Aspirante cu vechime "medie" (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

VAd ca tu vrei sa scot parul ...cate zile ai de la inseminare?la cate zile are loc nidatia de la posibila ovulatie?...eu cred ca e de la nidare

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Azi am 14 zile de la inseminare.
Nu mai zic nimic ca nici nu mai stiu sa gandesc.
Cu Dumnezeu inainte!
Si nu ma cheli, ca doar m-am tuns, mai am 3 fire doar

http://tt.lilypie.com/jG3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Mda... "patience" is my middle name... de fapt nu prea imi vine sa cred....nu am nici un simptom, nik...e ca si cum as fi la sa zicem o saptamana dupa probleme....astept pana duminica.... desi in ultimele 6 luni am avut un cm regulat, in trecut am mai avut astfel de intarzieri...chiar si de 60 de zile... nu stiu...chiar nu stiu... imi doresc atat de mult...parca nici nu indraznesc sa sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

coco, si eu zic sa te linistesti ca bej maroniu am avut si eu la bebe exact inainte de cm cum ar veni..

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

lalala13, am rugat o prietena sa mi-l aduca din Germania ca la noi nu se gaseste inca. Am aflat despre el de la nasa mea care a a stat 3 ani in USA si acolo erau multe tipuri de teste de ovulatie. Am incercat si cel cu saliva dar mi se pare mult prea complicat....ca mie mi se parea mereu ca arata ceva.N-aveam eu nervi si timp de temperaturi bazale. Oricum medicul meu ginecolog (de altfel destul de cunoscut in lumea lui) s-a uitat la mine ca la un extraterestru cand i-am zis de chestia asta si a zis ca sa fac si grafic de temperaturi.
anca (tiza mea ) da, trebuie sa iau utrogestan din z14 pana in z25. Nu stiu ce ar trebui sa se intampla dupa z25...daca am bebe, exista riscul sa pierd sarcina daca intrerup utrogestanul in z25? Daca nu am bebe, imi vine CM normal, la 28 de zile???? Habar n-am la ce sa ma astept.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si io m-am ales azi cu niste pete maronii.....test negativ....sigur vine cm-ul
Vreau bb!!!!

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna dimineata.
Medeea ...si eu z1..macar am si eu ...pe cineva cu mine la z1. Z1..a 35-a...luuung cm mai am:(((( Mi-a zis cineva ca o sa fie ultima z1...sper:(((
GGG-ule...si a mea e pe 14 februarie:) esti nascuta cu mine in aceeasi zi. Si eu as fi vrut 2 liniute...insa...nu se poate, cine stie poate le fabric atunci:). Bine ai venit la noi.
35 de zile...si eu mai sper ca ovulez:)) Ar fi culmea:))
Va pupic.
Crisa

http://tt.lilypie.com/9uIpm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

cocolyso, si la mine au fost pete maronii cu 3 zile inainte de data la care asteptam cm. si a fost sarcina. am pierdut sarcina dar atunci a fost. ai incredere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Crisa, da' curajosi sunt, bre, gigeii lu' berbatu tau... Ete ca nu s-au speriat... Da' curge bine sau sunt asa neshte pete?

http://mt.lilypie.com/sjVFp2.png

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Crisuta imi pare rau de Z1, lasa ca sa vezi ce treaba buna face Dr. Uratel din prima luna .

Coco, tu iei progesteron? Eu nu vreau sa te deziluzionez dar la mine cu progesteron vreo 3 zile a fost de la bej maroniu..pana nu am lasat progesteronul nu a venit rosu. Dar oricum la tine poate fi si de la implantare, sunt fete care au implantare in Z10 de la ET, deci orice e posibil. Oricum eu sunt cu pumnii stransi pentru tine.

Kitzy poate totusi nu vine

Bujo, Anca, aveti niste ''jucarii'' impresionante, superbe, VREAU SI EU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Camy , vrem test pozitiv de la tine!

Pup toate fetele

Mergi la inceput