Sezatoarea canadiana (127)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ana sau sunt mai multi romani acasa care viseaza sa ajunga aici


Maru .

MqqM eu nu sunt sigura, dar sotul are teoria lui cu limba complexa care permite dezvoltarea creierului....printre astea fiind romana si franceza, si nu engleza americana.
Pucku si mie mi-au placut pozele de la Atlantic. Superb oceanul...

Si marmota si-a vazut umbra

Ati vazut cum au gresit prognoza ieri in Montreal.....
Gata va las, ma fortez sa raman in umbra sa nu mai citesc sa scada numarul de vizionari. De fapt ma abtin pt. ca am deja un program prea aglomerat si imi fixez sa va citesc o data pe saptamana....Sa vad daca rezist.



[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Bine bre, Nelia... rid la job de nebuna, zau asa... de ce pui tu in aceeasi fraza uleiurile afrodisiace si curatenia??? ca in capul meu curatenie egal matura samd... Ma topesc de ris...

Rox, am ratat momentul... esti bolnavior? Fa-te bine, ca tre sa aniversezi in curind!

mQQm, cool! As da orice sa-l fi vazut... Funny de mori! Da-mi un tel cind si cind...

Fug, nu-s cum fac, da' n-am nimic interesant de spus zilele astea!

Pupici,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ok, acu' radeti voi, peste 10 ani rad io si peste 16 radeti voi iar. Fair enough?

Ana, am obs si eu de multa vreme acelasi lucru cu counterul.

try, sa stii ca NUMAI scolile catolice primesc fonduri, ai extins prea mult la scolile religioase. Eu ma pricep sa ma tin privata, asa ca n-am nicio problema cu forumul asta.

nelia, ei, ziceam si eu, ca de altfel sunt cu bowl-ul cu prezervative alimentat la refuz in baia lor. Tot ce vreau e sa nu dau peste ei. Dar sa stii ca nu stau lucrurile chiar asa de rau in materie de viata sexuala cum ne asteptam noi bazat pe media, adica doar se dau viteji, ei sunt de fapt tare cumintei multi dintre ei. Vitejia e mai mult in zona alcoolului si alte tampenii; au avut marti o fatuca, vai de mama ei, au oblojit-o toti ceilalti ca i-a fost rau tare, desi i-au zis toti sa se calmeze, mi-a zis al meu ca era hyper rau, of-of, aia-i mai nasol, in fiecare grup e cate o oaie neagra. Al meu zice mereu ca i-ar place o prietena, dar nu gaseste ca-s tare necoapte fetele pe care le cunoaste el, io stiu?

Si eu tot cu henna ma fac, dar incep sa ma satur dupa cativa ani de mizerie. Tu ai ceva tips la mine sa o mai suport vre-un an?
E total Lisandru cum il descrii cantand. Bine ca te-a recunoscut dupa ce te-ai aranjat, daca zici ca ai muncit atat.

Ok, mi-am terminat plasa de mancare pe care mi-am pregatit-o (nu-i ca-n downtown unde ieseam la masa, aici e treaba multa cu pachete), a facut alui meu o salata de beuf minunata si de data asta. Cheers!


Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.23]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

try, sarut mana, da omu facut toate astea: are 3 tipuri de resume, a luat la puricat reteaua de prieteni (are povesti incredibile de povestit de pe ambele fatzete), sunat toate agentiile cu care a lucrat si tot asa.
Acum e pe mana celor de la YMCA si incepe sa se uite spre joburi in GTA pe toate site-urile posibile si imposibile!
F mult ajutor am primit de la Denisa, btw, cum te mai simti?

mqqm, am ras cu lacrimi, apoi m-au trecut ceva fiori, apoi mi-am amintit ca plodu a declarat ca e indragostit de mine (asta acu ceva ani) si ca el nu sa casatoreste pana nu iese la pensie

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

...ok, ok.....daca e de facut bilantul si numarat steagurile ..cred ca unii ma cauta si pe mine, ca am chiulit rau de peste tot ...

nelia, am pus un zambet in coltul gurii, se vede ..?

intalnire : kanci. nu pot. nema. never, in conditiile descrise.

altfel ...la mine: vorba cantecului I will survive, yeah, yeah.....sper.

important e ca Julia e bine sanatoasa, fara evenimente bolnavicioase iarna asta ..restul nu conteaza.

pupici pe noile burtici , ca de altfel pe toata lumea!!

stau pe-aproape.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Katrinelu- ma bucur sa re vad,mai da un semn pe PM cu restul.
mQQm- mai binedispus oleaca ca sunt un pachet de nervi la job si abia respir
Maru-mersi si te ,is mai bine, dar nu refacuta total,abia respir si nu pot termina treaba cum treb aici,dar macar am copii ok, adica E e ok,A mai are ceva muci si nu sunt 100% sogura dc sa o duc pe E la innot-tare asteapta,mai ales ca a pierdut 1 class already.
Va doresc bafta in toate,sanatate si o saptamina buna.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Mey, dar eu sunt inceata rau, de sambata ma tot pornesc si ma iau cu altele, Diopri, nastere usoara, da un semn cand vine cazul sa scoatem fetele alea cu pompoane la treaba.

