Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(33)
Raspunsuri - Pagina 20
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda_magda fetelor am o veste cam naspa! tocmai mi-am luat rezultatul de la analize, iar la listeria mi-a iesit indeterminat adica 1/160. o sa pun mana pe tel sa o sun pe doctorita si sa vedem ce zice. probabil o sa trebuiasca sa ma deplasez pana la Buc cat de repede. ma duc sa ma intind putintel in pat ca nu mai pot de spate. Vine bebica .... +26Pana atunci gotobina nevoie mare ![]() http://www.flickr.com/photos/magduta/ |
Repejor, n-am citit nimic din urma, nu stiu daca ti-au raspuns fetele: nu ai de ce sa-ti faci griji si planuri de deplasare la Bucuresti, nedeterminarea nu este o problema, daca tii neaparat sa fii linistita poti repeta in ultima luna de sarcina, dar nu este obligatoriu.
Carla,
s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ganesha spune:
Alberta, imi pare tare rau pt ce ti se intampla tie si familiei.Incearca sa fi cat de tare poti si gandestete intotdeauna cand te gantesti la tatal tau si la bebelul tau.Pe tatal tau nu ai tu puterea sa-l faci bine , in schimb de belul tau poti avea grija, altfel s-us stii si tu ca supararile prea puternice pot face rau puiutilor din burticile noastre.
Crede-ma ca stiu ce inseamna sentimentul neputincios de a nu putea fi langa cei dragi at cand au nevoie din cauza distantei.Si eu am parintii singuri si bolnavi in Rom, ei ne au numai pe noi iar eu si fratele meu suntem f departe de casa.
Tot ce poti sa faci este sa te rogi pt tatal tau si sai ai grija de tine si de bebelus, sunt sigura ca asta isi doreste si tatal tau.

22+
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui alberta72 Off fetele, Carla cum de te-ai gandit sa ma intrebi daca vin in tara inainte de nastere? Tata e la spital, ieri l-au deschis sa il opereze la colon si l-au inchis la loc fara sa-i faca nimic. Cancerul s-a intins la intestin si ficat si nu au ce sa-i mai faca. 24+![]() |
Te rog sa ma ierti ca m-am exprimat, ar fi trebuit sa tac
. Ca sa-ti raspund la intrebare, sa zicem ca am avut un feeling, din pacate in ultimii 10 ani am vazut mult prea multe cazuri de cancer cu o evolutie uimitor de rapida. Ma gandeam ca, daca se confirma diagnosticul, poate vrei sa-ti vezi tatal cat mai repede.Ma rog pentru el sa fie bine si pentru tine sa fii puternica.
Carla,
s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
LauraOana spune:
| citat din mesajul lui Bebe Beca Laura, Liana, Viena cum este? Ioana ![]() 27+ si Rebeca |
hallo fetele!
nu am mai dat nici un semn din cauza ca nu am mai putut intra de la munca pe net, si seara am fost foarte foate obosita..la 9 eram deja la nani...
bebe beca pt mine viena este cel mai frumos oras, este vechi si nou in acelas timp... aici ma simt eu acasa, si nu mi-as putea imagina sa traiesc altundeva...imi place si cind merg in romania...stau 1 saptamina 2, dar dupaia abia astept sa ma intorc la viena...
26+bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

27+ si
Rebeca