la mancare, o sa vedeti de ce ;)... Dupa ce nastem "cu toatele", si trecem la subiectul crescut bebei, o sa va amuz eu cu povesti de mancare/nemancare si altele ;).

Sper pe marti sa va scriu vesti bune de la eco si sa reusesc sa fac si eu niste poze sa ma vedeti "blonda, suava si cu ochi albastrii" ha ha.

O zi buna,
pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna burtici!

E foarte greu sa tina omul pasul cu voi. Va citesc din urma de azi dimineata si inca mai am destul

Sa nu dati cu pietre la capitolul somn de cand cu sarcina dorm ca un urs...chiar si acum cu burtica mare, in ciuda excursiilor nocturne la loo, care mai nou am senzatia ca au devenit automate...nici nu sunt sigura daca ma trezesc complet.
Mai ales de o saptamana de cand sunt acasa minim 12 ore pe noapte si inca vreo 3 ore dupa pranz, zilnic. Cum e putina liniste la mine se da stingerea si pierd contactul cu baza.

La capitolul dureri si eu le simt foarte jos, aproape inghinal, cam ca la CM. Le-am avut si in timpul unui CTG in care se monitorizeaza activitatea lui bebe si cea a uterului si mi s-a spus ca nu sunt contractii...nici macar nu aparea vreo perturbare pe monitor si sa stau linistita.

Bebe e cu capul in jos ...inca mai are timp sa se razgandeasca si sa se suceasca dar deocamdata si eu il simt tot asa, foarte jos. Mi s-a spus ca e normal si asta nu iseamna ca e pregatit sa vina. Sper sa stea acolo cat mai mult pentru ca nu e prea grasunel cu toate eforturile mele de a-i asigura ce e mai bun in conditiile in care marea problema cu care m-am luptat in sarcina au fost crizele de fiere.
Pana la 5 luni am avut aproape saptamanal cu toata grija si dieta pe care am incercat sa o tin (nu gras, prajit, condimentat, ciocolata, maioneza etc). Nu am luat nici o pastila iar ceaiurile amare care de obicei ajuta se pare ca provoaca contactii asa ca sunt strict interzise. Acum parca totusi s-a mai reglat si reusesc sa mananc si eu ca omul.

Ayla draga, ai o fetita superba! M-am emotionat toata sa vad primul ghiocel si
ca Domnul sa fie cu voi si sa va vedeti cat mai curand acasa cu minunea voastra. Optimismul si taria ta sunt un exemplu pentru noi!

Manu 30+ Radu

Unde dragoste nu e nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Anca chiar ma intrebam de tine. Eu tot la CFR2 si mai e o fata, Iulia. Noi stiam cam 200E la dr, dar stiu si persoane care nu au dat deloc si au fost bine ingrijite. Oricum, se pare ca eu ajung prima pe-acolo, asa ca o sa afli in curand si cum e in 2009

Monica Elefantica 35+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput