Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

lysbeht dr meu gineco imi spune ca ideal ar fi 1kg/luna...adica la final 9-10kg.Sigur nu are legatura cu uterul retrovers -si al meu e la fel iar la Bodo am luat 23 kg iar acum la 30+am luat 15kg.

Ma alatur celor care azi sunt depresive si se simt"balon impanat cu scobitori"Culmea ca la mine cele 15 kg s-u pus doar in burta si pe burta in rest totul ca inaite.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Fetele haideti cu pozele la album, doar 30 din 100?...hm sa inteleg ca avea dreptate cine zicea ca doar 30 ar fi active ,eu inca sper ca suntem mai multe

29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Salutare fetelor,
De aproape o saptamana incerc sa recuperez...si cand am impresia ca am ajuns la 2-3 pag in ruma ma trezesc ca ati mai scris inca 10....
Georgiana eu zic sa stai un pic mai linistita, prin faze de-astea depresive am trecut si eu, acum nu mai am rabdare...cred ca ma apuc de spalat si calcat hainute.

pupici...
incerc sa va ajung din urma si revin

PS: vai de oasele mele de bazin...am impresia ca am intrat la menghina.

Cristina 33+ si Ana

http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Buna fetelor!

Multi si multe pentru mamica curajoasa si pentru scumpica printesa Luana!

Raportam si noi bebe grasunel de 2.750 gr., cu biometrie de 35 saptamani si 5 zile, capos rau, lichid la limita superioara a normalului, placenta cu grad de maturatie 1, si bineinteles, ca sa fim in tendinte, circulara de cordon, simpla ce-i drept. DNP e 5 martie, data de la care avem liber la cezariana, dar care trebuie justificata - aici am aceiasi problema ca Doranna. Bebe-ul a luat in 4 saptamani ( de la echo din sapt.29 ) exact 1 kg si banuiesc ca va mai lua in celelalte 4 pana la DNP inca 1 kg. Totusi doctorul m-a atentionat ca bebe ajunge la termenul "legal" de 37 saptamani in cam 10 zile si pot avea . Iar el pleaca din nou la congresarit intre 16-20 februarie si am acuma stress sa nu-i dea prin minte micutului sa ne dea ziua buna in perioada aia.

mihaela

33+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Dodo pui, dar ce s-a intamplat cu bebe - 80% Edy? E posibil sa fie cu rochitica si fundite acum ?

mihaela

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Ma alatur si eu mamicilor care pana acum am luat 7 kg tin sa mentionez ca sunt in saptamna 31, chiar azi dimineata m-am cantarit dupa ce am savurat o portie de fulgi cu lapte. Incerc sa evit dulciurile merg pe principiul ca nu ajut cu nimic bebele ci doar acumulez kg, insa mai fac si abateri de la aceasta regula. Mai savurez cate o ciocolata, cat se poate cat mai devreme, tot secretul este sa nu mancam seara prea mult. Inainte de culcare beau o cana de lapte, chiar daca ma duc la toilet de 3-4 ori pe noapte, sau daca nu imi trece foamea cu lapte, mai mananc o banana. Fructele nu imi lipsesc din meniul zilnic. Sper ca bebele sa fie in grafic eu nu am mai fost la eco de la 24 de saptamani, atunci era ok totul.
Si eu am aceeasi dilema desi am acelasi nr de kg burtica creste, sper sa fie totul conform graficelor.
georgiana si eu am trecut prin astefl de momente ma trezeam noaptea si ma intrebam daca voi face fata, daca voi fi in stare sa am grija de bebe, au trecut aceste perioade, trebuie sa fim optimiste, speranta nu moare niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

BINE BINE, M-ATI CONVINS!! Are dreptate maica-mea, inec copilul in osanza!! Am ajuns la 29 de saptamani cu 14 kile puse, dupa ce primele 3 luni am slabit, apoi am stagnat, asa ca vreo 10 le-am pus numai de la vacantza de dinainte de Craciun incoace!!!
Deja maica-mea m-a trecut la regim, oricum, dimineatza mi-a servit niste friptura de pui de mi-a intors stomacul pe dos (nu mai suport carnea de pui!!!). Si de atunci-nimic!
Dar acum ma duc "pe ospatz", ca m-a chemat o prietena la ea ca-mi face LASAGNA!! (nu ingrasa, nu?)

29
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Dodo pui, dar ce s-a intamplat cu bebe - 80% Edy? E posibil sa fie cu rochitica si fundite acum ?

mihaela

33+

Pay ce sa se intample ieri s-a chinuit dr sa gaseasca"cuc-ul" si nik....dar nici nu poate garanta ca-i fata....prin urmare ... voi sti la final sau la urmatorul contro

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth
Chiar vroiam sa va intreb: mai este cineva care sa fi "crescut" doar 6-7 kg pana in 30-31 de saptamani?

Eu! am ce-i drept cu o saptamana mai putin ca tine, dar tot atatea kg luate. Copilul e in grafic, eu de disperata, am si intrebat-o pe dr. daca e normal sa iau atat de putine kg si sa-mi fie burtica asa mica si mi-a zis ca da, e atat cat trebuie sa fie. Si ieri am dat de un articol care cam tot asta spunea, asa ca am rasuflat usurata, ca tare ma mai framanta problema.

Eu am fost la medic ieri si mi-a monitorizat contractiile, bataile inimii lui bebe, colul e inchis, bebe e in ordine si cu capul in jos, rezultatul la analiza de diabet mi-a iesit "minunat" cica, asa ca am venit acasa si am basculat in continuare dulciuri linistita. Ca tot am intrebat de analiza, eu noaptea candva am baut un pic pic de apa si cand i-am spus asistentei s-a uitat la mine dojenitor, deci fetelor care mai faceti analiza, nu beti apa, ca nu-i voie.

Georgiana, un organism odihnit va face altfel fata oboselii, stresului, unei eventuale depresii ce va putea urma. Nu vreau sa te sperii, dar nici una din cunostintele mele care au mers la serviciu pana cu doua saptamani inainte de nastere n-au facut fata cu brio la toate astea. A sta acasa nu inseamna neaparat nici izolare, nici lipsa de activitate. Sper ca nu te-am necajit si mai mult.

Denisa si eu am intrat tot azi in a 29-a saptamana.

Monica, sanatate papusei de Luana! Si eu am cautat azi link-uri, dar nu am fost multumita de ce am gasit (erau cu alimentatia la copii de peste 2 kg si ceva si cred ca totusi e mare diferenta). Ma gandesc ca medicii stiu ce au de facut. Nu ma pricep, dar cred ca important e sa ia in greutate, chiar daca primeste pe langa lapticul tau si completare cu lapte praf special pentru prematuri (am inteles ca exista si asa ceva).

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ati cumparat vreuna dintre voi revista aceea cu DVD-uri despre cresterea bebelusilor? Au si la tv reclama, nu vreau sa ii scriu numele, poate stiti despre ce e vorba...

Ana-Maria

28+

Da, eu am DVD-urile, mai putin pe cel aparut cu revista de luna aceasta. Sunt foarte dragute, coloana sonora este o selectie din Mozart, m-am uitat impreuna cu sotul meu

34+ cu

Mergi la inceput