Colectia de toamna - iarna 2005 (228)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_alinus spune:
Ma tot asez sa scriu si nu apuc. Poate de data asta!
Da, intr-adevar e liniste, asteptam vesti de la fetele in criza! Speram sa vina cu vesti bune!
Salisa si eu imi amintesc de tine, ce bine ca ne mai scrii!
Ripley ce mai face Iris, cum e?
Noki tu cum mai esti cu laringita ta?
Roxi bestiale perlutele Alexiei! Aia cu nasul mi-a placut!
Madau ce mai face bunicul? Cum e dupa operatie?
Mara bravo ai un dolofanel nu gluma!
Mihaela, tare frumos mai povestesti tu.... Si chiar sunt vanturi vara la voi? Uite asta e un motiv sa nu pun gc pe lista mea de voiaj....ca am la vanturi aici de nu mai imi trebuie :)) Filmul de care spuneai nu l-am vazut, e mai nou sau e deja in dvd? Oricum am la restanta filme, o gramada! Ati vazut careva filmul - reportaj Gomorra? Ca duminica am cinat cu o familie de italieni si cica erau foarte impresionati de filmul asta....
Stai ca acuma citesc mai bine: Parfum: am citit cartea, mi-a placut felul in care a fost narata insa nu mai mult/. In schimb filmul: dupa primele 5 minute pur si simplu nu m-am mai putut uita....Mi se intorcea stomacul pe dos....
Cata cum mai e cu ghipsul? Tu mergi cu el la servici???? Sau esti acasa?
Miri felicitari juniorului pt olitza.... Te-ai hotarat la vacanta?
Soanso sa stapanesti fericita achizitiile....Va invidiez ca acolo la voi e deja primavara! Aici imi suiera vantul prin geam de zici ca suntem la polul nord, plus au anuntat furtuni!!
Lavi, mey ce fete studioase ai! Pana la ce ora sta Silvia la after school?
Trimit ca plec!
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Rapid o postare:
- Lavi, mda...Nati e figura mare.
Cool itinerar! Trebe bagat la tartacuta!
- Maria- nu poti gasi loc mai potrivit pentru 2 copii mici decat Turcia. Conditiile sunt super si vezi ca e perioada de early-booking cu reduceri f mari. Zona cea mai dezvoltata dpvd al resorturilor cu n facilitati pentru copii este peninsula Antalya. Daca ai ochit deja un hotel, zi-mi sa-mi dau cu parerea.
Daca nu, indraznesc sa-ti recomand Botanik-ul- Alanya, care are o reducere de 24% !!!pana la sfarsitul lunii.
- Alinus- laringita a trecut aproape de tot, mai tusesc rar, dar sunt ok. Nu mai am starea aia horror de slabiciune.
Azi de dimineata am luat si ultimul antibiotic si sper deci sa scap si de arsurile la stomac si de gustul amar din gura.
Cam asta ar fi pe moment.
Ma duc sa vad cand e admiterea la masterat, ca io-mi tot fac planuri de vacanta da' am uitat micul amanunt.![]()

Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Morgano spune:
Am primit sms de la cuscra, asteapta, clinica e nasoala si aglomerata rau! Va tin la curent daca am vesti de la ei.
Iris e in faza tuse de final, incarcata rau cu mucus, in rest e muuult mai bine. Ana e la gradi, nu-mi vine sa cred ca a trecut peste epidemia asta asa de usor.
Va pup, ca am ceva urgent de lucru. Si sper ca astia sa plateasca, de 10 zile astept banii de la restul, mi-e si jena sa mai merg la banca sa intreb :((
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Mihaelutat spune:
Vecina constat ca nu te potolesti cu invatatul, acum te apuci de master, urmeaza doctoratul, MBA, specializari. Cand eu o sa ma duc sa imi iau adeverinta pentru pensionare tu o sa te te duci sa iti ridici diplomele de studii.
Oricum tu stii bine ca te admir pentru efortul tau, eu nici macar la prima si singura facultate facuta nu am depus atatea eforturi. Din experienta mea piata muncii a dovedit ca aceste eforturi de studii sunt aproape 0 in ochii angajatorilor; conteaza fie experienta fie plasarea favorabila la locul de munca, daca intelegi ce vreau sa spun. Insa cum stiu ca tu o faci din pasiune, te felicit. E mare lucru sa faci ceva care chiar iti place,in cazul meu placerea lipseste cu desavarsire si la locul de munca si la eventuale alte domenii. Masterat in frecat menta nu s-a inventat inca, ala mi-ar fi placut.
Mita
Noki_Lara spune:
Mitzo, ![]()
Delia, ce ma bucur ca-s ok fetele.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
maria_alexia spune:
Lavi, suna tare bine traseul, sper sa ajungem si noi pe-acolo, mai ales ca e rost si de ceva incursiuni montane
.
Stefanel se investigheaza la Tg. Mures - Doamne ajuta sa fie infirmate temerile.
