Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(161)
Raspunsuri - Pagina 6
Amy26 spune:
http://www.flickr.com/photos/23764698@N06/3231060689/

Dany, e un scump Andrei al tau!!!
bulanase
cate kg are?
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amy26 L-am cumparat azi de la plafar,ca ultima solutie pentru tusea lui Iustin care nu trece defel,am cumparat o gramada de siropuri,am incercat retete babesti (ridiche neagra,ceai din coji de ceapa...) nik nu a dat rezultate.Ieri a tusit jumatate de ora continuu ![]() |
Noua pediatra ne combina intotdeauna siropurile de tuse cu un antihistaminic,gen Ketof sau Aerius. Intreaba-ti pediatrul,e posibil as fie o tuse iritativa.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Vasari spune:
Lavi, sunt sigura ca e bine. E normal sa ai emotii pentru cand vei scoate bandajele. Cu Iasmi o sa treaca timpul repede si o sa vezi ca e bine. Numai avantaje sa ai copii, nu? :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Amy26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Noua pediatra ne combina intotdeauna siropurile de tuse cu un antihistaminic,gen Ketof sau Aerius. Intreaba-ti pediatrul,e posibil as fie o tuse iritativa. ![]() Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
ms pt idee

ancadragoman spune:
citat din mesajul lui eladea2005
ce dulce eeeee...si ce fain se distreaza...n-are treaba cand o stropesti pe fata, vad... Eric e tare sensibil... ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN IANUARIE 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
ea abia asteapta sa faca baie,se baga singura cu capul la fund...face scufundari
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Un fimulet nou cu Maria http://good-times.webshots.com/video/3009156270101626593iqAszb |
Burtica-burtica...

Am incercat si eu candva sa pun niste poze cu ai mei,de la baita si mi le-au cenzurat astia pentru "tinuta indecenta".

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi anca, e bestiala maria!!! imi place mult de ea!!!! scumpa-scumpa!!!! adra, pusi la nazdravana mica sa treaca vanataia!! _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |

anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui dany26 mersi mult fetelor pt. raspunsurile voastre ![]() ![]() ![]() [ pussi si ancad pai daca fetele voastre beau 200 ml supa felul 2, piureul cate grame are??? www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !14 Noiembrie 2007 |
nu ii cantaresc dar sunt zile cand nu mananca si felul 2
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Burtica-burtica... ![]() Am incercat si eu candva sa pun niste poze cu ai mei,de la baita si mi le-au cenzurat astia pentru "tinuta indecenta". ![]() Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
nuuuuuu
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
mariussimiuc spune:
Lavinia,eu cred ca esti doar fosrte nerabdatoare sa vezi rezultatul final. Eu zic sa astepti sa-ti scoata bandajele si p-aia sa te apuci de citit pe net...![]()
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !