Aspirante cu vechime "medie" (25)
Raspunsuri - Pagina 13
mvb spune:
Monica, tiza mea, la fel ca si tine sunt o mamica indurerata de ingeras, ingeras de 23.12.2008. Astept si eu cu nerabdare sa-mi dea Dumnezeu putere si sa o luam de la capat. Doar ca eu trebuie sa-mi revin dupa cezariana. Cel putin 10 luni, trebuie sa nu se prinda nimic, dupa care trecem la treaba. Ne dorim cu disperare un BB! Stim ca el va fi mangaierea intregii dureri pe care o avem in suflete si pe care vom purta vesnic in suflet. Simt in suflet o durere ca un strigat, ca un urlet care nu se mai opreste.Vreau ca si tine sa ajung clipa in care sa-mi aud copilul plangand si sa-l aud spunandu-mi "mama".
Copilutzul meu s-a nascut la 37 sapt, insa s-a nascut mort. Eu cred ca murise cu cel mult o ora inainte de operatie. Eram internata de 3 zile, iar operatia era iminenta.
Dupa rauri de lacrimi si rugaciuni, cu greu am acceptat ca asa a fost voia lui Dumnezeu. Ii multumesc ca eu sunt bine si ca toate organele mele genitale sunt la locul lor si ca intr-o buna zi nu voi avea un copil, ci doi asa cum ne dorim.
MONICA mamica ingerasului DENIS CRISTIAN IONUT 
iepumic spune:
mvb, 

.
monica-dicut, si dup-aia??? corpul galben a devenit sarcina?
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Blanche25 Crisuta ce ai mama cu clomidul ala???? Ca doar afecteaza la ovare sa produca foliculi!!!!!! Ovitrellul e pentru maturizarea ovocitelor, adica dupa ce au crescut si le vede medicul la eco, tre sa faci injectia ca sa se matureze si apoi iti va face inseminarea. V.a dat rezultatul la spermo? Eu iti tin pumnii stransi tare si FII LINISTITAAAAAAAAAA!!!!!! X_ggg fa test!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Camy imi pare rau pt z1. Gaby sunt cu ochii pe tine ![]() Va pup |
Mai nu am nimic impotriva lui , insa...nici nu am citit lucruri bune...cel putin la site-urile la care eu am fost la toate zice ca increase posibilitatile de cancer uterin sau altfel..Cel putin la Climara asta(care e estrogen) asta ma deranjeaza..dar ma rog.
Te Pup Blanche.
Crisa
http://tt.lilypie.com/9uIpm5.png
kitzy spune:
Mvb imi pare rau pentru ingeras.....sa va dea DD un bebelus sanatos care sa ramana alaturi de voi 
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
gaby76 spune:

Blanche, hai numaram impreuna zilele de intarziere???!!
Ca la mine nu vad sa fie prea multe...
Inca nu a venit, tot ma freaca scurgerea aia bej care ba apare ba dispare... parca ma doare si burta dar asa 5 secunde...

http://mt.lilypie.com/sjVFp2.png
Pozici din tinereti ![]()
bujo spune:
Mvb imi pare extrem de rau de suferinta ta. Sper din suflet da va daruiasca Domnul un sufletel care sa va aline suferinta.
bujo mami de Filip
iepumic spune:
Buna seara.
Tocmai am venit de la eco de z21. Dna. dr. de la eco mi-a zis ca totul este bine si ca nu am decat sa mai incerc.
Rezultatele sunt asa:
UM : 16.01.
Uter: anteversat, contur regulat, dim. 60.3/29.8/41.3 mm (mai mare decat la eco din z14)
Ecostructura: neomogena cu cateva dilatatii glandulo-chistice istmice, cea mai mare de 1.5mm
Endometru: hiperecogen cu vizualizarea liniei endocavitare, 6.5 mm (in z14 era hipoecogen trilaminar cu 5.7 mm)
La OS aspect corp galben.
Lama lichid FSD.
Am scurtat eu putin din rezultat dar ideea era ca incerc sa interpretez comparativ cele doua eco si sa inteleg niste chestii.
De ex.: acum uterul este mai mare decat in z14...e normal asa pe masura ce te apropii de CM, e o chestie de citire (desi a fost acelasi medic ceea ce e bine) sau ....a crescut din alte motive?
Apoi: ce inseamna hiperecogen cu vizualizarea liniei endocavitare si faptul ca sunt semnele corpului galben?
Doctorita de la eco mi-a zis ca e super bine, am intrebat-o de endometr (daca nu e prea subtire) si a zis ca e super ok si din punctul ei de vedere totul functioneaza super si ca nu avem decat sa mai incercam.
Ceva idei pana merg la ginec???? va rog, cine stie...?
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Cocolyso spune:
Buna dimineata,
Nu am intrat ieri pt ca am avut vizita sefului din Olanda si a fost o mare nebunie.
Cm avenit pana la urma, ieri cu 3 zile mai devreme.Am avut dureri groaznice cum nu am niciodata, iar apoi m-am trezit cu o hemoragie ca niciodata.
Asta a fost, nu am reusit, vedem ce urmeaza.
Mai mult nu sunt in stare sa spun, am dormit doar 3 ore....
http://tt.lilypie.com/jG3kp2.png
monica_dicut spune:
Monica, ti-am citit povestea (sau marog mesajul in care anuntai ce s-a intamplat) atunci la odisee si m-am intristat foarte tare. Am vazut atunci ca nu mai vrei sa scrii pe DC si te-am inteles. Ma bucur ca acum ai revenit
si vreau sa sti ca ai tot supertul meu si cred ca al tuturor fetelor de aici. Daca vrei sa vorbim si pe mess, adresa mea este aceeasi ca si aici. Te inteleg perfect prin ce treci si as vrea sa-ti doresc multa putere si curaj de a o lua de la capat. Noi suntem aici oricand vei avea nevoie de o incurajare sau o vorba buna. Te imbratisez cu drag 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
8+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
monica_dicut spune:
In alta ordine de idei... ca aseara n-am avut net si am adormit ca pruncul pe la ora 8 si m-am trezit la 11 si am crezut ca e dimineata ... asa mutl dormisem 

Am fost la Fundeni sa-mi iau analizele ... care evident ca au iesit f proaste. Cele de coagulare ca hemoleucograma e PERFECTA.
Proteina S si proteina C mi-au iesit foarte mici. Astea cica fac sangele vascos, sange care din cauza asta nu mai iriga cum trebuie placenta si nu mai hraneste bine copilul si de aici ce am patit eu adica bebe cu noduri pe cordon si insuficienta fetala... sau pierderea sarcinii in saptamani mici... mi-a dat tratament cu aspenter de 3 ori pe saptamana si peste 2 saptamani inapoi la control sa vedem cum stam... mi-e frica de mor, am vorbit si cu ginecoloaga, ea saraca m-a sustinut, mi-a spus ca are si a avut multe cazuri asa si s-au nascut copii la termen si bine-merci . Mi-e o frica de nu mai pot
parca de aseara a inceput sa ma cam doara burta ... sper sa fie bine totusi...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
8+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica