Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12 bis
Raspunsuri - Pagina 16
ralualexandrei spune:
Eu ma cinstec cu cafeaua,apoi bag niste ananas proaspat.
Hai fetelor sa ne mobilizam ,mmmm ma gandesc deja la lucrurile frumoase care zac in dulap si pe care taaare as vrea sa le imbrac.Ma gandeam sa-mi iau si ulei de paprika sa fac impachetari poate ,poate se da dusa celulita de pe pulpe si solduri.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
saryta spune:
Salutare ... cum merge dieta?
La mine binisor am bagat ceaiul si grapefruitul si am bagat un ochi la calculator sa vad ce faceti
.
ralualexandrei - am inteles ca e bun uleiul de paprika, dar cam piperat pretul(daca as mai pune cu cineva cred ca ar fi ok, caci si cantitatea e mare - 1l)... incearca-l tu si ne spui si noua daca merita...eu acum folosesc crema anticelulitica de la Nivea si mi se pare ok.
spor in toate!
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
mamipuiu spune:
vreau si eu detalii despre uleiul de paprika, te rooog.
se poate inlocui cu tinctura capsici (ardei iute)?
ralualexandrei spune:
Uleiul de paprika am inteles ca da rezultate uimitoare in masajul anticelulitic asa ca m-am decis sa-l folosesc,acum foarte multe detalii nu am insa daca vrei poti intra pe siteul Irinei Reisler sa citesti mai multe.
Saryta intradevar cam piperat pretul insa ma gandesc ca la cate am incercat chiar nu mai conteaza.Dupa 3 copii nu mai sunt chiar o zana.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
saryta spune:
Am mai facut 30 min la bicicleta, dar incep sa nu mai dau randament ... tre sa bag niste vitamine(acu iau numai omega 3).
Abia astept sa mananc la 6 ... imi pun o pulpa de pui la gratar si o salata maricica.
Hai mai povestiti parca merge altfel cand mai citesc cate ceva.
ralualexandrei - eu zic ca arati f bine dupa 3 nasteri
(sa-ti traiasca frumosii), dar asa suntem noi nemultumite
asa sunt si eu - dar daca nu avem noi grija de noi cine sa aiba!
Mariana - mamicuta de 3
saryta spune:
Am mai intrat pe alte site-uri si mi-am calculat caloriile consumate astazi - mi-au iesit 876 ... dupa cate stiu noi trebuie sa ne incadram intre 1000 si 1200 acu la regim.
Mariana - mamicuta de 3
mamipuiu spune:
buna dimineata!
in primele 2 saptamani (de regim) trebuie sa ne mentinem consumul de alimente intre 850-1000 kcal.
abia in faza de mentinere avem voie intre 1000 si 1200 kcal.
eu am sarit calul ieri, ca am mancat la pranz prea putin, dar am mancat, apoi ceva interzis: URDA. si, ca sa fiu si mai nesimtita, seara am mancat si niste feliute cu avocado.
interzise, bineanteles.
avocado e preferatul meu si nu am putut sa il arunc (fiu-meu e innebunit dupa el si a cerut, dar era prea obosit si nu a mai putut manca
). ce scuze tampite. ![]()
haideti ca azi incerc sa nu abat. dar , din nou, am uitat greful acasa.
ralualexandrei spune:
Saryta multumesc pt compliment,mi-ar placea sa ma vad cu ochii celorlalti dar nu e asa,eu vad celulita,soldurile ingrosate,cearcanele de sub ochi de care nu scap indiferent ce fac,etc.
Cat despre Terminatori,numele spune tot
.
Ieri am marcat o zi fara nici o abatere cu toate ca mi-era o foame cand am ajuns la cumparaturi de-mi sareau ochii din cap,dar am rezistat pana acasa unde le-am pregatit alor mei masa,astia radeau de mine"Mami bei pepsi,mami iti facem hotdog?!" si eu "nu mamica apa cu apita cu ceiut,de o sa fac iar noapte alba la WC si peste ,cu peste cu salata si legume,si orice altceva mai e de pascut
"bineinteles ca radeau impielitatii.
Mamipiu o sa ma trezesc dimineata si o sa-ti las mesaj GREPFRUITUUUUL
hai fetelor spor la slabit si ne mai citim in cursul zilei de azi.
mamipuiu spune:
ce dragut! mi-ai scris invers ID-ul
"mamipiu" (cand era foarte mic fiu-meu si abia incepuse sa vorbeasca, ne auzea pe noi, parintii, ca ne strigam unul pe altul "puiu", si a inceput sa ne strige si el "mamipuiu" si "tatipuiu", iar cand a aflat prenumele noastre a uitat, pentru ca putea deja sa ne spuna pe nume
)
din pacate, dimineata eu ma ocup de toti din casa (adica ceilalti 2
), dar de mine nu prea imi ramane timp suficient si ori uit painea, pri greful. mai bine as uita painea, ca greful imi place si taie arsurile de la stomac.
voi, de la micul dejun pana la pranz, mai rontaiti morcovi sau telina? cum reusiti sa mancati tocmai la ora 14? eu beau in jur de ora 7 sucul de la 1/2 de gref, apoi pana la 8.30 sau chiar 9 (ca mai uit) rontai painea si beau cafeaua. la ora 12 imi vine foame.
abia acum am facut rost de gref.
saryta spune:
Salutare.
mamipuiu - eu ma trezesc la 7,50 pregatesc fetele de gradi le si duc - se face 9 aproape.Pe la 9,30 beau ceaiul si la 10 grapefruitul si azi si feliuta de paine ca am ajuns la concluzia ca nu e pusa degeaba acolo. Intre mese nu prea rontai nimic caci iedutele imi ocupa tot timpul ... cand dorm ele bag la bicicleta si mai stau pe net
si uit de foame.
Spor la slabit!
Mariana - mamicuta de 3