de ce fug barbatii de casatorie?
Raspunsuri - Pagina 24
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Clori Te casatoresti cu un om in primul rand pentru ca vrei sa-l faci pe el fericit, pentru ca iubesti si doresti sa-i implinesti viata si ca sa va ajutati unul pe altul sa va dezvoltati ca persoane. Iar barbatul care va simti ca-i oferi aceste lucruri, ti le va oferi si el, la randul lui. Dar atata timp cat tu pui atat de transant problema casatoriei, bazata numai pe un singur an de relatie, normal ca el a fugit mancand pamantul (...) Altfel, cu verigheta sau fara, vei ramane singura toata viata, pentru ca nu e nimeni obligat sa-ti ofere, pe degeaba, lucrurile pe care ti le doresti, fara ca tu sa oferi nimic in schimb! Din pacate, simpla prezenta intr-o relatie, chiar si timp de un an de zile, nu este de ajuns... [/purple][/font=Times New Roman][/size=3] |
asta e din categoria "am citit aseara-n stele", fara suparare. acum stim si ca dianas n-a oferit nimic in schimb, ca a fost doar o prezenta si-atat, ca e egoista, rasfatata, etc. si mai aflam cu mare surprindere ca femeia e prima care trebuie sa-si dovedeasca iubirea. iar daca performanta e multumitoare, poate se milostiveste si barbatul sa-i intoarca sentimentele, dupa o binemeritata siesta de gandire dupa atata ingurgitare a fericirii. intai circu', dupa aia painea. :-))
cu atata creativitate si imaginatie pe zona, nu m-as mira ca maine sa redeschid topicul si sa aflu ca de fapt dianas dirijeaza din umbra fro trei conspiratii mondiale, printre care si una inter-planetara - ea fiind omuletul negru transplantat aici din alta galaxie sa ne chinuie masculii sensibili si sa ni-i degenereze. si sa ne lase fara ei. dupa care sa take over.
Clori spune:
Conchita,
Te casatoresti cu un om in primul rand pentru ca vrei sa-l faci pe el fericit, pentru ca-l iubesti si doresti sa-i implinesti viata si ca sa va ajutati unul pe altul sa va dezvoltati ca persoane. |
Aceste „aberatii SF” le-am auzit de la preotul catolic cu care am facut pregatirea pentru casatorie. Si atata timp cat sunt tratate drept „aberatii SF”, nici nu ma mira ce lucruri citesc pe la „In unul sau in doi mergem mai departe...”
Cat despre ce relatie a avut Diana cu omul acela, nu pot sa ma iau decat dupa ceea ce a scris ea singura:
In ciuda faptului ca a fost cea mai frumoasa relatie a mea si ca a fost singurul om langa care chiar ma visam pana la adanci batraneti, i-am trasat clar: ori are un gand, ori ne despartim. |
[...] la varsta asta relatiile merg altfel: te intalnesti cu cineva, iti place si treci la treaba. Nu mai e timp de alte minuni. Daca respectivul nu vrea, asta e, mergi mai departe, pana gasesti pe cineva care vrea acelasi lucru ca si tine. |
Si din cauza unor femei care accepta sa joace dupa regulile barbatilor, astia din urma s-au invatat sa nu mai dea nimic. Si uite asa am auzit de relatii si de 12 ani in care el s-a incapatandat sa nu faca pasul. De ce mai statea langa femeia aia? |
[...] respectivul care face subiectul topicului de fata mi-a dat de gandit la prima intalnire cand a deschis subiectul familie, copii, cat de mult isi doreste etc. Ce sa inteleg eu de aici? Ca e un tip care asta vrea, nu? |
Dupa ce iti pierzi vremea cu un barbat timp de zece ani (pentru ca vreti nu vreti, asta e realitatea), respectivul are o revelatie si isi da instantaneu seama ca nu asta isi doreste. Isi gaseste intr-o secunda o prietena noua pe care o si ia de nevasta cat ai zice "inel", adica in decurs de cateva luni. |
Si chiar daca in urmatorii ani nu o sa-mi gasesc un barbat serios, care sa ma iubesca si care sa-si doreasca o familie cu mine, in sufletul meu eu stiu ca cel putin am incercat sa-mi asez viata. Nu am stat langa un om care taraganeza lucrurile. |
Ce nu inteleg eu este de ce fug barbatii de casatorie ca dracul de tamaie? Stia de la inceputul relatiei ca vreau familie, stie ca asta vor toate femeile si cu toate astea a continuat relatia, practic facandu-mi mie rau. |
