Aspirante cu vechime "medie" (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimineata!
Eu cred ca avem multe II dar nu se vad bine de ceata de afara.
Crisa, sa inteleg ca ai ceva rozaceli care nu esti sigura ca sunt de la CM? Hm...poate-o fi cu ochi!
Fetelor, v-am spus ca am un monitor de ovulatie de la Clearblue. Stiti cumva daca testele de ovulatie sunt influentate de tratament cu progesteron??? In mod normal imi arata cam 5 zile pe luna fertilitate ridicata, din care 1 e ziua ovulatiei, vreo 3 inainte si inca una dupa sunt High Fertility, dupa aia scade la LOW. Ei, luna aceasta mi-a aratat High Fertility din ziua 7 pana prin ziua 14 cand am fost la eco si s-a vazut ovulatia. din ziua 14 am inceput sa iau progesteron si aparatul nu a mai aratat low fertility ci tot High....in fiecare zi. In prospectul aparatului scrie ca acuratatetea rezultatelor e influentata de tratamentele cu estrogen, progesteron, bHCG dar nu spune si in ce mod. Acum sunt confuza, nu stiu daca mai are rost sa il folosesc....Vreo idee?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Iepumic, nu prea stiu cum sa te ajut. Pe baza de ce anume este testul? Eu aveam test de ovulatie pe baza de saliva si ala sigur nu era influentat. Nici testele de sarcina pe baza de urina nu sunt influentate de utrogestan de ex care contine progesteron.

coco fata curajoasa si Doamne ajuta!

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Buna, dragele mele...Ma alatur voua viitoare mamici sau doar aspirante la bebe cu povestea mea. M-am casatorit in iulie 2008. Desi initial am spus ca vom astepta macar inca un an pana vom avea un bebe, iata ca sentimentele materne m-au invins....si ne-am apucat de prestat.... asta de vreo 4 luni. In prima luna, am zis ca hai..nu a iesit pentru ca nu am calculat bine perioada fertila, a doua luna la fel....a treia... ca poate nu s-a prins sau ceva... Oricum de fiecare data cand vin "problemele" sunt foarte dezamagita....ei, luna asta trebuiau sa imi vina pe 1 febr. Azi suntem in 4...stiu ca nu e o intarziere mare, dar pentru mine e o speranta cat casa.... de obicei am un cm foarte regulat, la 28 de zile, de asta am sperante...in schimb nu stiu exact ce simptome as putea avea...de obicei inainte de menstruatie ma dureau sanii ingrozitor...acu ma dor doar sfarcurile....alt simptom nu am... decat ca ma dor gleznele si genunchii, dar cred ca e de la aerobic...oare sa iau o pauza de la sala, pana fac un test?? Ma gandeam sa fac un test pe data de 8... pana atunci daca nu vine menstruatia, ar trebui sa se pozitiveze daca e bebe...nu credeti?? Va pup si sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru ...si ca nu v-am plictisit prea mult cu istorioara mea...
Am uitat sa va spun!! Pe 14 februarie e ziua mea!!! Vreau si eu cadou 2 liniute...se poate?? e tot ce imi doresc ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Multumim gagici
Crisa sunt sigura ca nu facea kk, are alt scremut cand face Asta e doar de impresie, ii place sa stranga pumnii si sa incordeze gatu de sa i se vada tendoanele.
Camy io nu-l dau pe shmekeras, daca vrei sa-l pupi tre sa te infiintezi la vizita

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

x ggg bine ai venit:)....si eu sunt noua si fetele m-au adoptat foarte repede sunt tare dragute....
ce sa zic....noroc sa fie cu II....si eu astept rezultatul(pozitiv sper) tot cam prin 14..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

monica, e pe baza de teste de urina. Sunt teste normale de ovulatie numai ca sunt citite de un aparat si acela iti face si un fel de grafic, adica dupa ce il folosesti mai multe luni deja cam stie cum stai cu ovulatia. Uitewww.clearblueeasy.com/fertility_monitor.php" target="_blank">AICImai multe detalii. Mie mi se pare mult mai ok decat sa stau sa imi masor temperatura bazala.E mai precis, mai comod, mai rapid...tot ce vrei. Isi merita banii. Doar ca in instructiuni se spune ca precizia poate fi influentata de tratamentele de fertilizare sau sustinere a sarcinii (cum ar fi cel cu Utrogestan care contine progesteron) dar nu si in ce mod este influentat. Medicii din Romania nu prea se pricep la asa ceva...de fapt nu prea iau in serios astfel de dispozitive...ca deh, tehnica de-aia evolueaza, ca sa aplici tot metode empirice de acum 100 de ani.
x-ggg, n-ar fi rau sa faci o scurta pauza de la aerobic sau sa reduci macar intensitatea exercitiilor...mai putin tzop-tzop, daca se poate. Daca esti gravi ar trebui sa ti se pozitiveze testul si maine dimineata dar daca poti astepta pana pe 8, rezultatul va fi cu atat mai sigur. Iti tin pumnii!!!!!!! Si daca nu iese...nu te deprima prea tare...4-5 luni de incercari nu sunt foarte mult, statisticile spun ca un cuplu normal si sanatos are sanse de a concepe in primele 6 luni- 1 an de incercari sustinute. Voi abia v-ati apucat. SUCCES!!!!!!!!!!! Si bine-ai venit.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

de unde ai cumparat acest clear blue? m-ar interesa si pe mine. in mod normal progesteronul nu ar trebui sa influenteze...dar chiar nu stiu...

my somebody....
luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Iepumic nici eu nu cred ca influenteaza utrogestanul pe care oricum il pui dupa ovulatie nu?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Salutare natiune!!!

x_ggg, eu as muri sa astept pana pe 8... deja ai 4 zile intarziere... iese sigur daca-i bebe... si daca faci test barza iese si in orice moment al zilei...

http://mt.lilypie.com/sjVFp2.png

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Nu ma mai astept la nimic.
Am pete maro bej pe absorbant.
Nu am avut niciodata cu 3 zile inainte de cm.
La mine cand vine, vine rosu si gata.
Asta e mergem mai departe, probabil ca va veni mai devreme nici virba de intarziere.....

http://tt.lilypie.com/jG3kp2.png

Mergi la inceput