Ingineri fosti, viitori...(27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Aaaaaaaa deci era hot
Au afisat ca pe 11 la ora 9 am examen si la ce chef am eu de invatat precis am restanta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata si bafta la examene!
Pisi ce ma bucur ca ai venit, noroc ca mie mai imi trimiti cate ceva pe privat si asa vad ca nu m-ai uitat, ce m-ai distrat cu cipandeii tai si supozitoarele, saracii de ei, eu nu mai folosesc supozitoare ca sunt "mari" si nu mai vor.

Marc are o enterocolita de toata frumusetea, ma cert cu el ca nu ma asculta si mananca numai ce vrea, asa ca n-are nici o sansa sa-i treaca, da l-am amenintat ca de mai varsa odata sptalul il paste, eu nu mai am nervi, imi vine sa-l bat! Luca e singurul sanatos, e la gradi, bine-mersi, eu cu muci si ma ustura nasul. Vestea buna e ca mi-am luat masina, abia astept sa ma duc dupa ea maine probabil, e veche dar in stare ft buna, a fost a unor pensionari si e bine intretinuta, golf si e automata. dar nu stiu sa conduc, adica sa conduc hai ca ma descurc, da cum o sa parchez sau intorc? nici nu vreau sa ma gandesc

va pupicesc pe toate si va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pisoias dragalas, ce hohote de ras mi-ai smuls. Nu de alta dar tocmai acum cateva nopti executai si eu manevra asta Anei. Si mi-a luat vreo 2 ore sa o vad bine adormita si sa reusesc sa-i dau chiloteii jos fara sa riposteze. Mai mai sa mi se topeasca in mana pana am reusit, ca faceam pe intuneric cu ea in brate. Deh, micile noastre bucurii zilnice.

Bafta cursantelor noastre, sa aveti subiecte usoare si note mari.

Ancuta, bravo, foarte bine ca te-ai apucat de aerobic acasa. Ia zi stii vreo sala prin zona? Eu m-as duce aici ca nu-i prea departe de mine.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Oti, e buna alegerea cu Bery, am colegi care merg acolo si e super ok. Daca mai zici odata, poate mergem impreuna . Am mai gasit eu o sala pe Calea Mosilor (pe strada cu Biserica Sf. Silvestru): www.body-fly-gim.ro/contact.php" target="_blank">http://www.body-fly-gim.ro/contact.php.
Claudia, pai la voi e mult mai bine cu parcarile decat in Bucuresti. Ia vino tu la noi sa-ti faci "scoala". Sau daca vrei te invat eu, ca tocmai am dovedit ca sunt "maestra" uf.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Capitol nou aici.

Mergi la inceput