E asa de greu sa gasesti un om cu care sa te potrivesti asa de bine, pe care sa-l iubesti si cu care sa te simti intr-adevar bine, pe care sa-l simti mereu, sa crezi ca relatia voastra va continua dincolo de moarte. De ce sa dai cu piciorul la asa ceva? Stii cum se spune - daca stai in gara si tot astepti un Intercity s-ar putea sa ratezi si ultimul Rapid. De acum mai trece doar Personalul... |
Asta a fost tare de tot:
[...] crede-ma ca de la prima intalnire am stiut ca el e alesul. Au mai fost unele semne, mai... oculte sa le zicem, dar care m-au convins pe deplin ca el e. In plus, m-am inteles cu el mai bine decat cu oricine, cu el m-am simtit mai bine decat cu oricine si pe el l-am iubit (si inca il maiiubesc) mai mult ca pe oricare alt fost. Si by the way, in privinta sexului iti dai seama din prima daca te potrivesti sau nu. Pur si simplu Capitol la care nu l-a egalat pe niciunul dintre fosti. Sa zicem ca l-am vrut asa de mult incat i-am fortat putin mai mult mana. |
[...] m-a scutit de a-mi trai viata alaturi de un barbat slab, fricos. |
[...] nu imi inchipuiam ca va bate in retragere daca il strang putin cu usa. |
Si DA, sunt de acord cu mariamunteanu, cu barbatii care dupa 27 de ani nu se rup de fusta mamei iti pierzi vremea! |
Eu nu sunt obsedata de ideea de maritis, stiu doar ca vreau sa am o familie si nu am de ce sa astept cativa ani un barbat pana se decide el daca e alba sau neagra. |
Cu alte cuvinte, el stia de la inceput ce vreau si totusi m-a tinut incurcata. |
Ayleen, bravo! Ai obtinut ceea ce iti doreai, ceea ce asteapta oricare femeie din partea iubitului: confirmarea sentimentelor lui. L-ai strans cu usa, iar el a cedat de teama sa nu te piarda. Asta da iubire. |
Pai dupa ce s-a gandit si s-a tot perpelit omul, a dat un telefon sa-mi spuna ca ar vrea sa luam relatia de la capat (HELLO?!???!!!) si sa reconsider ideea mea de evolutie a unei relatii. Bla, bla.. practic sa ma intorc de unde am plecat. NEVER! |
Cand o sa simti ca ti-au ajuns toate relatiile pe care le-ai avut, toate despartirile prin care ai trecut, toate distractiile, te-ai aranjat profesional iar cesul ticaie, in mod firesc vine etapa urmatoare: familia. Si atunci instinctul te impinge catre anumite reactii. [...] Sa-l mai astept pana fac 30 de ani??? Ca sa ma refuze atunci si sa se insoare dupa doua luni cu o pustoaica??? Iar eu sa-mi plang in palme ca la 30 de ani nu doar ca nu am reusit sa-mi fac o familie, dar nici macar prieten nu mai am... |
De acord, pana la urma si cu barbatii e la fel ca si cu oricare alt "bun de consum": pana nu iti faci acte pe un apartament, chiria nu-ti ofera nici o siguranta. Pana nu te mariti cu barbatul pe care il vrei, si nu-ti faci acte pe el, nu te simti implinita. Chiar si cu riscul divortului. Daca punem de la inceput raul in fata, nu mai facem nimic. |
Conchita, unde vezi tu marea iubire aici? Eu vad numai o femeie, care si-a facut niste calcule in ceea ce priveste viata ei, care a incercat sa-l forteze pe omul de langa ea, pe care pretinde ca-l iubeste si ca stie ca el e alesul, ca sa obtina de la el ceea ce-si doreste. In momentul in care a realizat ca s-ar putea sa nu obtina de la el familia pentru care-si facuse atatea planuri, ea singura a scris ca se considera libera sa caute in alta parte, un om cu aceleasi interese ca si ea, fara sa mai dea actualei relatii nici o sansa. Mai mult decat atat: ii este teama sa mai investeasca timp in aceasta relatie, realizand ca, peste ani, lucrurile pot sa nu mearga asa cum si-a dorit, sa se produca despartirea si sa ramana tot singura. Mie personal mi se pare o femeie rece, calculata, egoista, incapabila sa daruiasca ceva intr-o relatie, fara sa primeasca in schimb lucrul pentru care a intrat in ea: verigheta. De aceea i-am dat sfaturi care am crezut ca pot s-o ajute: sa nu se mai arate atat de interesata de asta, sa-si traiasca relatia ei, daruind mai mult, asteptand mai putin... Eu cred ca omul ala o iubeste, de asta a sunat-o si i-a propus sa reia relatia, in ciuda faptului ca acum, probabil, se simte incoltit de ultimatumul dat si de ceea ce ea “i-a trasat clar” sa faca. Cred ca o casnicie trebuie sa vina ca o incununare a unei relatii fericite iar Diana incearca putin sa puna carul inaintea boilor. Dar, ma rog, fiecare om are propriile idei despre felul in care trebuie sa-si traiasca viata...
