Sezatoarea canadiana (127)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Nelia, ce culoare te-ai facut? Cat ai tinut noroiul in cap? Ti-a iesit culoarea? Te intreb ca poate ai depistat tu vre-un fel mai eficient, eu il tin 4 ore...

Mona, ok, mersi, cresc, mai am 2 pantaloni care pot sa-i port onorabil (adica descheiati sub bluzoane). Tu cum esti? Nasul mai putin necajit, in ceea ce priveste mancarimile de piele, chiar am vrut sa-ti multumesc, functioneaza la fix metoda de a pune crema de corp peste pielea umeda. Pana la urma am luat ceva organic cu produse apicole, isi face treaba frumos. Ei, am scapat de-o problema, nici macar chlorina nu ma mai sperie.


Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.23]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mqqm, ai dreptate, asa-i, doar scolile catolice primesc fonduri de la stat, am uitat, m-a luat valul. Stiam eu ca am citit ceva legat de frustrarea celorlalte scoli religioase care nu primesc fonduri si considera ca e si dreptul lor ca minoritate religioasa sa primeasca bani... dar s-a amestecat informatia la mine-n cap.

Maru, mai departe de faza asta eu n ustiu cu ce sa te sfatuiesc... nu ma pricep mai mult de-atat.

Ktrinel, conteaza si restul pe langa copil, din pacate. Am vrea noi sa fie asa simplu, dar nu e. (nu stiu cum sa-l pun pe-ala care face cu ochiul ca nu stau sa-l caut in lista). Pupici, putere si optimism.

Ana, banuiesc ca o parte din vizionari sunt cu interes pozitiv (ca sa zic asa), dar n-au curaj sa scrie, se simt aiurea si le e teama sa nu fie marginalizate daca intra acum in grup, in sensul ca simt o coeziune a grupului deja existent si unele persoane se simt ca musca-n lapte - am vazut deseori invocat motivul asta la noile intrari intr-un grup), altele intra de curiozitate pt ca traiesc o experienta similara de emigrare (cum ar fi fetele din SUA, ca si invers se intampla, fete de aici citesc la subiectul lor), o parte intra cu scop oarecum voyorist sau soap-opera cum ati zis voi, dar... ce mai conteaza care-i motivul... Asa-i, daca e sa te uiti la nr (5000) pare enorm si nu te poti opri sa nu te duci cu gandul mai departe si sa te intrebi, da' de unde asa de multi. Dar pe de alta eu incerc sa nu-mi fac probleme decat din motive reale, ca, vorb-aia, am destule pe cap. Pt mine-i terapeutica treaba cu scrisul aici. M-am atasat de grup prin puterea obisnuintei, dar dincolo de faptul ca am ajuns sa indragesc multe fete de aici, pt mine grupul asta e un soi de naufragiere de la propriile-mi probleme si ritm al vietii, ma mai scoate dintre ale mele si cand revin parca am mai mult calm, rabdare si putere. Sunt prin definitie o persoana care are nevoie de mult social, a carei stare de spirit depinde de nivelul de interactiune sociala (am nevoie sa vorbesc, impartasesc, sa ma vizitez, petrec etc. ca sa-mi mentin tonusul psihologic, asa-mi stabilesc unde mi-e echilibrul, altfel, daca ma izolezi dpdv social, ma gasesti la nebuni).
Ca sa nu mai zic ce sursa buna de info de tot felul e aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Si eu contribui la vizionari

Dragaica, spunea ca sta prea mult in picioare, eu stau prea mult pe scaun - servici, acasa si la scoala si am inceput de cateva luni sa am o crampa la piciorul stang, care acum s-a extins pana sus la coapsa, in spatele piciorului si ma arde in marea majoritate a timpului, ca si acu' de exemplu, ceva sfaturi? Simt ca nu mai pot sta pe scaun da' n-am incotro, pe bune ... ce fac?

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Mqqm, ma simt de parca nici n-as fi insarcinata, no kidding...parca aveam burta mai mare la primul copil, si desigur mai multe kile in plus. Mezinul zburda in burtica zi si noapte, ma intreb cand mai doarme?
Si pe mine ma supara nasul, insa doar noaptea, acum mi-a mai trecut, am umidificatorul mereu pornit si folosesc Hydrasense pulverizatorul nazal, astea decongestioneaza bine. Am inceput insa sa am probleme su somnul ma trezesc de cateva ori pe noapte, nu doar pentru a merge la baie, si pur si simplu nu reusesc sa adorm la loc vreo 2 ore. Recuperez in timpul zilei, cam o ora.
Si mie imi plac lotiunile de corp organice pentru mirosul delicat- am oroare de cele puternic parfumate artificial- cum se numeste cea pe baza de produse apicole, e din gama Burt's Bees cumva?
Am descoperit recent la Sephora un parfum produs de Lavanilla Labs, fara chimicale periculoase, e drept nu persista asa ca cele obisnuite, si e chiar placut, se numeste Vanilla Spice.
Pe mai tarziu,
Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

mqqm, mortala faza.

nelia, ori ne pui poze ori te vedem pe viu. Mai dar voi nu aveti deloc par alb daca va merge hena. Pe nelia o stiu ca are un par des si frumos si nici un fir alb.

ktrinel, numai bine. Pacat ca nu poti sa vii ca ti-ar face bine sanatoriul.

