Vacanta la vila in Grecia

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

magghyc ai mai fost la aceste casute superbe?Noi am vrea sa mergem tot in toamna cu pitica noastra(2ani) si ma intereseaza cum e plaja si cat de departe este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Lora,
acumn am vazut mesajul tau! DA, si noi suntem pasionati de turismul rural/autentic. Unde mergi in Grecia?

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

pare incintator iar preturile sint bune.
pentru anul asta mi-am programat vacantele, dar merita retinut pentru anul viitor.
au deschis tot timpul anului ?
cum ajungeti acolo, banuiesc ca zburati la Zakynthos?

-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda

..........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

magghyc, noi nu mergem chiar in asa loc feeric, dar undeva la malul marii, intr-o zona linistita in care copiii se pot juca in voie - mergem 4 familii cu 5 copiluti, intre Polychrono si Hanioti, pe bratul Kassandra:
www.theramvos.com

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Bursucelu,
Nu am mai fost, insa i-am verificat temeinic pe net - referinte, tot ce am putut. Mi se par f seriosi si nu cred ca voi fi dezamagita.
pana acum am fost in Italia, tot la vila, la niste preturi ff mici.
Distanta fatza de plaja e diferita in functie de casuta pe care o alegi, dar nu e f mare. Eu oricum voi merge cu masina la plaja pt ca de obicei car ff multe dupa mine pt copii.

Lora, e f frumos si unde mergeti voi. Buna alegere!
Marimar, o sa intru sa scriu cum a fost. Cred ca sunt deschisi tot anul, oo intreb daca vrei.

E frumos sa te gandesti la concediu. Mai uitam de problemele zilnice...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Girly spune:

gagici, pt mai multe informatii legate de vacante in Grecia, ma puteti contacta...
off the record-romanii care merg numai in nordul Greciei-gen katerini,halkidiki, etc- nu stiu ce pierd!!!! sunt mii si mii de alte locatii mult mai superbe in Grecia!!!
Zante-Zakynthos e superba!!! da!!! pt cine are posibilitatea sa mearga, va recomand...am fost de 3 ori pana acum, avem chiar si cunostinte acolo, care au hotel/vile de inchiriat...daca vreti detalii, dati un buzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozomic spune:

Eu continui sa intreb daca a stat cineva in Sarti.............!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana87 spune:

a fost cineva in insula Aegina? sau in Nafplio sau Tolo? nu prea gasesc informatii despre zonele astea...as vrea ceva nu foarte departe de Atena,fiindca vom merge cu avionul; sau daca puteti sa-mi recomandati alta statiune aproape de Atena; multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ce informatii te-ar interesa despre Nafplio?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana87 spune:

m-ar interesa cat mai multe detalii...fetele mele au,una 17, cealalta 22 de ani...ele mi-au zis sa caut ceva care sa-mi placa mie, dar as vrea ceva potrivit si pentru ele; nu sunt ele genul care sa umble doar in discoteci dar as vrea ceva distractie si pentru ele sau mai bine zis locuri unde sa putem merge toate trei; poate si ceva magazine pentru un pic de shopping; am vrea o plaja cu nisip...ele vor un hotel care are si piscina, dar ma intreb daca hotelul este foarte aproape de plaja, chiar o sa mai folosim piscina? am citi ca plajele ar fi mai frumoase in Tolo;am gasit hotel ceva mai ieftin in Tolo, dar daca Nafplio ar fi o destinatie mai atractiva nu ar conta diferenta de pret.
apoi m-ar interesa transportul de la aeroport din Atena pana in Nafplio sau Tolo, am inteles ca ar fi cam 200 km, taxi ar fi prea scump iar permis de conducere nu avem ca sa inchiriem masina; este gara in oras? sau sunt autobuse?
sau sa mergem in insula Aegina ca e mai aproape de Atena? dar avand in vedere ca plecam in august, ma intreb oare nu va fi prea aglomerata statiune asta? am citit ca fiind aproape de Atena este asaltata vara de atenieni.

orice detalii sunt binevenite...multumesc!

Mergi la inceput