Colectia de toamna - iarna 2005 (228)
Raspunsuri - Pagina 9
lavi02 spune:
mihaela 
multumesc mult; imi dai vesti f bune despre Canare; si pe mine la fel, luxul ma lasa rece, sa fie curat si sa arate dragutel, sa nu fie ponosit si vechi, gen hotelurile de 2* de la noi. Zici ca pana in 80 de EUR gasesc apartament sa-mi placa, cazare cu sau fara mic dejun. 52 EUR e un pret f bun intr-adevar.
Anul asta nu ma incumet cu amandoua cu avionul, schimbat zbor, samd, dar la anul vor fi marisoare, Nati va bate la 5 ani, cu totul altfel te intelegi cu un copil de 5 ani decat cu unul de 3.
Vestile cu octombrie sunt f bune
; atunci gasesc si zboruri ieftine.
Nu radeti de mine ca-mi fac planuri asa din timp; adun deocamdata informatii
.
coralia deja 24 de saptamani! Sarcina usoara in continuare!
lavi02 spune:
Silvia stie deja sa scrie corect ei, ele, ea, este...
Si a invatat sa desparta in silabe cuvantul la sfarsitul randului! 
I-am dat autodictare si e mult mai "de succes" decat dictare, scrie ce vrea ea, cu placere. A scris un text despre niste copii care merg cu trotinetele in parc, o pagina de caiet tip I ![]()
mara95 spune:
salut!
lavi, andrei desi a luat destul de mult in greutate , nu pare asa de dolofan.cred ca structura osoasa e mai grea, vorba Dordiei.Poze voi pune in cont, sa mai strang cateva.
mihaela80, am crezut ca in general baietii iau o greutate mai mare in prima luna si prematurii. Flavia a luat 900g.
felicia, multumim!
coralia, sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel!
va citesc planurile de vacanta si calatoresc imaginar cu voi;sper ca peste cativa ani sa reusim si noi sa plecam toti 4.
perlele copiilor sunt haioase rau, una "mai buna" decat alta
miri__b spune:
numai vesti bune am citit.

Mihaela80 am vazut aiurea sau e zborul de 11-12 ore?asta mi-a cam taiat cheful.
Lavi unde sa mergem in august?sa nu fie asa cald? si cu avionul cred. al meu nu vrea la bulgari, si mie chiar mi s-a parut ok la cati bani am dat.Sorin a cercetat si Malorca, ne-a placut acolo.cand ma gandesc la restaurantele de acolo imi vine in minte o portie de pulpa de miel la cuptor cu cartofi si salata( de fapt era toata pulpa) cu 10 euro, si o sonda inalta de vreo 50 cm cu frape
. m-au dat pe spate astea.si sangria![]()
bb_alinus spune:
Iaca si noi, cu reteta promisa intr-o incercare de blog. Nu prea am inteles eu cum merge si nici timp sa-l studiez n-am. Am postat reteta cu pui, insa e aceasi cu somon.
http://amalina1.canalblog.com/
Missa azi ne-a facut o surpiza: de dimineata ne cheama in reuniune de familie
, ne invita sa ne asezam la masutza ei, zice: am o surpriza isi ia creta si incepe sa scrie pe tabla : AMALIA. In conditiile in care noi nu am invatat-o nici o litera niciodata. Stiam ca stie litera A, si mai stiam ca in baie face cu picioarele si cu bratele tot felul de litere ( gen x cu picioarele incrucisate, v cu bratele, A cu degetul aratator si mijlociu, plus o bara cu un deget de la alta mana, etc). Dar nu stiam ca stie sa le si lege intre ele. Apoi ne-a cerut ea sa o invatam sa scrie: mama, papa, papy, mamy, a insistat sa o invatam sa scrie HUGO ( nu stiu de ce
), i s-a parut greu si nu a mai vrut, insa cand i-am aratat litera U zice: ah, da asta e ca o gura care rade cand e multumita. Deci clar ca la scoala invata. Atunci insa de ce tanti ajutor de invatatoare imi zice vineri sa nu o invatam sa scrie, io ii zic ca nici gand, e prea devreme, ea la randu-i cica nici ei nu ii invata.... atunci cine???? Mai intelege ceva!!
Scuze nu am citit, ma duc sa vad ce ati mai facut!
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Si daca tot sunt in fisierul cu poze, sa va arat una cu missa facand pe....missa:)) http://family.webshots.com/photo/2300083660055100369NaVAqV
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
miri naspa perioada ca e cea mai agomerata si mai scumpa. In afara de Ro + Bg, zone pe care le-as mai propune eu, pt o temperatura rezonabila, la mare:
-Croatia de nord - Istria, dar ati mai fost
-Nordul Italiei - Lido di Jesolo etc
-nordul Barcelonei - Costa Brava
-nordul Greciei
Cu avionul ori prinzi bilet cu charter de la o agentie, ori... cam naspa ca low-cost-urile sunt si ele high-cost-uri in perioada aia.
Sau mergeti in Slovenia sau Austria la munte si va balaciti in lacuri de munte + piscine.
In Slovenia la Bohinj, intre munti unde sunt pensiunile alea superbe pline de flori, pe langa lacul natural unde facea lumea plaja si se balacea un pic, exista si un strand-piscina, parea f civilizat. De fapt toata Slovenia e f civilizata.
La fel la Bled, se facea plaja pe malul lacului si se inota in lac, in zone amenajate (se platea) si neamenajate (free) dar eu m-am speriat ca erau niste pesti mari-mari, cred ca crapi
, deci nu pot sa trimit pe cineva acolo cu mana pe inima
.
Si sa vezi ce friptura de curcan cu sos de fructe am mancat....
Ei nu prea gatesc pui insa fac niste minunatii din curcan.
Daca nu tineti neaparat hotel cu allinclusive, mergeti in Slovenia si garantat nu va va parea rau.
Alinus bestiala Amalia si cu scrisul si cu litera U, si in poza
Lasa fata, daca o atrag literele, nu te opune, e un avantaj sa citesti mai devreme. Daca iti place, bineinteles. 
Multumim de reteta, o voi studia acasa!
mara ei, am zis si eu asa... [:-)] asteptam poze!
roxisialexia spune:
o saptamana buna tuturor! 
fetelor nu ma mai suport sunt cu doua maini stangi de cand ma stiu, totul imi cade din maini cu cat ma concentrez mai tare sa nu le dau pe jos cu atat mai mult se fac praf, am spart sticle de antibiotic la ceas de noapte...toata vesela mea este praf, acum doua zile am facut mii de cioburi in bucatarie din razatoarea de sticla.eu cred ca este o boala de nu mai vindec dupa atata timp, sa nu radeti de mine dar este cumplit si sunt frustrata pe chestia asta si mihai tot timpul se enerveaza din cauza asta.
alina, multumesc mult arata grozav. amalia este o scumpa, am ramas uimita de surpriza ce v-a facut. 
lavi, felicitari silvioarei. ce sentimente cred ca te incearca acum
. cat timp silvia are teme, nati o lasa in pace?
noki, ce a facut sarah la patinaj? te simti mai bine?
miha 80, ai vazut oferta de la mica publicitate?
vreau si eu in vacanta insa nu stiu cum se va intampla asta pentru ca in iunie am sesiune, in iulie licenta, in august pleaca mama la sora-mea si trebuie iar sa am grija de caine..imi ramane septembrie ![]()
revin, sunt chemta pe diferite voci.![]()
Noki_Lara spune:
Mneata la pranz!
Io am facut o potlogarie-habaucenie tipica mie: am luat bilete la Carmen, la Opera Romana, crezand ca e balet (am fost indusa in eroare de discul mamei mele cu Carmen si care are pe el o scena de balet). Dar se pare ca e opera in toata regula, bine, si cu ceva miscare scenica, dar nu e balet, asta e clar. Am emotii daca am aruncat banii pe geam sau nu, dar ma gandesc ca fiind totusi vorba de muzica preferata a bufnitei, sa o fie ok.![]()
Mihaela- dupa ce ca si-asa eram nehotarata cu vacanta, mi-ai mai adaugat pe lista de destinatii si Tenerifele.
Roxi- a fost ok la patinaj. Inca sunt tinuti de manuta, normal, dar fac progrese. Din pacate insa, nu cred ca va mai tine mult distractia, ca o sa inchida patinoarul. Io-s mai bine, si-a facut clar efectul klacid-ul, dar mi-a terminat stomacul. Am non-stop arsuri.
Lavi- bravo Silviucii destepte.
Aseara Sarah isi gaseste colierul Ariel si vine triumfatoare la mine cu el: "mamai, am la fel ca Silvia."
A fost tare incantate de iesirea in parc si i-a povestit si mamei mele de fetitele tale. La intrebarea de cine-i place mai mult, ghici ce-a raspuns.![]()

Alinus- m-ai terminat cu papica ta. Salivez pe tastatura.
Fooooarte coooool Amalia.
Si evident, felicitari pentru scris!
Ma duc sa pap ceva.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
mihaela_80 spune:
buna dimineata,
venim si noi de pe plaja, e un vant asa de puternic ca avem urechile pline de nisip, ma ia groaza cand ma gandesc ca vine vara, sunt trei luni in care nu poti sa iesi din casa de tare ce sufla vantul (sau sa deschizi portiera la masina). nu in toata insula, numai aici, la noi. sloganul municipiului astuia e "viento en pupa".
ma bucur ca v-a placut ce am scris, mai am informatii de dat daca mai sunt persoane interesate.
roxi, m-am uitat acum la mica publicitate, cred ca te referi la anuntul cu apt de inchiriat aici, cu 90 de euro pe noapte, parca. nu ma mira, sunt f multi romani aici, in al doilea oras mare de pe insula exista ceea ce localnicii numesc "cartierul romanesc", din pacate f prost famat. (prostitutie, droguri, injunghieri si altele asemenea). stiam de tipa asta ca sta aici, mai sunt vreo 2 useri din gc pe forum. am mai descoperit si un site in romana despre insula (numeleinsulei.ro) cu f multe informatii utile, bine scrise, au si ei ceva de inchiriat, dupa poza par a fi insa bungalow-uri dintre cele mai vechi de pe aici.
cu scapatul din mana, imi amintesti de persoanje simpatice si haioase de prin carti/filme cu acelasi cusur. nu fi necajita, cioburile aduc noroc, cica, nu? cumpara si tu lucruri nu prea scumpe si gata. imi aduc totusi aminte ca in timpul sarcinii, nu mai stiu in ce trimestru, pateam si eu la fel, am citit pe undeva (parca pe site la tutunaru, dar nu sunt sigura) si o explicatie legata de hormoni, etc. eu ma concentram sa tin strans obiectul in mana si sa nu ma intorc brusc sau sa ma gandesc la altceva pana nu il puneam jos.
lavi, bravo Silviei. ehei, imi aduc aminte cand am invatat si eu diferenta de scriere dintre este, eram si iepure, iesire...ce vremuri. cati copii sunt la ea in clasa? si cum e invatatoarea, ii place Silviei de ea?
miri, cel mai scurt zbor e de 8 ore, pt ca minim ai asa : 4 ore bucuresti-madrid, 2 jumate madrid-las palmas. plus schimbatul in aeroport. ce e bine la zborurile iberia , spre diferenta de combinatia ieftina de care ziceam, e ca daca intarzie primul zbor se ocupa ei de asta, iti gasesc loc in altul. cand iei low-cost de la bucuresti tre sa iti lasi o marja mai mare de timp in madrid (cam 4 ore zic eu) iar cu copilul dupa tine poate fi dificil. dar cu iberia nu e obositor, sa stii, am zburat de multe ori, cu tot cu maya, si a fost ok si pentru ea si pt mine. nu zic noi pt ca taica-su e zboro-fobic.
bb_alinus, felicitari Amaliei pentru scris, e mare lucru sa si recunoasca atatea litere si sa aiba si coordonare buna sa le scrie la varsta asta. si cine a invatat-o , totusi? poze picior peste picior are si Maya, se vede ca finetea de doamna se dovedeste de la varste fragede la fetele astea![]()
noki, da de ce tenerife si nu gc? sa stii ca in tenerife sunt prea multi turisti batrani tare si sunt enervanti. am fost si eu la Carmen la opera, nu a fost balet, asa e , dar cred ca scoti camasa datorita costumelor f frumoase si a intrigii, deja sunt capabili sa inteleaga in mare ce se intampla, cu explicatii, desigur.