Vacanta la vila in Grecia

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

girly, mi-ar place foarte mult Zakynthos sau altceva (daca stii vre-un loc unde nu ajung manelistii, e perfect!) La mine problema e ca trebuie sa ajung cu masina. Suntem 2 familii cu cate 2 copii fiecare - suficient de mici ca sa trebuiasca sa ne caram cu multe, suficient de mari ca sa plateasca bilet de avion. Si cum nu ne permitem 4 bilete de avion + 4 taxe de aeroport...mergem cu masina. Anul trecut am fost in Thassos, dar anul acesta as vrea altceva. Pentru Zakyntos am vazut ferryboat din Salonic sau din Turcia, langa Izmir. A fost cineva?

Sau alta insula la care sa pot ajunge cat de cat ok? Si sa aiba plaja pt copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Nafplio - este cea mai frumoasa optiune. Un loc traditional, castel, insule micute pe care le puteti vizita, inchisoarea veche, restaurante, baruri.

Tolo - o zona mult mai turistica, cu mai multe optiuni de cazare langa mare, viata de noapte .

Se poate ajunge cu autobuzul. Daca nu aveti posibilitatea transportului este destul de dificil. Din Nafplio trebuie sa mergi 20-25 min pana la plaja. Nu uitati in Grecia, mai ales pe insule taxiul reprezinta o mare problema. In august este foarte cald asa ca mersul pana si de la plaja poate fi dificil.

In conditiile acestea iti recomand Aegina. Este o insula maricica unde in mod sigur o sa gasiti ceva de facut. Se ajunge cu vaporul din Pireas.

Cu cazarea imi cer scuze, nu va pot ajuta cu info.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana87 spune:

multumesc catalina...inca mai oscilez intre Tolo si Aegina, dar probabil voi alege Aegina.

as mai avea o rugaminte daca stie cineva sa-mi spuna; daca cer un pat suplimentar in camera, am vazut ca se poate cere maxim un pat intr-o camera, contra cost; daca hotelul are micul dejun, bufet suedez inclus, va primi micul dejun si persoana pentru care solicit un pat suplimentar? sau va trebui sa platesc separat micul dejun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Fetele care ati fost in vourvourou, cum a fost vacanta, ati fost multumite de cazare, de conditii, de pret? Puteti da mai multe detalii? Noi suntem doi adulti si doi copii mici si ne gandim sa plecam aici, in iunie sau septembrie. Multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

buna,
nu se poate sa nu fi fost cineva in Paralia Katerini. va rog mult dati-mi cateva sfaturi.
plec saptamana viitoare insotita de copii sorei mele in Grecia,la Paralia K.
ea a renuntat in favoarea mea. deci:
1) acte necesare. buletinele noastre(si copii sunt marisori: 14,16 ani). cazierul meu, hartie de la notar care sa confirme acordul parintilor, asigurari de sanatate.
mai trebuie ceva?
2) mancarea . trebuie sa prepar eu, sau sa cumpar. unde sunt supermarketuri de unde pot cumpara una ,alta. copii sunt vegetarieni.
sau o recomandare de taverne, restaurante... pt mine sa nu lesin de foame cu vegetalele lor.
3) ce pot vizita ca sa ramanem cu amintiri frumoase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Noi plecam saptamana viitoare in Platamonas,este pt. prima data cand iesim in afara tarii cu copiii,vom merge cu masina personala si m-ar interesa cum este drumul prin Bulgaria,am citit atatea intamplari despre politisti falsi,furturi din masini...etc.S-a intors cineva de curand din Grecia?M-ar interesa si daca circula bacul la Bechet si pe timp de noapte...orice detaliu despre drum sau despre Platamonas este binevenit!
Concediu placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Girly esti prin zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Pentru cele care inca mai cautati loc in Nordul Greciei, in special zona Paralia Katerini... eu va recomand cu drag sa mergeti in Olympic Beach; e de o mie de ori mai frumos si curat decat in Paralia... plus ca plaja este lata (gen Mamaia), vilele frumoase si elegante, terase destule pentru masa... plus ca daca va doriti sa mergeti si in Paralia, puteti merge seara pe malul marii (cam 30 minute mers pe jos), cu titicarul sau autobuzul... insa linistea si [plaja nu se compara cu cea din Paralia!

Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glont10 spune:

imi poate spune cineva cum sunt preturile pe acolo?
eu plec 9 zile in Paralia Katerini, am cazarea si masa de dim si de seara asigurate...deci....mai ramane cheltuiala de o masa pe zi si prostioare( evident ca sunt fan nimicuri, suveniruri).Nu stiu cati bani de buzunar sa iau la mine....
Voi cam cat ati cheltuit?

Si pt cele care au mai fost la Paralia....cum e acolo? e ceva ce nu ar trebui sa ratez? Ceva care v-a placut in mod deosebit? sau care nu v-a placut? e prima oara cand merg..... si habaaar nu am de ce sa ma astept .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glont10 spune:

si inca ceva:

pt iesirea din tara de ce am nevoie?
Buletinul si atat?

Mergi la inceput