Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna felete

Sa va zic ce am patit de dimineata. La intersectia Calea Grivitei cu prelungirea Dacia, fac stanga spre Piata Romana si la circa 5 m de trecerea de pietoni, doua doamne bine imbracate si aranjate, protapite pe mijlocul strazii asteptau. Ce? Sa treaca strada evident. Dupa ce le claxonez si reduc, nu aveam viteza, trece una dinte ele, la limita sa nu o lovesc, si dupa ce opresc, cea de a doua care a dat semne ca sta pe loc, imi sate si ea in fata masinii. Ajunse pe trotuar au luat-o la fuga. Probabil sa scape de scandal. Si cum sa numesc asta? Inconstienta pietonilor, care la numai 5 metri puteau trece strada in siguranta, atat pentru ele cat si pentru sofer. No, inca nu mi-am revenit de tot.

ma duc la munca, am un pogon de grafice de facut

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Nicoleta, ce sa mai zic, te astepti sa faca de-astea copiii si, cand colo, uite cine te sperie in halul asta.

Hai sa va distrez cu o faza tare: mama mea lucreaza la o clinica particulara si azi ramasera fara prezervative pt eco transvaginala. Si o trimisera la farmacie sa cumpere cateva pana vine distribuitorul. Ea, moarta de rusine, se dadu usurel langa farmacista si spuse incetisor ce vrea, ca era f aglomerat (sa nu auda nimeni) si ca vrea si bonul. Farmacista, f pe faza si "discreta", striga tare " Doamna cu prezervativele, veniti sa achitati aici si sa luati bonul". Saraca, paralizata de rusine, lua bonul si prezervativele si o tuli, nici rest nu-i mai trebui. Tremura cand ma suna si se vaita ca uite ce-a ajuns ea la 60 de ani, imi si pare rau de ea, saraca.

Un week-end placut va doresc!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Buna,fetelor

Hai sa mai scriu si eu.
ANACAMI, am 21 de sapt- ca ma intrebai.
NALLY,am vazut si io pozele de la botez,foarte frumoase,gemenasii niste scumpi, nici eu n.am stiut cum ati gasit voi nasii, am mers pe urma si am citit :) la topicul ala unde n-am citit niciodata,cred :)

Mai,am chef de vacanta pe undeva, acu cand stiu ca nu pot :( am burta si n-am pasaport,haha. Burtica adica creste si pasaportul a expirat.Cred ca de aia am chef,ca nu se poate :)
Las'ca vad eu mai incolo,cu 3 copii :)

Ia sa va intreb si pe voi,desi cred c-am mai facut-o,mai demult,nu mai stiu,oricum nu strica- fetele din Bucuresti,mai ales,nu aveti printre cunoscuti,colegi un tip serios si neinsurat? Prietena mea cea mai buna din Ro face acus vreo 37 de ani ,zilele astea,si tot singura e,si nu pot sa nu ma gandesc la ea uneori,nici macar surori sau frati n-are. Na,macar am intrebat :)

cam asta,nu mai stiu ce sa mai zic, is obosita,de la o vreme parca nu-mi mai ajunge somnul.

va pup,weekend placut!

Mergi la inceput

Berta Nesimtita rau farmacista respectiva daca nu a tinut cont de rugamintea mamei tale. pe mamica
Si de cand sunt sofer sa stii ca nu am avut de a face cu copii care sa treverseze prin locuri nepermise ci numai adulti. Si cel mai rau este pe stradutele dintre blocuri cand intalnesc mame cu copii pe marginea drumului tinuti de mana pe partea dinspre masinile care merg. Eu sunt de acord ca trotuarele sunt blocate de masini dar cel putin sa mearga ele pe partea exterioara si sa protejeze copilul. Aici iar este inconstienta.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani IRINEL!!!

Tot binele din lume! Mai ales un bb sanatos si voios!!! Sanatate multa intregii familii si realizari!
Petrecere faina!
Mii de imbratisari si pupicuri pe burtica!

Un week-end fain fete dragi!
Azi e baba mea ... si ninge, sau e lapovita ... o vreme de "toata frumusetea" ... ce-o fi vrand sa zica? ...

Mamica de "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Suntem MAME cu "M" mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irinel

Vanessa

Nally, sa-ti traiasca micutii crestini, v-am admirat in poze.

Iulia, un pentru tine si frumosii tai.

n-am nici timp, nici chef de scris prea mult.
va salut pe toate, dorindu-va un weekend linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fete dragi, nu stiu daca ma credeti da chiar nu ma gandeam sa ma vad felicitata azi. S-a nimerit ca de cateva zile mi-am propus sa intru sa va scriu un mesaj dar nu am apucat deloc. M-a "amenintat" Carmen ca daca nu intru va da ea vestea cea mare :-) De altfel, eu i-am zis ca poate sa va scrie ea ca eu reusesc tare greu sa intru pe aici, da draguta cum e ea, a zis ca asteapta pana luni, sa va dau eu vestea ca e vorba de copilasul meu, si daca tot n-apuc intra ea si va spune :-). Pupici Carmen :-)

Asadar, am fost saptamana asta la 2 ecografii la spital, la doua doctore specializate in asa ceva. Luni am fost la ecografia de 18 saptamani cand s-a uitat cu lux de amanunte la toate organele bebelusului, inclusiv la inima. Mi-a spus ca e BAIETEL si, mai important, ca eu stateam cu inima la gura, ca e sanatos, ca totul se vede bine, inclusiv inimioara. Ieri am fost si la cardiolog, mi-a facut ecograf special pentru inimioara, a intors-o pe toate fetele si a zis ca totul e bine, inima bine formata, cu toate camerele, toate valvele, vasele de sange care pleaca si vin la si de la plamani sunt toate acolo asa cum trebuie. Sunt asa de fericita... Cand am iesit de la spital, mi se parea ca plutesc, parca statusem in spital cateva luni si lumea era schimbata. George deja isi face griji cum ne descurcam cu doi terminatori, cred ca el a sperat ca o sa fie fetita si o sa fie mai cumintica :-) Ca bebele din burtica e tare miscaret, tare activ, s-au amuzat amandoua doctorele, ca abia reuseau sa il prinda sa ii faca pozele si masuratorile. Abia astept sa il tin in brate, sa vad ca e sanatos, ca mananca si face tot ce trebuie in mod normal. O sa ma mai duc la spital peste 6 saptamani sa vedem cum creste, dar organele sunt deja formate, sper sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul bine si pe mai departe. A, sa nu uit, DPN e 31 iulie.

Piatra Lunii felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si el si voi, sarcina usoara pe mai departe.

Alus, felicitari din suflet pentru burtica. Imi pare rau ca ai probleme cu diabetul gestational. Dar important e ca l-au depistat si o sa va tina sub observatie, totul va fi bine, important e sa fiti sanatosi in final si tu si bebelusul din burtica.

Ioana felicitari si tie pentru fetita din burtica, mai ai putin si vineeee... Doamne ajuta sa fiti sanatoase amandoua si totul sa fie bine si usor.

Iertati-ma ca nu apuc sa scriu la toata lumea, eu sunt mereu pe fuga, am zis ca macar si un mesaj mai scurt daca apuc sa scriu tot e bine. Va pup pe toate. Va multumesc pentru toate urarile si gandurile bune si va doresc o primavara minunata la toate.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Buna fetele
LA MULTI ANI! IRINEL
Toate bune sa se adune, cele rele sa se spele! Felicitari pentru baietel, Sa fie sanatos voios si frumos. si sa fiti fericiti!

Carmen Si mie mi-a placut la gradi faza cu piticii. Ei sunt "pazitori naturii", ca sa zic asa. Dar sa vezi cand dau iama prin lucrurile copiilor si nu le mai gasesc. Caci piticii cei adevarati fug prin gradinita sa ii caute, uitand sa planga dupa ce au pierdut . Noroc cu mamicile si doamene de acolo ca le gasesc intr-un final fericit.

Isinusa Sa incerc eu sa descifrez: plangi dupa zilele frumoase de vada. Nu?

Deci, sa ma plang incontinuare de ziua de ieri. Caci si restul zilei a fost precum a inceput, de... La munca m-am cindanit cu redactorii sefi ai revistelor la care lucrez pt ca era foarte mult de munca si ma vroiau in ambele parti. Ba unul a venit cu ideea sa mai stau peste program vreo 2 ore. Asa ca l-am invintat sa mearga el dupa fata sa o ia de la gradi apoi sa o duca acasa si sa imi faca si ceva de mancare. No, asata ca sa vada cum e cu familie si treburi casnice deoarece nu stie. Asa ca m-a lasat sa plec la ora 5.
Apoi ajunsa acasa, am descoperit ca iarasi n-a avut loc cineva de lucrurile mele si l-a mutat locul. Printre ele si un joc de doctor al Biei care era imprastiat prin casa. Asa de tare m-am enervat ca de data asta am facut scandal. Nu de alta, dar Bia are grija de jucariile ei si nu imi convine sa i le strice altcineva. A... si scuze ca m-am plans la voi.

si un sfarsit de saptamana frumos incontinuare

PS. Am primit de la Bia un buchetel de ghiocei, branduse si viorele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Irinel! Sa fii sanatoasa alaturi de familia ta minunata si sa ai parte de o nastere usoara si de un bebelus sanatos tun, cuminte si mancacios! Am fost atat de bucuroasa sa citesc vestile cele bune! Stiu ca muncesti mult si ca ai un program dificil, te rog mult sa ai grija de VOI!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Nu stiu daca am apucat sa va spun... In Bucuresti s-a deschis o maternitate particulara, a CMU. Si acolo am cunoscut un medic care este dispus sa incerce o nastere normala dupa cezariana. In apa sau nu. Si acum nu stiu ce sa facem... sa incercam sau sa ramanem la Municipal, cezariana...
Si imi mai preocupa timpul planurile pentru vacanta. Deh, femeia casnica are timp de o gramada de ganduri, hi hi. Si cred ca am reusit deja sa conturez vacanta de anul acesta. 1 saptamana la cai pt Rebeca, 1 saptamana in Thassos si 1 saptamana in Turcia...

Ioana 31+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Ma bag si eu pe aici...
Am nascut natural dupa cezariana - cu 8 zile inainte ca feciorul meu sa faca 2 ani.
A mers grozav, ca pe roate Ana a stiut mai bine ca Paul pe unde e iesirea[ ;)]
Avand experienta ambelor - naturala e cea mai bune
Asa, in plus, sunt din categoria "babutzelor" - la primul bebe aveam 36 impliniti de vreo sapt, iar la cea mica 38 (impliniti cu o zi inainte de a naste pe cea mica).

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput