Cel mai usor regim de slabire *5*
Raspunsuri - Pagina 12
MadameBovary spune:
Nicole, nu te scoate nimeni de pe nicio lista daca vrei sa ramai aici cu noi in continuare!!
Asa cum zicea si Cleo, e ok si asa cu ciugulitul seara - important e ce anume ciugulesti, ca nu-i tot una sa ciugulesti chipsuri si sa ciuguleste niste fructe, spre exemplu
. E ok regimul pentru tine tocmai pentru ca ai slabit 2 kg, nu? Adica se vede ca da roade! Uite, acusica ma duc si modific datele la tine si iti dau si cele 2 floricele pe care le meriti. 
Fetelor, sa nu va suparati de chestia cu [-----blank------]-ul, da? E doar o modalitate de a afisa cine nu a zis nimic saptamana aia! E ok asa, ca nu mi-ati raspuns?
Eu am inceput cu foamea mai pe seara
. E clar, se cam apropie menstruatia cu toate ca alte simptome nu am deocamdata. Dar asta e un fel de maciuca de-a Zmeului... intai se loveste ea in usa si peste 2 saptamani apare si Zmeul ![]()
alsima spune:
Fetelor, buna seara...
As vrea si eu tare mult sa ma inscriu pe listutza voastra...
Numele meu este Alina, am 27 de ani, 70 de kg, inaltime 1,63m si masurile mele sunt: 96/87/108. As vrea tare mult sa slabesc 10 kg!!!
De maine intru si eu la regim si la sport!!!
As vrea sa folosesc pastilutzele de la Heritage Elite, dar inca ma gandesc daca sa o fac sau nu, tinand cont ca sunt pe lista aspirantelor la bebe....
Va multumesc si va doresc tutoro spor la slabit...
MadameBovary spune:
Alsima, ia baga si o data de nastere sa te avem aici in evidenta
. Iti trec maine prima zi de regim... si SPOR LA SLABIT!! Uite si
simbolica de primire in club si de asteptam si te incurajam sa vii cat de des poti si vrei si sa ne impartasesti cum stai cu slabitul si cu mancatul. Iti tinem pumnii and ... welcome!
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Alsima, ia baga si o data de nastere sa te avem aici in evidenta simbolica de primire in club si de asteptam si te incurajam sa vii cat de des poti si vrei si sa ne impartasesti cum stai cu slabitul si cu mancatul. Iti tinem pumnii and ... welcome!I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
papadio,mai traiesti asa subnutrita?
pupa Coana pe Tantza cea trasa prin inel !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
XIO spune:
Eu sunt tare suparata ..........prin urmare azi n-am prea mancat 
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui XIO Eu sunt tare suparata ..........prin urmare azi n-am prea mancat ![]() "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100 http://www.flickr.com/photos/greecky/ |
Alta cu douaj'da kile plange aici
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
Gabrielo, mai am un picutz, bre, si ajung si trasa prin inelul de logodna
. Lasa, ca am o prietena care se incapataneaza sa ajunga la 55 si e slaba dupa standardele mele. Nu tu sani, nu tu fund, nu tu nimic... se duc toate ca a tot dat jos... si am impresia ca ea si cand se gandeste la ciocolata se ingrasa
.
alsima spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Alsima, ia baga si o data de nastere sa te avem aici in evidenta simbolica de primire in club si de asteptam si te incurajam sa vii cat de des poti si vrei si sa ne impartasesti cum stai cu slabitul si cu mancatul. Iti tinem pumnii and ... welcome! |
Multumesc mult de primire!!!!
Eu sunt o '81 girl, 12 mai
Spor la slabit tuturor!!!
Happiness_4_us spune:
Raportez si eu 64,0kg!
Doamne ajuta! Incet si sigur sper!
,
P.S. Nu am reusit cu nici un chip sa ma cantaresc vineri si sa apar la raport.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
MadameBovary spune:
Nana, las' ca-i bine si asa, mai bine mai tarziu decat niciodata. Insa, ca o regula noua, ce mai vine dupa weekend o sa fie trecut la urmatoarea masuratoare... e bine asa? Primul kg s-a dus, sa se duca dupa el si celelate!! ![]()
Alsima, bagat si data nasterii, te asteptam cu povesti.
De fapt, va astept pe toate cu povesti, sa ne mai ziceti ce si cum mai merge!