Noki, thx
. Noi vrem sa luam charter direct din Sb, altfel ne chinuie deplasarea la aeroport mai mult decat tot restul drumului
. In fapt, cu drumul ne facem noi cele mai mari probleme, suntem departe de orice mare si de asta nici nu avem curaj sa plecam
.
Noki_Lara spune:
Maria, pai parca si anul trecut aveau oferte de charter din Sibiu. Incearca la Ali Baba Tour, Rezeda, www.rezervare.ro sau www.sejurulmeu.ro
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah
bb_alinus spune:
Noki si eu te admir pt cheful de invatat si pt ca o faci in paralel cu jobul, insa sunt de acord cu Mihaela in ce priveste interesul angajatorului pt bucatica ta de hartie....mai ales pe piata romaneasca ( pe vremea mea zic
). Nimeni niciodata nu mi-a cerut altceva decat brevetul de turism ( document cu care puteau sa isi deschida o agentie de turism) si nu mai spun cand anul trecut am avut nevoie sa frunzaresc cartea mea de munca am crezut ca lesin cand am vazut ca io figurez ca si " manager de agentie"
. Adica io scriu pe CV " agent de ticketing" si cand in sfarsit un nene de la o organizatie internat imi cere sa vada cartea de munca, ma fac de ras ca io nu stiam ca sefa mea mi-a scris "manager" pe cartea de munca. Ei am dres-o pana la urma....dar e bine de stiut
.
Una peste alta, masterul trebuie, sunt de acord. Mult succes!
Maria eu zic sa nu va fie frica de "deplasarea" in formatie completa. Pana la aeroport gasesti un prieten daca nu un taxi sa va duca, va duceti devreme ca sa nu aveti stres, daca e sa schimbati avionul nu e asa grav ca doar bagajele sunt inregistrate pana la destinatia finala, apoi cand ajungeti aveti de regula transferul asigurat....Stiu ca e mai greu cu 2 copii insa si voi sunteti 2.
Cred ca noi romanii avem o frica asa neexplicata de a pleca prea departe cu copii - si cand zic asta e o constatare pe pielea mea, nu ma refer la cineva de aici. Sa va dau un exemplu: cand am spus unor cunoscuti romani de aici ca plecam peste mari si tari, toti mi-au zis ca nu sunt sanatoasa sa iau copilul cu mine....Ca e prea mic
.Si aveau niste fete panicate vai mama mea:)) Spre deosebire, cunoscutii mei "internationali" in majoritate fr
mi-au zis bine ca in sfarsit ne-am hotarat, toti au avut vacante departe si nu si-au pus nici unul problema ca copilul ar fi prea mic. Riscuri sunt peste tot, acuma important e sa nu le punem pe primul loc in mintea noastra( asta mi se adreseaza mie). Prietenii nostri au plecat in circuit cu baietelul lor cand avea 1,5 ani, au fost in Tailanda si Vietnam 3 saptamani, si in acelasi an au mai fost 2 sapt in Mauritius...Si mai am exemple
. Oricum eu sunt moarta de angoasa...incerc sa pozitivez 
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
maria_alexia spune:
Alinush, mare dreptate ai cu frica noastra de deplasari.
Dar nu, nu e neexplicata, cel putin mie mi-e clar de ce ma tem. Ma tem sa nu patim ceva pe-acolo. In primul rand pb de sanatate - obisnuita fiind cu mizeriile din turismul nostru nu pot sa nu le extrapolez, chit ca probabil nu e cazul. Apoi, daca chiar e sa se intample, cum ne tratam? - iarasi extrapolam mizeriile din sist nostru medical. Ne permitem tratamente corecte?; nu e totul mult prea scump pentru noi? - deh, alte tare si complexe de pe vremuri. Iar daca sunt pb chiar grave, avem pe cineva puternic in spate (ambasada, in speta)?
Dupa cum bine se vede, romanii au motive serioase sa fie asa de tematori, toate experientele noastre ne conduc la asta
.
Si mi-e si foarte clar ca cineva care si-a petrecut viata si rezolvat pb intr-un sistem normal sa plece cu mai mare curaj in calatorii indepartate.
Parerea mea

Probabil o sa ne mai vindecam de fricile astea pe masura ce vom acumula si experinte pozitive in cantitate suficienta.
pischi2003 spune:
Salut
Despre noi numai de bine. Asteptam rez. la triplu test, speram sa fie ok. Cel dublu a fost in regula.
La echo facuta la inceputul lunii bb a iesit bine, in grafice, da' nu prea s-a vazut ce e.
Poate data viitoare.
Noki, chiar esti de admirat. Abia termini un set de examene si tu cu ochii la urmatoarele. Super entuziasmul tau. Si spor la insanatosire, revigorare.
Pupi multi.
Mihaela,
Alexandra - Maria (01.12.2005) si
17+