de ce fug barbatii de casatorie?
Raspunsuri - Pagina 18
anyella spune:
Eu mi-am editat si in final mi-am stres mesajele.E mai bine asa.De ce sa impartasesti din experienta ta altuia? Fiecare face cum il taie capul.
Tashi
armandcp spune:
Nu judec pe nimeni. Din punctul meu de vedere si din familia mea.
Fiul meu a realizat ca noi, cei doi parinti suntem pe pozitii total opuse. In special la sex.
Decizia lui a fost ca decat sa ajunga nefericit mai bine sta singur. Sau cauta bine de tot.
Din pacate , o despartire acum ar fi un fel de bomba ptr el. E mult prea sensibil.
Asa ca tac, merg inainte, alaturi de o femeie frigida. Si ma concentrez pe fotografie. Stiu ca nu e tot aia, dar macar am un refugiu.
michelle7 spune:
Diana am trecut si eu printr-o situatie similara. Dupa un an de relatie aproape perfecta ziceam amandoi s-a trezit intr-o dimineata si nu vorbea cu mine si l-am intrebat daca sa-mi iau hainele si sa plec. a zis ca e o idee buna si nu am mai vorbit de atunci si au trecut doua luni. Pt ca nu stie lumea situatia e usor pt cineva sa zica ca eu si el nu am avut nu stiu ce relatie pt ca altfel nu se despartea asa de mine.
Eu insa stiu ce am avut si problema noastra a fost eu am vrut sa ma casatoresc, el nu . La aniversarea de 6 luni i-am spus ca dupa un an vreau sa ia o decizie. Si la cateva zile dupa aniversarea de un an a luat decizia sa nu mai fie cu mine. Eu sunt rac el e varsator. Varsatorii au reputatia de a termina relatii lungi de la o zi la alta fara nici o explicatie.
Ce inteleg eu din situatia ta e ca amandoi sunteti oameni " normali" si ati avut cele mai bune intentii dar din pacate vreti lucruri diferite de la viata. Nu cred ca gresesti nici tu cand vrei sa te mariti nici el cand nu vrea sa se casatoreasca. Pur si simplu vreti lucruri diferite de la viata si asta va face incompatibili.
Dragostea nu invinge totul si in cazul vostru cel care face compromisul va fi nefericit.
armandcp spune:
Un mic adaus. Sunt cazuri in care iti dai seama ca ai dat-o in bara dupa 20 de ani de casnicie. Sau sa ii spunem pe sleau calvar/chin/iad ?
De unde si reactia unora. Nu numai femeile au suflet. Sau sunt fiinte.
ruxij spune:
Nu stiu cati ani are barbatul respectiv, dar eu zic sa cauti un barbat ceva mai mare, care a terminat cu copilaritul si e gata sa mai si dea, nu numai sa primeasca. Astia de aceeasi varsta pot da tot felul de surprize neplacute in timp.
Armandcp, nu stiu cum e cu nevasta frigida si nu te cunosc nici pe tine, da' eu iti zic ca dc. tu ai fi un "smooth talker" (pe romaneste, tare la vrajeala), s-ar duce naiba orice urma de frigiditate la orice femeie. ;)
Xio, la tine suna de parca tu crezi ca orice zboara se mananca. :))
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Nu stiu cati ani are barbatul respectiv, dar eu zic sa cauti un barbat ceva mai mare, care a terminat cu copilaritul si e gata sa mai si dea, nu numai sa primeasca. Astia de aceeasi varsta pot da tot felul de surprize neplacute in timp. Armandcp, nu stiu cum e cu nevasta frigida si nu te cunosc nici pe tine, da' eu iti zic ca dc. tu ai fi un "smooth talker" (pe romaneste, tare la vrajeala), s-ar duce naiba orice urma de frigiditate la orice femeie. ;) Xio, la tine suna de parca tu crezi ca orice zboara se mananca. :)) |
De ce anume , ruxi , ca nu vreau sa ma casatoresc?Ca pot concepe o relatie si fara sa-i arat inelarul meu stang gol?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
ruxij spune:
Whatever Xio, atata vreme cat tu esti happy asa cum esti, esti OK.
Altele insa sunt diferite si nu mi se pare nimeni de condamnat. Intr-o relatie exista dorinte si nevoi se de o parte si de alta. Atata vreme cat cei doi sunt pe aceeasi lungime de unde, totul e OK. Cand unuia sau altuia insa nu i se indeplinesc nevoile in relatie, treaba nu merge. Nu cred ca a nega ce simti este solutia, mai ales a nega ce simti doar pt. ca altii iti spun ca nu e OK sa doresti asa (in cazul de fata dorinta de a intemeia o familie, cu inel cu tot) si ar tb sa-ti doresti ceva diferit. Fata asta isi doreste, de ce si de ne-ce e problema ei, asa cum e problema ta de ce nu ai chef sa te mariti. Nici tu nu poti fi fortata sa te mariti, nici ei nu este corect sa i se ceara sa nu isi mai doreasca asta.
Mindy spune:
Mie imi punea ex-ul la inceputul relatiei 'totul e bine pana isi doresc femeile saiba pe deget'.. atunci nu l-am bagat in seama si glumeam pe chestia asta, eram pe principiul lui Xio, ca imi e mai bine ca oricand acum si ca indiferent daca relatia se finalizaza cu inel sau nu, eu nu o sa regret.
Timpul a trecut si mi-am schimbat ideile... cand eu am vrut casatoria el a batut in retragere si retras a ramas. A fost mai bine asa ca a fost loc pentru altcineva mult mai hotarat, care mi-a zis din prima ca vrea sa isi faca o familie.
Diana, cand a venit acum la tine dupa perioada de gandire, a zis ceva concret? a zis: Da vreau cu tine, ai un pic de rabdare dar tu esti aleasa, poti fi sigura de asta.. a zis ceva in genul asta? sau doar hai sa fim impreuna, o mai lungim o tura ca eu tot nu stiu ce vreau.
XIO spune:
Ruxij, mie nu mi se pare iesit din comun ca o femeie vrea sa se casatoreasca, nu asta este problema.
Problema este de ce si cum .
Dianas a inceput sa scrie ca prietenul ei cu care e de un an a primit ultimatumul i a spu ca mai trebuie sa se gandeasca.
Dupa care ne-a spus cum sunt de vina femeile care stau in relatii lungi cu barbatii Dupa care a inceput sa puna ca toti barbatii sunt asa .
Dupa aia ne-a spu ca i-a "trecut" de prietenul ei si ca el nu o iubeste.
Dupa care ne spune ca el a vrut sa se impace , lucru care mi se pare un sacrificiu si care demonstreaza clar ca o iubeste .
Nu ma deranjeaza sau afecteaza ca cineva vrea sa se casatoreasca , ma enerveaza insa stilul acesta de abordare si comportamentul de rasfatat.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/