Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(33)
Raspunsuri - Pagina 19
blue77 spune:
Albertaimi pare sincer rau pt tatal tau, nu esti singura in situatia asta, nu stiu daca te consoleaza un pic dar doar sa ti spun ca te inteleg ca nu ti e usor.
Pacat ca in tara parintii nostrii merg la doctor cand nu mai pot ...si nu fac controale periodice...asta e marea buba si de aici uite numai nenorociri.
Si ai mei incearca sa ma tina cat mai la distanta de problemele lor, incerc sa inteleg si cred ca faptul ca te stiu bine ii recomforteaza cel mai mult si le aduce alinare....in fine cred
NOI
Cristina
24 + 2 si Marc
(28.08.2004)
bebe2
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strunfita Laurraa, stiam de Bogdan ca inseamna "dar de la Dumnezeu", acuma stiu si de Teodora Multumesc mult pentru urari! Tot vroiam sa-ti zic ceva de mult, dar n-am mai apucat. Ziceai tu la un moment dat ca vreti sa mergeti la toamna in Antalya cu bebele mic. Noi am fost anul trecut, si mi-a tras B. o diaree, cu vomitat, groaznic a fost, ne-am intors cu el asa de slab, si se pare ca de la apa din piscina. Cel putin asa ne-au zis acolo. Si hotel 5 stele, ultra all inclusive ... Aveti grija la puiut cand mergeti. Eu am ramas traumatizata. Pana nu-mi cresc copiii mari, da mari, io nu mai calc la turci. 23+ si Bogdan (04.02.2005)Poze1 Poze2 |
Sper sa-l conving pe incapatanatul meu sot, mai ales ca noi suntem o gasca de "nebunatici" nu prea au copii (acum sunt in "lucru") si i-as incurca si pe ei.Sotu imi zice :"lasa mami, daca nu alaptezi, il lasam o saptamana cu mama ta".Doamne, el zice asa acum ca nu-l are in brate dar cum sa o las eu pe minunatia mea. Este oricum in discutie, mai ales ca vara asta avem cumatria, cununam (si e o nunta cu mofturi), botezam in octombrie si mai avem si alte nunti la care mergem si bugetul o sa ne stranga rau de tot.
Mersi ca mi-ai zis ca mi-ai intarit ideea si mai tare

23 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexSiMatei Hello hello fetele!!! Maya/Maia era si pe lista mea de nume in caz ca aveam fetita, ne sugerase cineva si Teodora, insa mie mi s-a parut un pic cam serios pentru cineva din familia noastra zgubilitica |

Cred ca Londra oricum si in orice anotimp este splendita.Nu am ajuns inca, dar m-am delectat cu poze de la tine

23 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
alinutza23 spune:
didi
respect!
andreea si noua ne-au placut pozicile! 
cristina eu votez pentru Sonia. ![]()
alberta multa sanatate tatalui tau, poate nu este totul pierdut, cred ca iti este foarte greu, mai ales ca esti departe de el. 
carla, dana, maria, ioana, unde umblati la ora asta?
21+ cu
Catalin-George
Asa creste Funditza!
A piece of our life
GOD is a DJ
dani3lla spune:
Multumesc mult fetele pt felicitari...felicitari si
si din partea mea fetelor care au descoperit ce fel de comori au in burtici

oana am facut volei din '87 pana prin 2001-2002 cam asa.Am vazut ca suntem si apropiate ca varsta....cine stie poate ne-am intersectat vreodata in cariera
alinuta aici sunt ...nu intra in panica te rog![]()
Referitor la nume...
dintr-o lista de 40 de nume a dat sotul meu cu barda si nu au mai ramas decat 2...Denis Andrei...deci pana acum asta e ...mai departe ...nu mai stiu

Am vazut ca vb despre profesii...eu sunt singura care va da credite?
Nu mai are nimeni soarta mea?Nu mai suporta nimeni fitzele BNR-ului?
Eu sunt analist risc, analizez dosarele de credit in centrala bancii si dau cu batul "aprobat" sau "respins" deci...pe mine sa ma injurati...
DANA
21+
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
maria_bunica spune:
Buna seara!!!
Alynutza..nu ma da disparuta,azi am umblat hai-hui...abia acum am ajuns acasa,plecata de pe la ora 13.30!!![]()

