Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(128)
Raspunsuri - Pagina 11
mara95 spune:
salut!
nastere usoara viitoarelor mamici!
cu intarziere:Alina, flavia a avut pampers noaptea cat timp nu reusea sa faca kk la toaleta ziua ; cand am hotarat sa nu o mai lasam sa faca asa, atunci nici noaptea nu a mai avut pampers si nu am avut nici un "accident"; trecerea a fost usoara pentru toti de la pampers la toaleta.
cristi, ti-am vazut frumosul, cred ca seamana "putin mai mult " cu Andreiul meu. cand voi avea timp , voi pune poze aici, sau pot sa trimit un link in contul comun, adaca imi dati adresa.
Andrei doarme relativ bine noaptea, am nopti in care reusesc sa ma odihnesc bine, altele in care il pazesc, ca nu are chef de somn sau il mai doare burtica.
veronica75 spune:
Damiana - insanatosire grabnica
sper sa iti treaca repede;
Cami - intradevar, nu trebuie nici sa ma grabesc prea tare ca nu am trecut decat cu 1 zi peste 40 de saptamani, iar despre galerie...nu e bai, adik nu asta am vrut eu sa subliniez, ci faptul ca fetele deja sunt mai ocupate cu bb-ii si au mai putin timp de citit/scris. Merci de incurajare
;
Cristi - sa stii ca eu sunt fff atenta la ce discutati voi despre bb-i.
La inceput voi sta 5 zile in maternitate, asa se procedeaza aici...deci eu oricum i-am spus sotului sa imi aduca ceai de lactatie la maternitate...restul o sa vad pe parcurs ce si cum...
Veronica
40+ cu Alice Dorotheea

micuta mea
.... Hai Alisuca....
BB e pe drum
mara95 spune:
crisp, as-ti traiasca minunea si sa va bucurati de el!
lisa, astazi flavia ma intreaba unde plec, asta pentru ca renuntasem la pijamalele "permanente"
si ma imbracasem mai "normal".
andrei inca regurgiteaza si de multe ori pe zi, dar f putin ca si cantitate, trbuie sa am grija sa-l ajut sa elimine aerul aproape dupa fiecare masa, ca altfel e agitat si nu doarme.dar asta va dura pana la maxim 4 luni, cam asa a fost la flavi;au mai ramas cam 3 luni![]()
yashy spune:
Felicitari Lisa!!
Refacere usoara si o bebelina linistita si mancacioasa!!

Nu am citit nimic din ultimile 2 capitole... De cand a venit mama sunt atat de prinsa in explicatii... sigur voi uita cate ceva!
Dar asta e... Nu prea se intelege cu Luka... Cred ca de asta imi fac cele mai mari griji... nu de nastere!!
Maine e ziua internarii si joi ma "taie"
. Va voi trimite pe mail-ul comun vestea.
Va pupic pe toate!
Merg sa ma cuibaresc langa Luka...

AMR 2 zile!!!

Adina
& Luka
& bobita din burtica
38+ 
obraznicatura lu' mami
IRINA.C spune:
Sunt prin zona , va fac galerie, cum adik sunteti singure??

POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
cami_antonia spune:
yashi nastere usoara si REFACERE RAPIDA ,... ca asta e cel mai important la cezariana .... un bebe sanatos .... asteptam vesti de la tine ....
cred ca nu mai are mult si va trebui sa ajunga acasa si bebelusi sa ne dea vesti ...
veronica va veni si vremea noastra .... am avut rabdare 5 ani pana am reusit sa concepem acest bebe ,.... asa ca voi mai avea rabdare cateva zile .... 

irinac multumim de sustinere 
38+

AU MAI RAMAS MAXIM 10 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE ANTONIA IOANA

Camelia
cami_antonia spune:
yashi nastere usoara si REFACERE RAPIDA ,... ca asta e cel mai important la cezariana .... un bebe sanatos .... asteptam vesti de la tine ....
cred ca nu mai are mult si va trebui sa ajunga acasa si bebelusi sa ne dea vesti ...
veronica va veni si vremea noastra .... am avut rabdare 5 ani pana am reusit sa concepem acest bebe ,.... asa ca voi mai avea rabdare cateva zile .... 

irinac multumim de sustinere 
38+

AU MAI RAMAS MAXIM 10 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE ANTONIA IOANA

Camelia
Alina1976 spune:
Hei, cum adica v-am uitat....sunt aici!!
Drept pt care bag agitatele pentru:

VERONICA
YASHI
JASMI
DAIOPRI
STELLUTZA
CAMI
BEBELUSI
TUTU

S-a nascut minunea SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Cristi, stii ce ma bucur sa aud ca ai inceput sa ai mai mult lapte...bravo! Tine-o tot asa. Chiar vroiam sa-ti zic ca in capitolul trecut in ultimele pagini, ti-am mai pus niste intrebari...probabil nu ai apucat sa mai citesti...
Bebeluuuuuusi, ai venit de la Dr??? Da-ne de veste cum e?! Nasti au ba? ![]()
IRINA, bravo D'omle...ce voinic ai!! A luat ff bine in greutate. te felicit
. Iar tu mami stai mai linistita...o sa treaca perioada asta si o sa vezi ce bine o sa fie mai incolo...cand o sa-si faca program de masa, de somn...o sa inceapa cu altele
.
(29 decembrie 2008)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Am uitat sa va spun ceva important....avem TREI victorii importante cu ANA.
1. A facut primul PIPI la olita pt ca a vrut ea (a cerut olita)! YUPIIII.![]()
2. Ieri a fost prima noapte in care nu a mai adormit cu suzi in gura. YUPIIII de doua ori ![]()
3. Ieri dimineata a fost prima dimineata in care am renuntat la biberon si a papat cereale cu lapte singura din castron si o felie de paine cu Almette. YUPIIII de trei ori ![]()
Creste fetita mea....sa vedeti ca o sa va intrebati oare cand a facut o luna, apoi un an...apoi doi...bucurati-va la maxim de perioada asta, o sa va fie dor de ei bebelusi.
(29 decembrie 2008)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA