Aspirante cu vechime "medie" (25)
Raspunsuri - Pagina 12
x_ggg spune:
Maine fac testul!!! Gata! M-am hotarat.... sa dea Domunl sa fie
Azi nu il mai fac pentru ca nu am cumparat un test si am fost deja la baie...si stiu ca cel mai bine sa vede la prima urina de dimineata... asta daca nu vin problemele...ca parca as simti ceva ...

monica_dicut spune:
La 4 saptamani nu se vede nimic. Decat eventual corpul galben (asa s-a vazut la mine cu andrei) dar nu a putut sa-mi spuna sigur...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
8+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
gaby76 spune:
Moni, nu mai fac test pana nu ma asigur ca e ceva pe acolo... tot simt ca vine dar nimic... am sters dimineatza cu un picut de vata in interior si erau niste firisore maronii dar apoi au disparut...nici sanii nu ma dor...mai vedem 
http://mt.lilypie.com/sjVFp2.png
Pozici din tinereti ![]()
gaby76 spune:
x_ggg, la cate zile ai intarziere iese testul "in orice moment al zilei"!! Asa ca nu te mai "chinui" sa astepti pana maine 
http://mt.lilypie.com/sjVFp2.png
Pozici din tinereti ![]()
Blanche25 spune:
Crisuta ce ai mama cu clomidul ala???? Ca doar afecteaza la ovare sa produca foliculi!!!!!! Ovitrellul e pentru maturizarea ovocitelor, adica dupa ce au crescut si le vede medicul la eco, tre sa faci injectia ca sa se matureze si apoi iti va face inseminarea.
V.a dat rezultatul la spermo?
Eu iti tin pumnii stransi tare si FII LINISTITAAAAAAAAAA!!!!!!
X_ggg fa test!!!!! 

Camy imi pare rau pt z1.
Gaby sunt cu ochii pe tine 
Va pup
iepumic spune:
Xggg, ne tii pe jar! Hi, ce mi-ar placea o veste buna!
monica,ei, ar fi frumos sa imi spuna macar atat! La eco de z14 mi-a zis ca se vede ca tocmai a avut loc ovulatia.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
monica_dicut spune:
La fel era si la mine pe 27 decembrie adica in z15 mi-a zis ca vede corp galben ca tocmai am ovulat...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Minunea din burtica 
kitzy spune:
z1........
Nici nu ma asteptam la altceva, ca nu m-am omorat cu prestatu si test am facut asa, ca parca mi-a fost dor...![]()
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
monica_dicut spune:
kitzule
Mama lor de urati 
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica