Prima zi de gradinita

Prima zi de gradinita | Autor: fabi

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, scumpica mea fetita Octavia, de 3 si 5 luni a mers marti pt prima oara la gradinita!Am fost tare emotionati si eu si taticul ei, toate bune si frumoase.La ameaz am mers dupa ea sa o aduc acasa la masa, si am intrebat-o cum a fost la gradi si tot tacamul.Imi zice ca a fost foarte bine, insa a batut-o un verde :)), adica un baietel in jacheta verde, pai zic, nu te-a vazut educatoarea?, pai nu mama, ca ea vorbea cu alte tanti:))
Seara cand o scot , imi izce educatoarea ca aplans f mult ca nu a vrut sa doarma, ca e obligatoriu, bla bla, m-am cam intristat pe Octavi ca nu a stat cuminte fiindca daca-si pune ceva in cap o tine pe ale ei, ca doar e berbeaca adevarata.Si îi izc , Octavia mami e foarte suparata pe tine ca nu prea ai fost cuminte dupa masa , si ca de acum trebuie sa doarma ...si o intreb iar in rest cum a fost?
Pai sa stii mama, ca-mi place de educatoare, numai e cam nervoasa!!:))si o intreb , pe cine draga mami? pai pe alte tanti de pe acolo:))
Cam asta a fost prima zi de gardi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Super!

Octaviuta draga, peste doua luni sa te aud cum spui tu poezii si cantecele in franceza. Si sa fii cuminte dupa-amiaza, sa dormi la gradi, si sa-ti faci multi-multi prieteni.

Bisous,
Mihaela, Emma si Anaïs

Mergi la inceput