Cel mai usor regim de slabire *5*
Raspunsuri - Pagina 17
silvana75 spune:
Eu dau raportu de pe acu, stagnare la 68 kg dar s-au dus centimetrii, nu stiu cati dar important e ca s-au dus. Am o pereche de pantalonii care inainte de inceperea dietei imi erau stramti rau de tot, acu sunt buni, intra pe mine si chiar putin largi pe picior 
Felicitari tuturor 
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
MadameBovary spune:
Mi-am mai luat si eu ceva hainute astazi, mai de slabanoaga asa
. Vin bine, n-am ce zice, macar nu mai am sunculitele alea pe burta ca inainte, de ma uitam in oglinda si mai ca ziceam ca-s in vreo 4 luni
. Eu aveam 60.2 dimineata pentru ca, deh, la mine cand vine monstrul numit menstruatie isi face de cap bine de tot
si iar mananc 2 saptamani ca sparta. Nu stiu insa cum se intampla de dupa aia, in 2-3 zile ajung iarasi la greutatea de dinainte de perioada de foamete... habar n-am - dar nu ca ma plang, Doamne fereste!
va
mult si va astept de maine cu noile date pentru tabel!
neliaCris spune:
seara fete...
deci sa va spun ce am masurat:
-sani:94(asta pt ca sunt lata in spate nu pt ca as avea sanii mari)
-burta 88
-si talie 96
kg-60,7 cantarita acum...
inatime-1,62
cam atat...voi cum va cantariti?am vazut ca pe 13 aveti cantarirea...
Azi am mancat inghetata..of..dar numai cateva lingurite..in general mananc mai putin,si mi-am impus sa ma plimb mai mult de exemplu 1 ora dimineatza si una mai pe seara.stepperul ala e chiar bun...abdomene vad ca nu mai am timp sa fac...burta a mai dat inapoi dar numai din grasimea de sub ea...acum e moale si flescaita....cam de 4 luni de ale mele,dar de sus paan jos nu doar la abdomen..intelegeti?deci ma treceti si e mine pe listutza?cine imi da si mie parola de pe mailul comun sa vad poze,,,eu vad doar 4 raNDURI...
o seara faina
pentru tine mi-as da si viatza....
MadameBovary spune:
Nelia, cred ca 96 e la solduri, nu? ![]()
Daaa, maine e zi de cantarire, in fiecare vineri venim icisha si dam raportul: cine, ce, cat
. Haide ca ma urnesc - lene mare, monser - si te trec in lista cu regimul incepand de maine, da?
Poti sa mananci un pic de inghetata daca vrei, nu-i panica... totul e sa o faci pana-n pranz
. O sa vezi, incet, incet o sa iti fie din ce in ce mai usor sa renunti la mancare seara dupa ora 6. Treptat si apoi de tot. Cu putina ambitie si perseverenta ... mutam muntii din loc!
alsima spune:
Buna seara fetelor, eu sunt distrusa!!! Ieri am fost la prima mea ora de AEROBIC!!!!
Dupa ce ca am facut 100 de pauze fiindca mi se parea ca antrenoarea aia se misca nepermis de repede pt sunculitzele mele, azi am fost ca un robotzel toata ziua, adica in reluare...
Waiii ce greu a fost...
Daca stiam ca asa greu se slabeste, poate nu mai mancam ca o magaritza....

Azi am fost mai precauta...M-am scapat totusi la 2 ciocolatutza micutze, dar asta inainte de ora 15.00...

N-am mai putut de pofta...
Maine dimineatza ma cantaresc si eu...Poate am slabit macar 1 kg...
Va pup si ne "vedem"maine...
Addicted spune:
Madame noi suntem colege de suferinta, ca asa patesc si eu cand vin rusii, care s-au hotarat sa ma viziteze azi, exact cand eram mai stresata. Asa mi se intampla tot timpul, cum vine stresul la munca, cum si stresul celalalt. Vroiam sa incerc prima data cupa menstruala, dar n-am avut timp de dimineata. Toata ziua am trecut prin durerile facerii, singurul lucru bun e ca nu mi-e foame. Dar si eu o sa arat cu vreo 2 kile poate mai mult la raport.
Deianira ce dai de baut?
Las' ca ai trecut de hopul asta, acum poti sa te concentrezi mai mult pe regim pentru ca nu mai ai orarul ala de pasare de noapte. Si sa mergi si la sala sau la inot mai des.
Silvana iti doresc ca in curand sa iti stea pantalonii ca pe gard
Vad ca lumea incepe sa isi cumpere hainute, de primavara probabil, eu am jurat ca nu imi mai cumpar nimic pana nu ajung la cel mult 60 de kg. Am probat ieri o pereche de pantaloni genul pana, stramti jos. Desi sunt la moda de multicel, am crezut ca n-o sa ma avantajeze forma asta, dar cand i-am incercat mi-au placut f mult, ma faceau slabanoaga chiar. Insa nu mi-i cumpar pana nu ajung la masura 4, acum sunt la 6.
Voi ce faceti de Valentine? Eu vreau sa ii fac la al meu o surpriza: ii zic ca mergem intr-un oras sa vizitam o prietena si de fapt il duc la o casa super misto la lac. Am aranjat deja cu proprietara sa ne puna lumanerele si sampanie in dormitor, iar a doua zi mergem pe lac cu barca, la asfintit. Abia astept!
Iar cand o sa ma intorc, adica miercuri sau joi, promit solemn ca ma apuc serios de dieta si reiau intelegerea cu prietenul meu, ca daca nu merg la sala trebuie sa ii dau bani de fiecare data.
Alsima inceputul e tot timpul greu, dar nu te lasa! Tine-te de ritmul antrenoarei cat poti, ca bine faci.
Pupici si ne vedem maine la raport!
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65,4 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar ![]()
alsima spune:
Buna dimineatza!
Am slabit si eu 1 kg!!!
initial 70kg, actual 69kg, target 60kg!!!
Vreau si eu 0
...![]()
![]()
![]()
Va puuup si va doresc o zi minunata!!!
Eu azi...iar la aerobic!!!

MsLara spune:
Buna dimineata! E sunt tot la 46 deci stagnare. E buna, ca altfel va decoram din nou lista cu un porkusor! Oricum am fost mai cuminte decat saptamanile trecute.
Felicitari alsima!
Nu am prea mult timp sa scriu, dar citesc mereu ce mai faceti.
Vad ca sunt foarte multe fete care folosesc stepperul; mi-au amintit ca al meu sta bine-mersi in balcon...o sa incep sa-l (re)folosesc si eu!
un week-end frumos!
Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br /
" target="_blank">In fiecare zi mai
neliaCris spune:
da 96 la solduri...
cantarit dimineatza....60,8 kg ,mancat un iaurt cu ananas...si o constipatie...of .asa am ramas de cand am nascut....in diaree nu dau veci...
....ca aia se rezolva iute cu smecta dar fete cum reusiti sa beti 2 litrii de apa?????????
eu cand am fost gravi nu am pus gura pe apa....sincer...o vedeam si o vomitam...e asa importanta in procesul de slabit?
pentru tine mi-as da si viatza....
melly23 spune:
buna dimineatza!raportez si eu masuratorile de azi!nik nou!
kg: 74.3
bust: 100
talie: 86 ( MB data trecuta tot 86 ti-am scris dar la listutza ai scris 96
)
sold: 105
deci care e problema habar n-am!!!o fi de la cheful de sambata inca!!!

na asta e oricum nu ma dau batuta
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele