34 praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 19
Nora spune:
Carmita, ti-am trimis PM, papusa !
Tania, pana la urma cine reuseste sa vina joi? Cate o sa fim? Wow, abia astept.
Ma intrebai cum ma simt: mult mai bine, multumita antibioticului. In schimb, azi dimineata m-am trezit cu o durere ingrozitoare de cap, am probleme cu ceafa, spondiloza cervicala, nu mai stiu cum sa dorm, ce perne sa folosesc. Sunt un pic ingrijorata, ba am una, ba am alta, m-am cam ramolit sau se aduna stresul???
Mai vorbim cand ne vedem.
Pupici tuturor!
simonette spune:
Buna dimineata fete dragi si minunate!
Madi am citit si eu de suferinta micutei Domi... Imi pare tare rau ca va confruntati cu alergiile. Sunt sigura insa ca vor trece toate! Doresc multa sanatate micutei si voua! Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu nimic.....
Bepii, eu am mare nevoie de adresa ta! Voi veni si eu tot pe la 9-9:30........ Abia astept!
Miri, esti o persoana minunata, ne-am simtit f. bine la ziua lui Bruno care este un tanar absolut superb Multumim din suflet ptr cadouri
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Bepii spune:
Carmen, tu cred ca poti sa vi la mine si cu ochii inchisi daca tinem cont de cate ori m-ai ridicat de acasa si m-ai depus inapoi !!!
Nora, stai linistita, o sa treaca, eu ma confrunt constant cu dureri de ceafa , ma ia, ma lasa... o sa te obisnuiesti cu ea. Si o am de f multi ani. Evident e bine sa-i zici doctorului sa nu fie ceva mai grav. Si tu sti ca un necaz nu vine singur asa ca dupa raceala zdravana care tocmai ai avut-o trebuia sa mai urmeze ceva. Eu mai fac haz de necaz ca in ultima vreme toate bolile au venit pe capul meu dar asta e ..... curand voi face juma' de secol, la ce sa ma astept?
Iar fetele care vor veni dupa socoteala mea vor fi cam asa:
Simonette, Ana, Miri,Danielana, Morgane, (Scumpi?), Carmen, (Ardeiash?), Mihaela, (Ror?), Nina, Nora, Antoanela si subsemnata.
Deci fara fetele din paranteza care nu stiu sigur daca pot veni (si-mi pare nespus de rau) suntem 11.
Ma duc la treaba, va pup si va doresc o zi excelenta.
Bepii spune:
Simonette, am postat in acelasi moment!
O sa-ti dau adresa si nr de telefon pe PM.
Pupici, pe maine!
ninaM spune:
Taniuca,vreau si adresa ta....o aveam pe undeva scrisa dar nu reusesc sa dau de ea
Si eu am sa vin tot dimineata,pe la 9 jumate...abia astept sa va vad!
Pupilici zgubilici!
oanademunck spune:
Tania, daca nu intervine nimic pana maine trec si eu sa va salut de dimineatza dupa munca, ma ierti ca m-am trezit acum dar sunt in belgia nu tre sa fac altceva deci bag si io capu juma de ora, e ok?
pusici
morgane spune:
Tania, maine o sa ajung dupa-amiaza, dar de venit vin, parol.
Fete, cum nu aveti mah adresa Taniei? Pai nu v-am dat eu fluturasi cu toate adresele pralinelor, culese de manutza lui Miri? Ce-ati facut cu ele? Maine aduc slapul.
Pupici,
danyelana spune:
Fetelor, abia astept sa va vad maine.
Si eu cred ca voi veni pana in pranz, dar nu stiu ora exacta.
Pupici
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Bepii spune:
Oana, e super ok, ma bucur mult ca poti sa vii!
Fete, n-are importanta cand ajungeti, numai sa ajungeti tefere si bine-dispuse sa stam la palavre.
Va pup xxx