Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(161)
Raspunsuri - Pagina 7
pussi spune:
ancuta D mersi, beti super lichidele... n-o sa aveti probleme cu rinichii
... si am vazut si filmuletul... mare distractie!![]()
dany eu le dau ceaiut ca lapte nu beau decat foarte putin si trebuie sa recuperam lichidele.. ca sa scapam de nisipul de la rinichi. Supa n-o mai masor ca stiu deja cat sa pun pt. 200 ml, felul doi nu-l masor deloc, dar mananca... avem 4 mese/zi
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
adinag spune:
Buna,
azi a mers Jasmina doar cu al meu la cursul de schi, ca ar fi fost prea mult ptr Floris. Maine merg din nou.
Lavinia, imi dau seama caiti e frica. Stii cum e? Ca si atunci cand esti insarcinata si te tot gandesti si citesti ce ar putea sa aiba bb... si speri sa fie totul bine si la nastere sa nu se intample ce ai auzit ca s-a intamplat la X.
Iar la tine va fi totul perfect, vei vedea!
Miha, nu stiu exact ce te ingrijoreaza atat de tare la Robert in afara de mancare, cum se manifesta?
Stii de fapt foarte bine ca e normal sa apara faze de gelozie si din cuza lor sa arate unele "regrese" incercand sa capete mai multa atentie printr-un comportament imitand cumva pe cel al Amirei, in cazul vostru.
Si Jasmina incepuse stiu eu ce chestii ca vrea mancare pasata si hranita si stiu eu ce. Cu toate ca in general se sfatuieste sa se accepte astea, eu nu am acceptat decat partial. Adica o alintatm cateodata ca pe un bb, dar lucrurile enumerate mai sus nu am fost de acord sa le fac. I-am zis ca daca vrea sa fie tratata ca un bb, atunci complet si nu are voie un sir intreg de lucruri pe care bb nu le are voie. Cu proteste si frustrari din partea ei a acceptat pana la urma, cu timpul, ca ea nu e bb. SI desigur, ii explic mereu, mereu,mereu ca iubesc amandoi copiii la fel de mult, dar altfel. Ca sunt mandra ca pot vorbi cu ea ca si cu un om mare, ca ma intelege, si ca abia astept sa fie si Floris ca ea ![]()
In sfarsit, intelegei tu ![]()
Anca, super filmuletul! Ce vesela-i fata!!! 
adinag spune:
off topic: de cand am deschis actiunea "slabit musai" (adica de ieri
) mi-e foame si pofta incontinuu 
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Miha, nu stiu exact ce te ingrijoreaza atat de tare la Robert in afara de mancare, cum se manifesta? |
In primul rand incapatanarea,care nu e una "constructiva".
Cand vorbesc cu el,cand am o cerere
E intr-o continua miscare si agitatie,sare,tipa,urla...si se linisteste doar daca ridic glasul la el cu cativa decibeli.
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adinag spune:
Miha, dar ia gandeste-te putin, chiar intotdeauna nu vrea sa te auda/nu asculta? Sau vazi si tu acum mai mult partile negative? Nu sunt si momente in care te asulta ca un ingeras?
Te intreb ca-s patita, si sa stii ca am fost si eu la ORL cotrol urechi, credeam ca nu aude bine... ![]()
In rest mi se pare un comportament absolut normal, la noi nu e altfel... Adica suntem la capitolul (de fapt o carte cu muuuulte volume) cine e mai puternic/mai incapatanat, mama sau eu? ![]()
ellis spune:
inca mai traiesc(asta daca s-a intrebat cineva)
...sunt la serviciu, ieri a fost o zi de groaza, azi m-am resemnat; adica ieri mi-am luat-o in freza original, pe nedrept, de la oameni de nu anumit nivel si la care nu m-am asteptat...azi se pare ca si-au dat seama de greseala, dar oricum ea ramane, nu se sterge asa...
acum plec de la job, poate intru mai tarziu...
acasa am avut mare emotie din felul cum m-a primit puica...m-a topit efectiv!
pupici si sanatate!
nu am citit nimic din urma...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui adinag off topic: de cand am deschis actiunea "slabit musai" (adica de ieri ![]() Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
oho...pai daca e vorba de foameeeee...ma inscriu si eu...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Amy26 spune:
Ancuta,am reusit s-o vad pe Maria la baitza!
Imi place tare mult de ea, e frumoasa ...si e atat de haioasa micutza!Vreau si eu una bucata fetitz!!!!![]()
Ellis,bine totusi ca s-a rezolvat si ca si-au dat seama ca a fost o greseala;gandeste-te la Alessia si nu mai pune la suflet toate necazurile!
Miha,nush ce sa zic,eu nu te pot sfatui cu nik pt ca eu insumi sunt prinsa in valtoarea crizelor lui Iustin
...stiti ca va ziceam mai demult, ca are o personalitate foarte puternica si vrea sa se impuna de pe-acum![]()
imi tot zic...rabdare,rabdare...e doar o faza trecatoare....dar acu` ma gandesc...cand va fi de varsta lui Robert al tau.....oare cum va fi???!!!
Gravidutza noastra,Roxxy
.....ce mai faci?
cum te simti?Matei e bine,si-a revenit cu papa?
Roxxy80 spune:
Multumesc ca intrebi de mine
. Sunt cu ochii pe voi, dar nu prea am putere sa scriu pt ca ma simt f f rau, dar nu din cauza sarcinii. Sunt f racita, asa cum nu am mai fost de cativa ani buni. Matei a luat si el raceala de la mine si acum nu mai mananca absolut deloc. Azi a baut doar 200 de ml de lapte. Are deja o luna si jumatate de cand e in greva, dar azi a fost cea mai nasoala zi.
Vineri fac prima ecografie. Asa de rau m-am simtit ca nici nu m-am mai putut concentra pe faptul ca sunt gravida.
Cel mai rau ma simt cand il vad pe Matei bolnavior si faptul ca nu mai vrea sa manance nimic ma distruge.
| citat din mesajul lui Amy26 Ancuta,am reusit s-o vad pe Maria la baitza! Imi place tare mult de ea, e frumoasa ...si e atat de haioasa micutza!Vreau si eu una bucata fetitz!!!! Ellis,bine totusi ca s-a rezolvat si ca si-au dat seama ca a fost o greseala;gandeste-te la Alessia si nu mai pune la suflet toate necazurile! ![]() Miha,nush ce sa zic,eu nu te pot sfatui cu nik pt ca eu insumi sunt prinsa in valtoarea crizelor lui Iustin ...stiti ca va ziceam mai demult, ca are o personalitate foarte puternica si vrea sa se impuna de pe-acumimi tot zic...rabdare,rabdare...e doar o faza trecatoare....dar acu` ma gandesc...cand va fi de varsta lui Robert al tau.....oare cum va fi???!!! ![]() Gravidutza noastra,Roxxy .....ce mai faci?cum te simti?Matei e bine,si-a revenit cu papa? AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.`` |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
7 
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)