Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12 bis

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Fetelor mie imi trebuie rabdare multa tura asta.In aproape 2 saptamani am dat jos cam 1 kg.
Ce imi reprosez: nu am baut apa(mai deloc)si am mai facut mici inlocuiri gen schimb intre zile sau in loc de branza am facut o salata verde cu cateva bucati de branza.
Continui cura .

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamipuiu spune:

buna, fetelor!
si eu m-am cam prostit ieir si azi. azi am facut-o rau de tot: am mancat la pranz ce trebuia sa mananc seara, iar acum incerc sa dreg busuiocu', adica mananc fructele in loc de cina .
desi, mai degraba as manca o salata de legume ... daca ati da voi cu niste ... rosii .
si nici apa nu a fost suficienta.
daaaar nu ma las, pentru ca ieri aveam -1,9 kg .
va mai astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

mamipuiu, pai daca tie iti dau o , mie ar trebui sa-mi tai toata padurea ca nu mi-ar ajunge batele
Asa e, ai cam luat-o pe aratura, dar macar n-ai mincat alimentele interzise.

carstea sigur doar atita iti reprosezi? Tu stii mai bine daca ai calcat sau nu in strachini. E cam putin in 2 saptamini. Probleme cu rushii? Ar putea fi o explicatie.

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

suntem chiar singure in "necaz" misha?
eu am intrat sa vad dace se gaseste cineva sa-mi dea niste pumni in cap, ca ma luat-o razna in sfarsitul de saptamana. ce sa mi vorbim? am mancat si "interzise". daca sarmale de post va spune ceva .... sa mai zic? ei bine: branza de burduf, negresa (eu, care nu sunt pasionata de dulciuri...). urat, foarte urat din partea mea.
nu e nimeni sa dea cu rosii?
dar ce facem cu concursul? nu da nimeni raport?
il dam maine?
va astept.

Mergi la inceput

nu sintem chiar singurele

Io, ca de obicei am zis ca incep furtunos de azi, daaaaaaaar, ce credeti voi ca nu m-a lasat?
Ati ghicit: niste tarte cu fructe "uitate" in frigider de ieri asa ca azi le-am terminat, asa, ca sa-mi iau de-o grija.

Mie cine-mi trage o pe spinare daca miine nu zic ca am inceput dieta?

Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Fetelor, eu ieri aveam 69,5 kg si de bucurie m-am porcit. Am mancat la birou o gogoasa si seara acasa am mancat la liber, adica tot ce mi-a poftit sufletelul
De azi sunt inapoi pe baricade.
Revenind, pt raport 69,5 kg. Dupa destrabalarea de ieri 3 zile uit ca am cantar.
Va pup si va urez o zi frumoasa.

Mergi la inceput

buna dimineata!
la treaba cu forte prospete.
mai dam si noi raportul? nu ca as avea vreo mare realizare (am pus in wk 300g inapoi). dar si 1,6 kg sunt multumitoare pana acum pentru mine.
raportul meu dupa o saptamana se prezinta asa: 35 ani / 1.64 m / 59.3 kg (-1.6 kg)
cine urmeaza?
misha cred ca azi as putea eu sa ma ofer sa iti dau . si asa mi-e greu singura in asta. sotul meu a fost de acord ... pentru 5 minute .... ca sa imi tina companie, dar el e un macator profesionist de paine. deci, iar am ramas fara partener de regim.
haideti, fetelor! mobilizarea ca vine Pastele.
briana, tu pe unde esti? uite ce se intampla aici. pana si misha a abandonat.
va mai astept mult?

Mergi la inceput

E jale mare, fratilor. Sa mor io daca ma pot mobiliza. Cum dreak de oi fi reusit alte dati si am mai dat si un purc-oi de kile jos?
N-am ambitie! Asta e! Motivatii am un miliard, da' unde mi-oi fi scapat vointa asta?
Nu ma bateti prea rau ca n-am mai completat pe prima pagina, ca o sa modific miine ca acu zac cu un ochi la perna si unu' in monitor.

manechinele cu vointa!

Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!

Mergi la inceput

buna!
sunt tare ingrijorata. unde sunteti, fetelor?
am facut numai prostioare, dar nu ma las. nu da nimeni raport, nu mai intra nimeni....
misha, ne-ai promis ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ziua 11 si - 5,5kg ( si-au mai venit si rushii si-s umflata de lichid retinut, asa ca estimez cel putin - inca 1 kg).

As linge si peretii uneori de foame, de fapt pofta de tot ce nu-mi place habitual, desigur.

Dar merge, asa ca tin cat pot. Mai am de dat jos 20 de kg ca sa fiu multumita, relativ

Merg zilnic pe jos 1 ora, ritm fte alert, din care 30 de min urc un deal fte abrupt sa-mi iau fata de la gradi, si masina pe care o las acolo dimineata.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput