Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(161)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui totulii .... chiar dc bb nu ne-a mai strigat. nu am mai intrat de la ol. mama de serban pavel(28.11.2007) povestea noastra http://picasaweb.google.com/BicaSerban/UnAn# POZE NOI http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316 |
neata
si eu care eram ferm convinsa ca ai aparut pt ca te-am strigat.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Roxxy80 spune:
Multumesc
. Intr-adevar, manca f f bine absolut orice. Nu am avut niciodata probleme cu el din acest puncte de vedere.
Azi mi s-a parut ca s-a trezit si mai racit. Tuseste destul de rau si are nasul plin de mucozitati, desi l-am tot aspirat si i-am pus ba ser fiziologic, ba picaturi. Simt ca innebunesc deja
.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Amy26
Roxxy,asa rau imi pare ca sunteti bolnaviori amandoi! ref. la papa,sper sa depaseasca etapa asta si sa pape cel putin la fel ca inainte....mi-a duc aminte de povestirile tale,cand toate eram uimite de cantitatile pe care le papa Matei.....cel putin la cap. fructe statea ffff bine,nu??? Aveti grija de voi si sanatate multa! ![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.`` |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
7
eladea2005 spune:
neata ![]()
anca, amy, si io vreau fetitaaaaa...asa mi-a zis o astroloaga ca al doilea copil va fi fata...hmm.. sa vedem...![]()
of roxy draga mea, sanatate...imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori...
ellis draga, imi pare rau sa aud ca n-ai inceput bine jobu...mama lor de porci...si eu ma gandesc cu groaza la job, dar acolo oricum nu ma mai intorc...deci...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Amy26 spune:
si noi ne luptam cu raceala ( de aproape 2 sapt.)
bine totusi ca nu mai tuseste asa rau,dar mucisori curg si curg
ca sa nu-l mai chinui aspirandu-l mereu,l-am invatat sa-si sufle nasul in servetel...uneori chiar ii reuseste,alteori sufla pe gurita![]()
de luni incepem si noi tratamentul cu Broncho-Vaxom,sper sa dea rezultate
pe mine asa ma doare o masea
,mi-a aparut o carie,pana sa nasc n-am stiut ce inseamna durerea de masele...acum musai trb sa merg la stomatolog,dar mi-e teama ![]()
adelamaria spune:
Buna fetele si multumim de cafea!
Prinde bine, ca mami e putin zombi…
Am cam pierdut ritmul cu voi, asa ca imi cer scuze ca nu raspund la eventuale intrebari...Ideea e ca acum o saptamana m-a lovit gripa urat de tot, 4 zile cu febra, frisoane si tot tacamul, plus ca a debutat direct cu o tuse nasoala. Am rezistat 2 zile si 2 nopti fara medicamente ca sa pot alapta, apoi am cedat. Vestea buna e ca trece cu antitermice, vestea proasta e ca a luat-o si Ilana. Nu va spun ce-am tras 2 nopti la rand cu ea cu febra care scadea f. greu!...
Am ajuns la spital pana la urma pentru ca am gasit o picatura de sange in pampers...alta spaima!
In toiul noptii...nu va mai spun! Au vrut sa ne interneze. Am refuzat si am mers la Medicover unde i-am facut la urgenta analizele de sange, urina si kk. Am dat si peste o super dr. Inca asteptam urocultura, dar se pare ca are si ceva infectie virala...deja luam antibiotic...
Cam asta e situatia la noi. Ne-am dat peste cap si cu papa, desigur, ca doar nu era sa o ducem bine prea mult!
Avem totusi si ceva vesti mai bunutze
: a facut si ea 8.500 kg (sper sa nu scada prea mult in perioada asta!) si cred ca s-a si intarcat. Asta o trec la vesti bune pentru ca s-a intamplat exact asa cum mi-am dorit, fara s-o fortez, fara s-o chinui.
Cat am luat pastile a inceput sa bea bibe noaptea, la 3. Eu inca ma simt oarecum ciudat, ca si cum n-as sti ce sa fac cu mine, ma uit la sanii mei si parca nu mai stiu la ce folosesc acum...![]()
Cred ca e normal...Si pitica are momente cand e in bratele mele si isi agata accidental manutzele de decolteul meu...se opreste cateva secunde si se uita in ochii mei...ca si cum ar spune: „mai, e ceva aici...ceva care-mi scapa, da’ stiu sigur ca era ceva p-aici care-mi placea tare!”...
Ii distrag atentia pentru ca inca iau pastile si pentru ca n-as vrea s-o intorc, desi nostalgie exista...si exista inca si putin laptic...Asta e! Am trecut intr-o noua etapa!![]()
Cam astea sunt vestile noastre! Sper sa ne revenim repejor sa intram in normal. Bb, multumim de apel si tinem pumnii pentru rezultatul operatiei!
Roxxy, sanatate multa si multa putere! Stiu cum e...
Pupici tuturor!
Amy26 spune:
da` ce-i cu linistea asta pe aci`???!!!
continui si eu lista Laviniei si intreb de.....Lala...cum a fost la schi??? Petro,Nela,Oana8188,Ramonica,Pufulet,G24hit,Ramonella????
Mihuta,ce faci?Esti bine?Au iesit rezultatele analizelor?
De Stefania,nush ce sa zic....sa fie doar problema netului sau e ceva mai mult de atat???Mi-ar fi placut sa mai vad poze cu broscutza!Sper ca sunt bine!
bb_yasmi spune:
ade, multa sanatate tie si la ilana!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
adra_bell spune:
Buna!
Sanatate multa bolnaviorilor, sa va faceti bine repede!
Gina, chiar ma gandeam la voi zilele trecute. Felicitari pentru dintisori, noi tragem de 3 luni si nu se vad inca
Amy, daaa, am o micuta gospodina!
Adela, ufff, o picatura de sange? Cred ca as fi innebunit de teama. Va tin pumnii sa va iasa bine urocultura. Felicitari pentru intarcat, important e sa nu sufere Ilana, trauma mamei e mai putin importanta, deh, noi suntem calite.
Anca, e o dulce Maria la baita! Burtica, burtica:))
Ellis, acomodare cat mai usoara iti doresc!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
bb_yasmi spune:
vaiii...oare cum am putut sa uit de Petro??? ce mai faceti??? silviuta???
_

IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)