Daiopri, nastere usoara si copil sanatos.

AnaStroe, ochi de vultur cu observatiile la vizualizari, uite ca i-ai "demascat" pe unii, vorba lui Roman.

Ica, ce zici tu acolo seamana a un inceput de sciatica. Gimnastica ajuta si sint exercitii speciale pt dureri de spate. Pe mine m-a ajutat Pilates. Tu ajungi la intilnire de data asta?

Voi ati vazut ce cald e afara? Hai mai mai las-o incolo pe marmota aia ca mai mult o da in bara (lasind la o parte ca se cam contrazice cu aia din USA) sau cel mult asta e teoria mea pt ridicarea moralului.

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

salutare la toata lumea, si eu am vizionat de 4 ori de azi dimineata si abia acum mi-am gasit timp de scris. ne-am intors din vacanta, a fost super dar prea scurta. data viitoare o facem sigur de 2 saptamini. pozele sint pe vine, trimit linkul la contul comun.

ati scris 2 capitole intr-o saptamina, am citit pe sarite asa ca nu ma incumet sa raspund personal, inca.

bad news e ca mi-am rupt/scrintit/luxat degetul mic de la piciorul sting. am lovit in piciorul unui scaun si a facut "trosc". e umflat si vinat un sfert de picior dar misc fara durere toate degetele. sa ma duc la doctor? o colega de servici zice ca degeaba ma duc pt ca si daca e vreun os rupt nu il poate pune in gips pt ca e prea mic. cum spuneam, nu am nici o durere daca il las in pace si umblu desculta. daca ma incalt e alta mincare de peste, nu ii place sa il umflu in ghete. ceva sfaturi, pleaseeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Mimitele, merci, intru pe google sa vad ce ma sfatuieste si incerc si pilates ca am 3 casete acasa ne-amortizate Din pacate nu pot veni, vineri seara am curs

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Lorelai, am vorbit cu o colega, specialist in diagnostic imaging (face mri, ct scan, echo)Ea spunea ca nu iti pune in cast degetele de la picior, ca nu au cum, si ca tu ai 2 solutii: just leave it or bandajeaza-l cu cel de langa, usor, nu strans, ca sa nu opresti circulatia singelui ca urmarea ar fi ca ti-l taie!
i-am zis ca nu te doare, nu te incomodeaza, si ea a zis: just leave it be!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Ica pentru cele ca noi care au munca de birou musai ridicat de pe scaun la 30 de min - 1 ora si plimbat cateva minute (chiar si fara rost). Eu chiar daca nu am treaba, imi iau o hartie si fac o plimbare in depozit, admir operele de arta, ba ma mai duc la cutiile cu arhive si mai caut cate ceva, incerc sa ma tin in miscare ca altfel si eu fac carcei sau imi creste fundul (care este suficient de mare ). Imi pare rau dar nu stiu ce sa iti zic sa faci pentru arsura, sorry. Ce mai face soricelul?
Am si eu o intrebare pt fetele cu copii de gradi: cum ati reusit sa gasiti loc la CPE-uri (la gradinitele mari) ca m-am saturat de mediu familial (de asta la care duc eu copii cel putin), pur si simplu am impresia ca inventeaza boli sa imi tin copii acasa si sa aiba ele mai putin de munca. Si cred ca fac asa prin rotatie (stiu, suna a paranoia cum gandesc eu dar nu mai poooot ). Cum poti frate sa suni parintele sa vina sa isi ia copilul ca i-a luat temperatura rectal (cu toate ca stiu ca la gradi nu se ia rectal din motive de igiena) si are temperatura 35.6 grade celsius . A sunat la info sante si i-au zis sa ii dea Tempra la ce ajuta Tempra la temperatura scazuta nu stiu, dar acum sun si eu acolo sa vad ce imi zic. Ma rog, povestea este mai lunga, dar concluzia este ca sotul i-a luat pe amandoi acasa, unde i-a luat temperatura lui Alex si era normala, 36.6, erau ok copii, au papat, au facut dodo... Pe mine ma innebuneste situatia asta, femeia asta, gaselnitele ei... Oricum acum plec de la servici si ma duc sa vorbesc cu ea (noroc ca ma duc eu, ca daca se ducea sotul nu o vedeam bine )

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13


Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Lorelai, am vorbit cu o colega, specialist in diagnostic imaging (face mri, ct scan, echo)Ea spunea ca nu iti pune in cast degetele de la picior, ca nu au cum, si ca tu ai 2 solutii: just leave it or bandajeaza-l cu cel de langa, usor, nu strans, ca sa nu opresti circulatia singelui ca urmarea ar fi ca ti-l taie!
i-am zis ca nu te doare, nu te incomodeaza, si ea a zis: just leave it be!
maru, . merci mult. am reusit sa il bag in bocanc sa merg la baie si cred ca stau asa pina plec. sper si eu sa treaca, cum spuneam nu cred ca e osul rup pt ca m-ar durea cind il misc. de rupt s-a rupt ceva pt ca vinataia a fost mare si e inca umflat. noroc ca eram linga barul de pe plaja si l-am bagat intr-o punga cu gheatza imediat. morala, are si bautul avantajele lui .

Mergi la inceput