Am raspuns la subiectul acesta pentru ca am citit, de prea multe ori, pe forumul acesta, despre casnicii destramate. Si am vrut doar atat: sa-mi spun parerea mea despre asta. Casnicia e un lucru care trebuie luat in serios, nu te mariti ca sa ai stabilitate intr-o relatie, nici ca sa faci un copil la o varsta potrivita, iar in cazul in care lucrurile nu merg, divortezi peste cativa ani. O casnicie este o relatie care se construieste in fiecare zi. Toata viata. Dupa atatia ani de comunism, din pacate cred ca multi dintre noi nu mai au acasa modele din ceea ce ar trebui sa insemne o casnicie adevarata, asa cum aveau bunicii nostri, de exemplu, care au ramas unul langa altul “pana cand moartea i-a despartit”. Si da, cred ca femeile sunt diferite de barbati, ca au rolul lor intr-o relatie, asa cum si barbatii au alt rol. Asta nu-l pune pe niciunul intr-o pozitie inferioara fata de celalalt. Nu cred ca asta inseamna ca femeia trebuie sa iubeasca prima si sa astepte de la un barbat sa-i intoarca sentimentele. Dupa cum nu cred nici ca trebuie sa privim lucrurile ca pe o investitie pe termen lung iar barbatii ca pe niste “bunuri de consum”, care sa ne ofere siguranta, odata ce i-am cumparat si i-am luat acasa. Este o relatie de egalitate intre doi parteneri, care se iubesc, se sprijina si se respecta unul pe celelalt.
Cat despre „masculii sensibili” despre care vorbesti, trebuie sa-ti amintesc cati omuleti din aia cu floricica rosie a primit Rufus pentru mesajul asta
Imi pare rau, dar cred ca doar pe patul de moarte poti spune: da, mi-ai fost suflet pereche. Pana atunci, poti avea o mare iubire, pe care sa te straduiesti sa o pastrezi. |
de la subiectul cu suflete pereche, la fel si Marius, atunci cand scrie el mesajele acelea atat de frumoase, ca si Darael, pe care de altfel nu l-am mai vazut de mult pe aici si-mi lipsesc mesajele lui impaciuitoare, care ne faceau sa vedem dincolo de problemele marunte... Nu cred ca barbatii sunt un fel de oameni de Neanderthal, depinde ce stii sa scoti din ei...
ilse spune:
Clori dar de fericirea ta cine se ocupa, ah, stai am uitat, fericirea ta e sa fie el fericit, banuiesc ca si daca ar trece cu bocancii peste sentimentele tale, datoria ta este sa-l faci pe el fericit...uite ca sunt si femei, extraordinar, care nu gandesc asa, ce sa le facem le exterminam?
Unele vor sa fie Domne tratate de la egal la egal, cu dorinte, trairi, asteptari, etc...cred ca totusi nu mai suntem in Evul Mediu unde era zicala "domnul si stapanul meu sotul".
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
Ramonika spune:
Clori - esti o idealista. si e usor sa vorbim cand poate am intalnit repejor barbatul potrivit si am primit cererea in casatorie asa "cum trebuie".
diana este mai putin idealista (poate era si ea mai in tinerete), ci e mai realista, dupa episoadele dure din viata ei.
si hai sa fim seriosi, daca voia numai sa se marite (adica nu conta cu cine) sigur ar fi gasit shpe mii de barbati dornici s-o ia, insa trebuia ca sentimentul sa fie si din partea ei, nu?
si cu citatele alea, te-ai straduit tu, dar luate din context nu prea fac multe parale.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Clori spune:
Unde am scris eu ca trebuie sa-l faci fericit daca trece cu bocancii peste sufletul tau? Diana avea o relatie normala cu omul asta. Nu scrie nicaieri ca a batut-o, a abuzat-o emotional, ca bea peste masura, ca a inselat-o sau mai stiu eu ce. Singurul lucru care a dus la ruptura dintre ei a fost ca nu s-a considerat pregatit sa faca un pas inainte in relatia dintre ei. Ori mie asta nu mi se pare un lucru gen “trecut cu bocancii peste sufletul ei”. Asa cum spunea si Rufus, omul ala are dreptul sa faca lucrurile in ritmul lui. Chiar daca ea il preseaza sa ia o hotarare acum. Nici nu cred ca el isi da seama cat de mult a ranit-o atunci cand i-a cerut putin timp de gandire. Nu asta a fost intentia lui, in orice caz. Ci asa fac barbatii: se gandesc inainte de a lua o hotarare, se lasa mai putin condusi de sentimente, de ceasul biologic si de alte lucruri pe care le gandesc femeile.
Si nici n-am pretins ca ar trebui sa traim ca-n Evul Mediu. Eu am spus ca cei doi trebuie sa fie egali in aceasta relatie, numai ca rolul lor este diferit, dupa cum firile lor sunt diferite. De exemplu, femeia este mai intuitiva, mai sensibila, mai intelegatoare, mai impaciuitoare, cu mai multa rabdare (sau asa ar trebui sa fie) si trebuie sa-si foloseasca aceste calitati si in casnicia ei. Barbatii sunt altfel: mai cu capul pe umeri, mai adaptati pentru a se ocupa de treburile financiare, mai puternici din punct de vedere fizic, mai talentati la rezolvarea unor probleme tehnice... Cei doi se completeaza intr-o relatie, nu vad de ce diferentele dintre firile lor i-ar face dusmani si i-ar plasa pe pozitii in care sa se lupte unul cu altul.
Si, bineinteles ca tu trebuie sa te ocupi si de fericirea ta, ca ai aceasta responsabilitate. Dar nu calcand in picioare dorintele celorlalti oameni, asa cum a facut Diana cu prietenul ei... Ei practic i-a intrat in cap ca imbatraneste, ca in curand are 30 de ani in loc de 20, ca vrea un copil si acest copil il vrea intr-o familie, nu vrea sa-l creasca singura dar, pe de alta parte, il vrea cu omul asta si acum... Nu intotdeauna obtinem ceea ce ne dorim, mai ales atunci cand e implicata si o alta persoana si trebuie sa tinem cont si de nevoile celuilalt. In ciuda a ceea ce pretinde ea, eu nu cred ca-l iubeste pe omul asta cu adevarat. Cred ca se foloseste de el. Ca sa obtina copilul mult visat, acum, in casnicie, nu in afara ei... Iar cand dorinta i-a fost refuzata, s-a comportat ca un copil care bate din picior si plange ca parintii nu i-au luat ceea ce a vrut dintr-un magazin. Dupa care s-a bosumflat si, cand el a sunat-o si i-a propus sa reia relatia, l-a refuzat, pretextand ca nu-i mai trebuie, dupa ce a fost nevoita sa traga de el. Serios, tu chiar crezi ca a fost frumos sau corect ceea ce a facut? Crezi serios ca, daca el i-ar fi raspuns “sigur, draga mea!” si ar fi ajuns sa se casatoreasca, aceasta relatie ar fi avut vreo sansa? L-a tratat ea ca pe egalul ei, atunci cand “i-a trasat” sa faca pasul urmator sau il zboara din relatie? Sau numai barbatul e obligat sa-si trateze partenera ca pe egala lui iar femeia e ok daca vrea sa dicteze ea in familie? Mie mi s-a parut o grava lipsa de maturitate felul in care a tratat problema. Dupa parerea mea, mai are multe de invatat... Probabil ar trebui sa ma opresc aici, pana nu iau triunghi din ala rosu...