Simonnel, ti-am trimis in weekend un ravas virtual cat cablul toronto-montreal de lung, sper c-a ajuns cu bine pana la urma. M-am uitat dupa cuvantul cheie - ok, nu mai uita mama sa-l pui pe undeva, ca-mi creezi palpitatii.

mikiion, french immersion, latina, mai sunt si alte optiuni, ca la teshcherea prinde tare bine engleza americana.

edit:
nelia, am gasit pe un site numele Lisandro la baby names pt baietei.

Mi-a trecut prin minte acu'... e posibil ca numerele cresc la noi mai mult ca la alte subiecte pt ca altele fiind mai multe sau mai active incheie mai repede un capitol. Adica poate fi si asta o cauza.


Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.23]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Simona, Ktrinel, ma bucur ca v-am pus un zimbet pe fata, dar nu a fost cu intentie... pur si simplu m-am facut bela, da' nu am unde sa ma duc decit la , na! Si nici macar sotul nu e acasa si pina cind ne-om intilni diseara imi trece orice urma de ulei, ca mai am atitea de facut, si el la fel... Da' pot sa ma mai daaaau!
Simona, pai poti spune si ceva neinteresant, ca la cit de frumos le spui, oricum te citim cu incintare.
Ana, or fi ei in grupa si simpatici, da's tineri rau, zau!
Mqqm, Lisandru m-a bagat in seama cind si-a dat seama ca de la atita cintat i s-a facut foame... altfel nici macar o privire nu mi-a aruncat. Acuma cel mic ca cel mic, da' eu sint curioasa daca o observa cel mare... desi deja stiu raspunsul. Adicatelea nu... M-ai gasit pe mine sa-mi ceri sfaturi despre hena, e prima oara in viata mea cind imi pun ceva de colorat pe par... si am muncit jumatate de ora sa curat baia.

Bai, sa stii ca o fi chiar afrodisiac uleiul ala, ca mi-a deschis asa un apetit de zburdaceala... Ktrinelul, iti dau si tie o sticluta, ce zici, sa ne afrodisi...zam impreuna!?! Hai, ca viata e mult prea scurta, si sa stii ca daca vrei sa o vezi frumoasa, chiar si este, sa o pierdem asa, in depresii, zau!

Ma mai duc un pic prin casa, ca am zis ca fac, da' n-am facut decit jumate... si toata dupa-amiaza sint pe la activitati.

Ah, intilnire! Nu, nu am cum sa vin sesiunea asta vinerea la nici o intilnire, pentru ca fetele au patinaj, si Octav are kendo, nemaiputind sa se duca martea si joia. Ca sa vin, ar insemna ca el sa nu se duca si sa fie la patinaj cu toti trei, cam mult... nici nu-i spun pentru ca eu vreau sa se duca la sala, ca sa-l am calm dupa... si el nu vrea sa pierd intilnirea cu voi, stie el ce stie, pai de cite belele il scapa pe el forumul asta... daca nu ati fi voi, ar fi o-bli-gat sa ma asculte singur... si uitea asa ar face:

Mi-a adormit plodul cintaret in brate...

Mikiion, tot uita sa-ti raspund: Tudorei ii pun miere in iaurt cu fructe, dar Agata il maninca asa acrisor. Dar daca pui banana, se mai indulceste. In nici intr-un caz zahar...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna tuturor! Dar ce viteza aveti la scris, deja s-a trecut la un nou capitolde azi am intrat si eu in paine, ca uitasem cum e sa fii casnicamai ca-mi lipseste rutina serviciu- shopping-casa/copil.
De la 7 sunt in picioare, baut cafeaua decaf in fuga si mancat MD la fel, pe apucate, pregateste-l pe al cupkilului, apoi giugiuleala de la trezire, food struggle samd. Cand nu e clean-up e cooking, cand nu e cooking e laundering, apoi iesit la plimbare cu fiu-meu si tot asa. Mia iau o pauza de vreo 5 min sa-mi trag sufletul si mai intru sa va salut/citesc. Casnicutelor, va admir
Daiopri, multumesc frumos de urari, cand ai due date? Nastere usoara iti doresc si un bebe sanatos si mancacios
Mqqm cum te mai simti? le-ai dat vestea mare fiului si fiicei, cum au reactionat?
Try, multa bafta mai departe in cautarea de job, e stresant, dar asa ne calim.
Va las acum, merg sa trag un pui de somn inainte de runda a treia de house chores

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nelia, de ce nu incerci la un practice firm, stiu ca la Mtl platesc astia pe cei primiti in program, stiu ca sunt mai mult de una la voi, eu am facut benevolat o asa firma si tare mi-a prins bine. La noi e specializata pe admin/it/accounting, si nu te platesc deloc

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput