Cel mai usor regim de slabire *5*
Raspunsuri - Pagina 16
neliaCris spune:
eu imi fac masaj cu crema de la Loreal,e verde...are miros de castravete...si e din aceea cu 2 capete...1 dat masez pielea cu capatul de masaj care are niste benzi ridicate si care se invart (intelegeti)pana se cam inroseste piele...apoi dau cu crema...si o masez cu o perie luata de la avon cu bile care se invart...si sincer deja se vad rezultate...
pentru tine mi-as da si viatza....
Deianira spune:
Eh, si eu pe aici
.
Felicitari fetelor care au slabit
.
Eu sper sa ma fi mentinut macar, am avut o saptamana super aiurea si incarcata si am mancat ce, cum, cat si cand am apucat.
Nici pe la sala n-am fost de sambata.
Vreau sa merg maine si vreau sa si inot putin, si un pic de sauna... asa minim de doua ori pe saptamana imi propun. Mi-e cam groaza sa ma cantaresc maine dimineata, sper sa nu primesc un porc
.
Dau de baut ca am avut ultimul examen azi
, apa plata cu lamaie ca sa nu ne ingrasam
.
O seara faina sa aveti!
p.s. Am pus si eu poze ![]()
MadameBovary spune:
Nelia, sigur ca te bagam in lista! Bine ai venit printre noi!
Da' mai da-ne si noua info despre tine.. ne tii companie de azi incolo, daaaa? Asa ca ia baga si o varsta si o data de nastere si daca se poate, si niste cm sa stim ce si noi ce si cum
.
Restul mandrelor... va umplu de
din cap pana in picioare numai sa ajungeti voi slabe si (si) mai frumoase! Scuzati absenta, va mai urmaresc din umbra.. dar acum am nitica treaba si nu pot sa ma avant prea tare in povesti, dar revin eu la chit-chat imediat cum ma eliberez! Keep on
, ladies!!
XIO spune:
Deianira , la ce sala mergi?![]()
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
neliaCris spune:
11.08.86 nascuta....deci 22 de ani ....masurile nu le stiu v-am zis doar la burta am 88 cam pe acolo...cum sa fac sa le iau mai exact ..unde sunt punctele de reper?la burta langa buric si la solduri unde sunt oasele?![]()
pentru tine mi-as da si viatza....
MadameBovary spune:
Cam asa, da, Nelia... talia.. si soldurile ... peste fund
. Hai ca te astept, poate vii si cu informatii pretioase privind centimetrii
. 22 de ani. Ha! Tinerico!! ![]()
MadameBovary spune:
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey, uitati-va la Deia, sa vedeti cat de frumusica este!!!

Nicole1980 spune:
Addicted- hai , mai, ca pana sa ajung la 8 flori mai am cam 5 (sigur maine iau una)... Oricum m-ai impulsionat cand mi-ai zis de Muzette...pe care o felicit inca o data pentru ambitia ei. Sper si eu sa o urmez in sensul asta.
Haideti sa va spun la ce am rezistat azi. Colegul meu de birou a cumparat 2 platouri de prajituri de la cofetaria ana pan. Aratau super bine...insa nu m-am atins de ele. Sa faceti ca mine.![]()
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
Addicted- hai , mai, ca pana sa ajung la 8 flori mai am cam 5 (sigur maine iau una)... Oricum m-ai impulsionat cand mi-ai zis de Muzette...pe care o felicit inca o data pentru ambitia ei. Sper si eu sa o urmez in sensul asta.
Haideti sa va spun la ce am rezistat azi. Colegul meu de birou a cumparat 2 platouri de prajituri de la cofetaria ana pan. Aratau super bine...insa nu m-am atins de ele. Sa faceti ca mine.![]()
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Deianira spune:
Aloha! Ce bine ii fara stres
.
MB, multumesc frumos
, tu vorbesti? ![]()
Xio, la Poli, profit cat mai pot si eu :-)).
Ahhh, am asa o usoara
groaza de cantarirea de dimineata, parca vad pe mine ca s-a mai dus ceva, dar nu stiu ce zice cantarul
.