Ramonika spune:
citat din mesajul lui Clori Si, bineinteles ca tu trebuie sa te ocupi si de fericirea ta, ca ai aceasta responsabilitate. Dar nu calcand in picioare dorintele celorlalti oameni, asa cum a facut Diana cu prietenul ei... |
nu se cearta nimeni, suntem persoane diferite si avem idei diferite, atata tot.
tocmai in leg. cu ce am citat mai sus nu mi se pare ca Diana a calcat in picioare dorintele prietenului. pur si simplu si-a vazut in primul rand de interesul ei, de fericirea ei. de ce sa mai ramana cu el, daca nu o sa fie fericita? asa ca mai bine ca s-a despartit. daca-l obliga sa se insoare cu ea, sau ii facea un copil fara sa-l intrebe, atunci poate o puteam acuza, dar asa?
mi s-a parut fair-play.
si mi se pare normal sa "calc in picioare" o dorinta a lui care nu coincide cu a mea. adica ea trebuia sa nu-i calce in picioare dorinta lui de a mai copilari impreuna vreo 3-4-5 ani, fara sa se puna problema de casatorie? ca dupa aia tot la despartire sa ajunga, dar ea mai batrana cu 5 ani si poate cu mai putine sanse si chef de o alta relatie, iar el sa se insoare cu una in 2-3 luni.
s-au mai vazut cazuri.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Clori spune:
Nu, Ramonika, nu sunt idealista. Am trecut si eu prin multe lucruri in viata. Numai ca nu le-am lasat sa-mi fure sufletul si am luptat ca sa pastrez ceea ce era bun acolo. Nu stiu la ce episoade dure te referi, atata timp cat Diana a spus ca n-a mai vrut sa se casatoreasca cu nimeni pana acum. Iar lucrurile pe care le-am citat le-a spus. Si nu a fost intentia mea sa iau din mesajele ei numai ce m-a interesat, ca sa le distorsionez intelesul, ci ca sa subliniez ideea generala pe care mi-am facut-o eu citind ceea ce a scris ea. Si n-am fost singura care a observat lucrurile astea. Numai ca am fost prea vehementa in raspunsurile mele, ceea ce, te asigur, nu-mi sta in caracter. Pentru ca nu intru aici si nu raspund la subiecte ca sa jignesc pe nimeni. Atat cat am putut, am incercat sa ajut. Nici n-ar fi trebuit sa scriu la subiectul asta, am raspuns numai pentru ca mi s-a parut ca ideea de casnicie e privita gresit si am vrut sa ofer si experienta mea. Atata tot.
Iar pe sotul meu nu l-am intalnit repejor. L-am cunoscut la 26 de ani, a durat 5 ani de zile ca sa ma conving ca vreau sa ma casatoresc cu el si suntem casatoriti de 8 ani acum. Am avut alte doua relatii de lunga durata inainte sa-l cunosc pe el, relatii care nu au fost deloc asa cum trebuie, numai ca pe atunci mi se parea normal, nu-mi dadeam seama de asta, avand in spate o lunga istorie de child abuse. Poate ca am avut sansa s-o iau de la capat, sa ma reconstruiesc pe mine la o varsta la care altii sunt blazati de experientele prin care au trecut, sa-mi incep viata la 30 de ani, cu ochii si sufletul unui copil. Am avut sansa sa realizez greselile pe care le-au facut parintii mei in casnicia lor si sa scriu eu singura, pe o pagina alba, cum as vrea sa fie casnicia mea, fara sa ma las influentata de exemplul lor. Am suferit atat de mult incat acum, cand in sfarsit pot sa-mi traiesc viata, as vrea s-o traiesc frumos si sa-i ajut pe toti cei din jurul meu sa faca acelasi lucru. Vehementa mea a fost gresita dar intentia a fost buna. Oricum, suntem pe un forum, nu trebuie sa avem toti aceeasi parere, nu trebuie sa ne impunem parerile unii celorlalti, am invatat multe citind pe aici si nu numai si mi-as dori sa fac la fel si mai departe... Sper ca acum vei vedea raspunsurile mele la acest subiect intr-o alta lumina...
Diablette spune:
Ramonika, am si eu o intrebare, unde sunt astia enshpe mii de barbatii care dornici sa o ia de nevasta (inclusiv alte enshpe mii de femei dornice sa se marite)??? Daca sunt atat de multi, de ce nu s-a maritat pana acum? Vreau sa cunosc si eu barbatii aia care vor sa se insoare si sunt refuzati de legiuni de femei care nu vor sa se marite.
Sa fim seriosi...
[quote]citat din mesajul lui Ramonika
si hai sa fim seriosi, daca voia numai sa se marite (adica nu conta cu cine) sigur ar fi gasit shpe mii de barbati dornici s-o ia, insa trebuia ca sentimentul sa fie si din partea ei, nu?
Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...
SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil
IoanaO spune:
Nah ca nu ma pot abtine si ma bag si eu la subiectul asta!
Nu sunt de acord cu Clori, pentru ca tot ce spune ea sunt doar niste teorii. Stai cu un barbat pentru ca il iubesti, astepti dupa el, te sacrifici... bla bla.
Clori draga, chestia asta o faci cand ai 20 sau 25 de ani, la 29 incepi sa gandesti mai departe. Eu pana la 25 de ani nu m-am gandit la copii, acum, ca am trecut la 26 si ma indrept spre 30, deja simt tic-tac.
Si pentru tine Clori am o intrebare: Sa presupunem ca diana s-a luminat la ce i-ai spus tu si sta cuminte fata, nu il preseaza pe gagiu cu nimic, si sta asa cu el inca vreo 5 ani, asa, din iubireee multa.
Si peste 5 ani, cand diana are 34 de ani, vine gagiu'si zice ca si-a gasit alta de 25 de ani. Diana e parasita!
Clori, ce ii vei spune atunci dianei??? Ca bine a facut ca ti-a urmat sfatul??? Ca a avut ghinion? Ca barbatul ala nu a iubit-o???
La 34 isi va gasi pe altcineva cu care va mai sta inca 5 ani si la 40 poate poate are si ea un copil?
Si pentru restul forumistelor:
La ce varsta v-ati dorit si ati avut un copil si o familie?
Pun pariu ca majoritatea dintre voi ati avut primul copil pana in 30 de ani, nu?
Si atunci, nu vi se pare normal ca si diana sa isi doreasca acelasi lucru? Poate si prietenele ei s-au casatorit, unele au o familie si e firesc sa isi doreasca si ea asta.
Pentru o femeie, cel mai important in viata asta este UN COPIL! Oricine cu un copil o va recunoaste!
Iubirea pt sot/prieten e UNA, dar iubirea pt PROPRIUL COPIL e de 1000000 mai MARE!
Si atunci, cum sa renunti la a avea o familie, un copil,...doar pt ca al tau iubit nu e inca pregatit? Daca trece timpul si, dupa 30 de ani, diana are niste probleme de sanatate si nu mai poate avea un copil?
Si sa va mai spun ceva: asteptatul e bun...dar RISCANT! Pentru ca 3-5-10 ani langa un om nu iti garanteaza ca veti finaliza cu o casatorie si, implicit, cu o familie! Si cand ai aproape 30, incepi sa iti pierzi rabdarea!
Si mai lasati-o naibii cu iubirea....iubesti un om, dar pana la un punct! Pana la punctul in care constati ca planurile voastre de viitor nu coincid! Atunci ori ajungeti la un numitor comun, ori isi gaseste fiecare pe altcineva!
Astept raspuns la intrebari.
Later edit pt Clori: nu compara pe Rufus si Marius cu altii! Daca tu esti inconjurata doar de barbati sensibili si bine crescuti ca cei doi mentionati, afla de a mine ca realitatea e alta: plina e lumea de barbati superficiali, prost-crescuti, nehotarati si lasi, care fug de orice responsabilitate! Deci, chill down...viata nu e asa roz-bombon cum incerci tu sa o pictezi pe acest topic!
Ramonika spune:
ai inteles gresit
sau poate nu m-am exprimat eu cum trebuie.
voiam sa zic ca Diana daca ar fi avut ca singur si unic scop in viata sa se marite (mai sunt femei din astea) ar fi putut sa se marite si intr-o luna-doua. dar probabil cu cineva inferior ei. si cred ca ar fi gasit zeci sau sute de barbati dispusi s-o ia.
asta voiam sa zic.
dar nu a procedat asa, sau nu i-a facut vreun copil unuia (strangandu-l cu usa la casatorie).