Bebe_Beca..Zaragoza este un oras frumos....marisor..iar ca puncte de atractie turistica as aminti Catedrala "Nuestra Virgen del Pilar".o catedrala foarte mare si recunoscuta..si in rest ca in toate orasele ,muzee,castele..etc!!Clima este cam nesuferita ca sa zic asa,toamna si primvara bate vantul foarte tare si asta da o senzatie termica scazuta,plus multe zile ploioase,iarna este frig dar nu avem parte de zapada..iar verile sunt seci si calduroase!!Am experimentat in 3 ani de cand locuiesc aici,si 45-50 de grade in cateva zile!!![]()
Voicu_bebi..noi nu prea avem cu ce ne lauda,ca suntem mezinele pe aici!!![]()
Alberta..imi pare rau pt tatal tau,iar tie multa putere ca sa poti lua cea mai buna decizie!!
Philip...arati foarte bine...
,burtica foarte frumoasa,dar pe mine cel mai mult m-a emotionat poza cu Philip si burtica!!

Dici..felicitari pt o asa vasta experienta!!Nu intra in butoiul cu melancolie...varsta nu conteaza,conteaza ce ai realizat in viata!!

Ganesha...sa ai grija de tine si sa stai cumintica in pat!!
Magda..ce ai aflat de la medic??Sper sa fie totul bine!!
Ely..tu cu ce vesti vii azi de la medic??
23+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
oana_du spune:
Buna seara albinutelor!
alberta, imi pare rau pentru tatal tau. E adevarat, parintii nostri nu merg periodic la doctor sau sa isi faca analizele. Acum un an jumate, tata ne-a dat si noua emotii. Pana sa fim siguri ca totul e bine, viata noastra a fost data complet peste cap. Ce se intampla acum cu soacra-mea ar fi putut fi prevenit daca se controla mai des si nu facea primul Papanicolau la 70 de ani. E groaznic momentul, dar gandeste-te ca acum cel mai important este bebe.
Daniela, am facut volei din 1991 pana aproape in 2000 cand nu mai mergea sa leg voleiul in paralel cu facultatea. Nu am putut sa fac dreptul si sa particip si la doua antrenamente pe zi. Cand m-am lasat am suferit crencen
Sportul nu l-am abandonat niciodata si pe el ma bazez pentru a-mi reveni dupa sarcina.
Nu am gasit mesajul de la sfarsitul capitolului trecut, asa ca o rog pe respectiva viitoare mamica sa revina cu unul nou
Va pupic pe toate si revin curand cu un nou capitol.
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
26+ cu 
http://community.webshots.com/user/oana_du
dani3lla spune:
Mesajul asta e pt fi'miu...a zis ca vrea sa vada si el cum arata la semnatura...![]()
DANA
21+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
strunfita spune:
Multumesc, Serialbastre! Da, ai retinut bine, acum asteptam fetita 
Baby-first, mie mi se pare ca suna mai bine Alexandra Timeea sau Sonia Alexandra
Oricum Sonia imi place tare.
Alberta, imi pare tare rau pentru tatal tau.
si fii tare.
Noi numa ce ne-am intors din Mall, ca l-am dus pe Bogdan la distrat un pic de ziua lui.
Va doresc o seara linistita si o noapte fara insomnii! 
23+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
philip spune:
alberta, imi pare tare rau pt tatal tau si ii doresc multa sanatate. te inteleg ca ai zbura acasa ca si eu sunt departe...eu am zburat la 6 luni din romania in america si a fost ok cu exceptia picioarelor umflate. faci cum e mai bine pt tine.
multumim fetelor de vizionari si complimente, aveam mai multe poze cu mine si philip dar nu le-am postat ca eram cam dezbracata :)el e baiatul mamei, e mereu printre picioarele mele :)
mie imi place sonia mai mult decat timeea si-mi place sofia.
philip
23weeksbabyboy
mommyandreea