Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(161)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxxy80 spune:
Ade, multa sanatate si voua. Sa ai grija de printesa 
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
7
adra_bell spune:
Lala e inca in Austria, iar Petro are o postare tare trista pe blog. Sper doar ca a ramas iar fara net si nu e altceva
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ancadragoman spune:
Adra unde putem sa citim postarea ei?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
adra_bell spune:
aici
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ellis spune:
LAVI - nu o dau mai, nu o dau...ca gateste bine!![]()
VALI pupici pt mami si printesa roz!
GINA - bine ai revenit!
ROXXY - du-te , mai , cu Matei la dr noastra, la iomc, vb eu cu ea!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
ANDREEA - mai , stii care a fost situatia de a trebuit sa ma intorc val vartej; eu deja incepusem sa caut alte joburi, si continui, vroiam sa iau permis(ca se tot cere, ca sa ma pot deplasa de colo-colo) si credeam ca pana spre toamna gasesc eu ceva ce imi convine, dar uite soarta ce ne-a rezervat...eu acum ma bucur ca am fost lovita din prima, asa ca sa stiu si eu pe ce picior valsez...si m-am facut o mare...nesimtita...adica prefer sa imi zica ca sunt a dra...ului, decat a dra...ului proasta!
..scuzati limbajul, dar asta am simtit aici...
eu oricum cochetez cu ideea de a ma face mediator, astept o finantare pt autorizare, costa destul de mult, ma gandesc ca e ce imi place, pt ca eu sunt impaciuitoare de fel, adica avocatura nu m-ar coafa deloc...
AMY, ADELA - sanatate la puiuti;
ADELA - pana la urma te felicit ca ai trecut asa cum doreai peste faza cu intarcatul, chiar daca de voie-de nevoie!
ma scuzati daca sriu din doi in doi, daca omit pe cineva, viteza e de vina!
merci, ADRA!
AM VAZUT SI EU POSTAREA PETRONELEI, CHIAR ATUNCI, AM SI SCRIS, DAR POATE ARE IAR PB CU NETUL, TOT ASA SPER SI EU!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
ellis,sa inyteleg ca e mai ok la job??? daca ai timp de dc,....![]()
uffff eu m-am certat asa de tare cu niste vecini care sparg pereti in orele de liniste (la 12.30) s-au apucat.....
imi vacneste tot nasul...![]()
![]()
ce m-am enervat de tare!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ellis,sa inyteleg ca e mai ok la job??? daca ai timp de dc,.... uffff eu m-am certat asa de tare cu niste vecini care sparg pereti in orele de liniste (la 12.30) s-au apucat..... ![]() imi vacneste tot nasul..._ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
sunt inchisa in biroul meu, draga, ma reacomodez
vecini de aia avem si noi, dar se linisteau cand ma duceam la ei...avantajul e ca in spatele blocului, in afara de piata avem si politia comunitara..asa ca ori se linisteau, ori le promiteam ca il chem pe nenea militianu
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ellis,sa inyteleg ca e mai ok la job??? daca ai timp de dc,.... uffff eu m-am certat asa de tare cu niste vecini care sparg pereti in orele de liniste (la 12.30) s-au apucat..... ![]() imi vacneste tot nasul..._ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
bb_yasmi spune:
pai de aia m-am enervat si eu: i-am lasat pana la 13.15 sa vad ce au de gand.....atunci am batut in perete si le-am strigat ca e ora de liniste...nimic....si mai tare bateau....am mai stat 15 min si am batut si mai tare in perete si le-am spus ca daca nu respecta orele de liniste chem politia...
la care domnul de dincolo de zid se ratoieste ca de la 14 e ora de liniste...eu si mai nervoasa ii tip inapoi ba de la 13.....la care iese nenea nervos trantind usa....am crezut ca vine la mine....
(am verificat dc e inchisa usa mea..
)sa dus sa verifice acolo la gazeta......noroc ca aveam dreptate!!! asa s a potolit!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007