Colectia de toamna - iarna 2005 (228)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Tot eu ca am citit iar despre avionul aterizat in Hudson, si iar m-am emotionat, cat calm domle!!!
Uitati si voi: http://fr.news.yahoo.com/2/20090205/twl-le-pilote-de-l-avion-pose-dans-l-hud-36d2a39.html
La sfarsitul articolului e un reportaj pe youtube in engleza! ( nu am reusit sa atasez direct videoul).
Uf sunt sensibila rau la chestii de astea, mai ales acum, inainte de zborul nostru de 9 ore la care ma gandesc cu stres de cand am platit biletele....Singurul loc unde m-am simtit meru in siguranta era inainte de aterizarea la Nisa, unde ai apa sub tine, atat de aproape ca parca e imposibil sa ti se intample ceva rau Pe naiba, nu!!

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Dreptate ai Lavi, peste tot e scump in vacanta, si in Ro cred ca poti cheltui banii astia, usor de tot!
Chiar ca plec!

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus, unii oameni sunt "gifted" pt un anumit job! Bravo lor ca fac ceva ce li se potriveste.
Din motivul ca nu stiu cum as reactiona in asftel de momente nu-mi iau nici carnetul de sofer. De fapt stiu: primul moment, cateva secunde ma blochez. Apoi reactionez f rational. Dar la volan se poate sa nu mai apuc acel "apoi". (Am observat comportamentul asta la mine cand patesc fetele cate ceva)

Mie nu mi-e frica la zburat cu avionul. Adica mi-este f putin, cam la fel de mult ca si la mersul cu masina. O gramada din cunostintele mele au murit in accidente de masina dar nimeni in accident de avion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salut!

sunt superfericita ca bb Andrei a luat in prima luna in greutate 1700g! Mi se pare enorm, dar finnd alaptat e ok.Acum are 5100g.

am avut calculatorul in revizie o yi si a fost cumplit sa ni am acces la internet, deci la forum

Mergi la inceput

mara asta-i greutate de 2-3 luni

Vrem poze cu buflici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

maria_alexia, felicitari micii mergarete! ai scapat de stat aplecata sa o ajuti, spor la alergat dupa ea!

felicia, sa se faca bine Ilinca repede. dar chiar, de ce asa de des laringita? Am citit ca smaltul dentar la copii se mai si reface, super ca nu a fost nevoie de freza, daca se descopera dentina e mai greu.

ripley, ce bine ca Ana e mai bine! hai ca trebuie sa se termine si cu bolile astea odata, si o sa fie fetele imune la bolile de colectivitate. eu ma gandesc cu groaza ca le avem pe toate inaintea noastra, ca nu am bifat mai nimic. la birou nu aveti o secretara care sa poata lua comenzi? ar fi prea costisitor?

anda si mihaeluta, cu gainile hoate. tre sa fie interesant cand iti spune copilul diverse auzite pe afara. a mea ma aude numa pe mine romaneste, drept urmare vorbeste ca la carte. daca vrea sa ma gratuleze, o face in germana, cu tampenii auzite de la vara-sa, dar nefiind limba mea, parca nu suna la fel. de acord ca trebuie luate carioci lavabile.

bb_alinus, bafta cu jobul! la firma sotului tau in ce domeniu se fac angajari?

madau, imi place cum te remontezi tu prin shopping! numai bine bunicului tau, poate va merge totusi. si bunicul meu de pe mama a petrecut ultimii 15 ani din viata cu 2 tije in picior, schipatand, dar ducand o viata relativ normala. trebuie stat putin de el sa faca efortul de a merge, sa nu se slabeasca prea tare muschii.

bic, cu telefonul smarandei. chiar ca negativism extrem.

meems, de la ce ai insomnii si dureri de cap? ce frumoasa si cocheta e Rianna!

cu avionul, eu sunt in extaz de cate ori zbor. visul meu e sa am un job care presupune zburat des prin capitale europene si dormit singura, toata noaptea, nederenjata, prin camere de hotel stiu de la oameni care chiar fac asta ca ti se ia destul de repede, dar eu tot visez. imi place atmosfera din aeroport, din avion, tot.

mara, si maya a luat tot 1700 in prima luna, si 1100 in a doua, era ceva de speriat. i-a zis doctorita asistentei: ia uitati, primul bebelus caruia ii atarna gusa pe piept! bine ca este laptic, tineti-o tot asa!

lavi, ce bine ca simti asa, ca ar fi searbada viata fara copii acasa. eu nu o pot lasa nicaieri, dar imi doresc tare mult, cred ca m-as bucura de liniste si nu mi-ar lipsi deloc.

tania, sanatate multa!

Mergi la inceput

Copiii vostri au inceput sa va puna intrebari despre moarte? de trei zile numai asta aud, m-am saturat. Intr-o dimineata adunam scoici pe plaja, astea mici disparusera, le-am gasit topaind de zor pe un peste mort (si trist, ca sa o citez pe Lavi). De ce a murit, de ce miroase urat, si noi o sa murim si o sa mirosim urat, etc. I-am spus de cimitir si de gropi, vrea sa o duc sa ii arat cum miroase urat acolo etc etc.

E de-a dreptul morbida, eu inteleg ca e curioasa, dar sa ma mai lase domnule sa imi tihneasca mesele. pentru pranz am luat un pui rotisat, m-a innebunit, il desfacea in bucatele, daca e viu sau mort, si daca e mort de ce nu miroase urat (are o obsesie). ma fac vegetariana in ritmul asta.

in spiritul de mai sus, editez sa va intreb daca ati vazut filmul Perfume, the story of a murderer? sau daca ati citit cartea? l-am vazut aseara si mie una mi-a placut.

Mergi la inceput

Mihaela cu puiul la rotisor viu sau mort...
Eu despre moarte am discutat mai mult cu Silvia. Nu le-am spus minciuni dar nici n-am intrat in detalii cu mirositul urat. Eh, prefer sa sar subiectul asta si sa ma intorc la vacante.

Ai vrea sa scapi de Maya pt ca esti tot timpul cu ea si te inteleg. Si noi am rasuflat putin ca am facut ordine in casa duminica si am pastrat-o toata saptamana ceea ce e imposibil cu fetele. Dar ne e dor de ele si ne lipsesc si ne lipsesc si cele n ori zilnice cand ne uitam la ele si ne minunam ce fetite grozave sunt.

Cu job-ul prin hoteluri europene si eu cunosc oameni care au fost entuziasmati la inceput dar apoi le-a cam trecut.

Mergi la inceput

pai mirosul l-a constatat ea singura, atunci pe plaja, nu m-am apucat eu sa ii spun asa ceva.

Chiar, ca tot vorbiti de vacante, aici la noi nu vine nimeni? tare m-as bucura. Avionul e mai mult decat pana in grecia/croatia, dar in rest preturile sunt bune si aveti ce vedea. Cand m-am mutat aici ma gandeam si eu sa fac o agentie de turism, pt ca preturile pachetelor la agentiile din tara sunt f mari fata de costurile reale, intre timp m-am dezumflat vazand investitia initiala necesara pt a acoperi zboruri pierdute (noapte la hotel in madrid) si pe de alta parte garantiile cerute de hoteluri.

Dar am studiat atunci putin piata, raportul calitate/pret e chiar ok, asta si pentru ca vin multi turisti germani, campionii strambatului din nas si al depusului de plangeri pentru motive diverse pe plan european.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

intru si eu repede sa va salut, vad ca va pregatiti de concedii si va invidiez, noi nu stiu inca unde vom ajunge anul asta pentru ca inca nu stiu cum ne va fi (daca vom sta in continuare cu chirie sau vom cumpara apartamentul, si daca il vom cumpara nu stiu cat vom da pe luna si daca ne vom mai permite si concediu).
Nu mai suport gipsul, in mod normal ar trebui sa il mai tin pana martea viitoare adica pe 17 dar sincer nu mai suprt, simt ca ma sufoc de la el ,parca nu pot respira

Mihaela , ce curioasa e Maya ta! intradevar e un subiect delicat si nu e placut deloc sa discuti despre asa ceva!

scuze ca nu raspund la fiecare dar ati scris asa de mult iar eu nu mai pot sta pe scaun....revin ,

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput