Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12 bis
Raspunsuri - Pagina 9
madelaine77 spune:
Salutare natiune!
Am scapat cu bine de prima zi de dieta si vad ca deja din a doua zi imi este mai usor.
Multumesc pt aparitia mea in listuta si implicit in concurs.
Va urez o zi buna si mult succes.
mamipuiu spune:
buna dimineata!
e prea multa liniste pe aici. ce mai faceti?
eu sunt la a cincea zi. ieir aveam 59,0 kg
. am -1.9 kg.
sper sa nu fie doar o iluzie... deja ma simt bine.
dar lipseste suportul vostru.
va astept ...
energy79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Seara buna! Eu nu v-am uitat dar, spre rusinea mea am dat-o in bara rau tare si am renuntat ... a cita oara??? ![]() energy felicitari! -1kg este foarte bine. Tu nu ai de dat foarte mult jos si e normal sa nu slabesti din prima 5-6 kg. Continua si mentinerea cam in aceleasi limite si vei vedea ca vei mai slabi! Ce mai face minunea mica? A inceput sa mai pape? ![]() mamipuiu 60,9kg nu inseamna 61 Felia de paine e din aceea Toast, patrata si medie ca dimensiuni, asa scrie si la descrierea dietei de pe prima pagina. carstea cit mai arata cintarul, ca dupa primele 3 zile stateai bine. ![]() madelaine77 bine ai venit! Pina la 1 iunie ai toate sansele sa scapi, numai sa vrei Succes!**************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
misha,iti multumesc de incurajari.strumfica e mai bine,a inceput sa manance mai bine.
eu insa am scapat ca vacuta in lucerna...si anume in niste ciocolatele.oare de ce aduce lumea dulciuri la femei care vor sa slabeasca??o fac intentionat??
asa ca dupa ce am dat gata vreo 10
oricum,continui cu abtinutul.si ma imbarbatez spunandu-mi ca nu am prea multe kg in plus si sperand ca voi da cate ceva jos chiar daca nu sunt asa stricta...
spor la slabit!

ma bate gandul de luni sa incep iar dieta ca daca nu am un meniu exact eu mananc ce apuc...
madelaine77 spune:
Salutare!
Si la mine merge foarte bine dieta, se pare ca am scapat pana cum de 1,8 kg si sper sa nu fie doar apa din organism.
Va pup si spor la slabit.
misha71 spune:
Mai voi ma faceti sa-mi fie rusine de mine
Deja ma gindesc serios sa las prostiile la o parte si sa o iau de la capat cu energia pe care o aveam odata.
Nu stiu de ce dreak mi-o fi LENE sa incep. Nu mi-e lene cind ma uit in oglinda si-mi joaca ochii in cap ca girofarul cind vad o balena esuata, de-mi vine sa sparg oglinda (n-o fac ca nu vreau 7 ani de ghinion
)
Cine se ofera sa-mi dea si mie sutul ala in dosul meu mult-prea-plin?
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
misha71 spune:
off-topic:
energy ma bucur mult ca papa bebelina. Am citit la topicul tau si tare m-am bucurat pentru voi 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 Mai voi ma faceti sa-mi fie rusine de mine Nu stiu de ce dreak mi-o fi LENE sa incep. Nu mi-e lene cind ma uit in oglinda si-mi joaca ochii in cap ca girofarul cind vad o balena esuata, de-mi vine sa sparg oglinda (n-o fac ca nu vreau 7 ani de ghinion Cine se ofera sa-mi dea si mie sutul ala in dosul meu mult-prea-plin? **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
iti dau doua suturi daca vrei...na,ai vrut agent 007,acum ai!
scuzati-ma ca sunt off-topic...dar este o reglare de conturi intre mine si misha!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
misha71 spune:
esti belea 
Auzi, da' n-ai vrea si tu sa ni te alaturi si sa-mi dai si suturile de rigoare?

(LadyJ)
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui misha71 esti belea ![]() Auzi, da' n-ai vrea si tu sa ni te alaturi si sa-mi dai si suturile de rigoare? ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
mishule,sincer?eu vreau ca m-am facut cat balena MOBY DICK,dar spre rusinea mea,recunosc ca nu am ambitie...sunt o mancacioasa din fire....da,ma mai gandesc pana luni cand m aintorc de la valcea si poate ne dam suturi reciproce,,,
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
misha71 spune:
Baga in vikend cit mai poti ca de luni ne shutuim pe cinste! ![]()
(LadyJ)

... a cita oara???