Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(128)
Raspunsuri - Pagina 12
IRINA.C spune:
Alina asa zici?ca maica -sa tot nebuna ca e mic...vin si diversele rude "vaiii...e mai mic in realitate decat in poze", "vai ce mic este..", "vai dar e mai frumos in realitate ca in poze, unde e cam uratzel asa"![]()
![]()
si tot debiteaza.
Da ce succese aveti cu printesa cea mare!Bravo voua!
Bebelusi pe unde umbli, nu mai ajungi acasa?
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Carmen_Marieta spune:
Salutare mamici si burticutze,
Alina elicitari pt cele 3 victorii. 

Cami la internare ai nevoie de buletin, la declarare copil ai nevoie de: certificate nastere(copie+orig) tu si sot, certificat casatorie(c+o), buletine.
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
Alina1976 spune:
IRINA, eu asa zic, si nu te mai lua dupa ce zic unii si altii...lasa-i sa debiteze...si sigur ca in poze intotdeauna bebelusii par mai mari, asa e si la noi...printul tau este exact cum trebuie sa fie. Iar pt tine, starea de bine vine numai daca esti odihnita. Ai vazut saraca Naty...e la un pas de depresie pt ca este ff obosita si simte ca nu mai poate. Tu trebuie sa te odihnesti cat poti si sa vezi ce roz o sa ti se para toate dupa aceea...![]()
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
veronica75 spune:
Mai fetelor
Un lucru sa fie clar....eu nu am reprosat si nici nu reprosez nimic nimanui, si nici nu am spus ca ne-ati lasat singure...ci doar ca nu mai aveti timpul liber de inainte ...si eu inteleg asta perfect
- sunteti mamici
, doar ca nu mai e agitatia aia de la inceput
.
Va multumesc pt incurajari si agitate 
Alina - felicitari pt reusitele Anei... e domnisoara mare
Acu, am si eu o intrebare: Ma doare burtik doar partea de sus si nu stiu de ce....stiam ca trebuie sa te doara jos sub buric sau pe laterale...
Si ma doare cam nasol, a mai patit cineva asa????? 
Veronica
40+ cu Alice Dorotheea

micuta mea
.... Hai Alisuca....
BB e pe drum
Alina1976 spune:
Vero
...glumeam si eu...
Sa nu fie durere de stomac...nu inseamna ca orice durere de burta are legatura cu bebe. Durerile de nastere sunt mai complexe...te doare ca la ciclu si ai dureri ce corespund in spate spre anus (simti ca-ti vine sa faci...stii tu ce) si ti se intareste burtica la intervale reguate. Ce ai mancat?
Carmen, chiar vroiam sa te sun. ce faci? cum mai e? bebe?
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
cristi_2003 spune:
alina - nu am rezerve, ca daca nu ii ajunge titi ii dau prima data cu bine cel muls apoi completare. ca de muls nu prea iese mult - rar cat sa ii tina de foame
ambii sani in general
de stat de ex noaptea cand e masa numai san sta 20-30 de min - daca adoarme ii dau un pic pe la nas si iarasi suge, pana se trage el singur si se intinde de satul.
nu se inroseste cand urla - cu titi intre dinti incepe sa planga si tace daca-l trec la celalalt din care curge sau la biberon
de dat din picioare da doar la inceput pana prinde bine titi si la sfarsit cand nu mai curge.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png
veronica75 spune:
Alina cine mai stie unde o fi si stomacul
...s-ar putea sa ai dreptate.
Pai am mancat orez cu legume si niste masline negre (ca sunt fan), si tort de ciocolata
...o fi de la asta...da tare nasol ma simt 
Carmen - cand ai timp te astepiam cu povesti 
Veronica
40+ cu Alice Dorotheea

micuta mea
.... Hai Alisuca....
BB e pe drum
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi_2003 alina - nu am rezerve, ca daca nu ii ajunge titi ii dau prima data cu bine cel muls apoi completare. ca de muls nu prea iese mult - rar cat sa ii tina de foame ambii sani in general de stat de ex noaptea cand e masa numai san sta 20-30 de min - daca adoarme ii dau un pic pe la nas si iarasi suge, pana se trage el singur si se intinde de satul. nu se inroseste cand urla - cu titi intre dinti incepe sa planga si tace daca-l trec la celalalt din care curge sau la biberon de dat din picioare da doar la inceput pana prinde bine titi si la sfarsit cand nu mai curge. Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008) |
Cristi, seara nu este mai agitat? Ti s-a intamplat sa urle mai mult de 2 ore..cu mici pauze...si mai ales seara? De ex Sabina seara (la ultima masa) face asa: Ii bag titi, trage 5 min si incepe de tipe...o iau o mai tin o pun din nou, trage un pic iar tipa rau de tot, se agita, si tot asa pana reusim sa papam (dureaza cam 2-3 ore chestia asta). Astea sunt colicile. In momentul in care intra lapte in burtica, pe bebe il doare si mai tare si de aia se manifesta asa...
Pt ca sa cresti productia sunt cateva chestii de facut:
1. Tras cu pompa cum ti-am zis (cat mai des dupa ce termina el suptul)
2. Lichde multe + 3 ceaiuri pe zi de stimulare + Galafor (sau ce vrei tu)
3. Odihna!!! (de aia iti si papa asa bine dimineata pt ca sanii tai au produs cand tu dormeai si erai odihnita)
4. Regim normal de masa (NU infometare sau dieta)
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui veronica75 Alina cine mai stie unde o fi si stomacul Pai am mancat orez cu legume si niste masline negre (ca sunt fan), si tort de ciocolata ![]() |
OF...ai dreptate..stomacul e presat la maxim acum...imi aduc aminte de starile de discomfort...o sa treaca.
E posibil sa fi mancat mai mult si atunci sa se preseze acolo pt ca nu mai este loc...trebuie sa se faca digestia..deci, astepti :-)
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
cristi_2003 spune:
nu e mai agitat seara - in general pana la ora asta e bai
fac asa
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png