Cel mai usor regim de slabire *5*
Raspunsuri - Pagina 11
Ela_silvia spune:
A zburat si saptamana asta! Nici nu am realizat ca ieri a fost vineri.
Am reusit sa sparg si eu gheata si sa dau primul kg jos!Sper cu urmatoarele sa fie totusi mai usor si sa se dea duse mai repede.
Deci 64 kg si 97/100/107.
Felicitari tuturor si tineti-o tot asa!
kay spune:
Addicted, pozele alea "e" acu 25 kg
mai adauga mental 25 si o sa ma vezi acu...
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ihotu72 spune:
MadameBovary vreau si eu o floricica te rog....
b=93;t=85;s=103.kg=65,5.Gata am dat raportul.Azi am facut o prajitura si am luat doar o inghititura.nu am luat nici un dulce toata saptamana.
pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze
MadameBovary spune:
Buuuun, mai aveam asa:
Elenuca
Gabytza
Nana
Nicole
Roxie
Vali
Eu propun ca daca nu mai updateaza cineva datele o saptamana, sa tragem linie la ei (la sectiunile unde se updateaza de obicei) ca sa se stie cine a zis si cine nu. Ce parere aveti?
Maine dimineata cand fac ochisori updatez tabelul asa ca cine mai doreste, cine mai pofteste, sa sara cu informatiile!
Addicted, am zis doar ca am niste probleme, nu am zis de unde sunt, care le e cauza si care NU le e cauza
. In fine, nu mai conteaza. O mai raresc, dar nu va parasesc, sunt alaturi de voi si la incurajari inainte pentru ca tin sincer la tot grupul asta vesel si plin de fete aspirante si perseverente!!
mare de tot!
MadameBovary spune:
Pupici la fete. Am updatat tabelasul.
FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU DAT JOS FIE SI MACAR UN GRAM SI UN CENTIMETRU SAPTAMANA ASTA! CONTINUATI, PERSEVERATI SI JOS COLACEII!!
FELICITARI TUTUROR FETELOR CARE S-AU PASTRAT SAPTAMANA ASTA LA ACEEASI GREUTATE SI CARE AU REZISTAT TENTATIEI DE A MAI PUNE UN KILOGRAM INAPOI. JOS COLACEII!!
Fetele restante, stau cu ochii pe voi, sa stiti!
mare si
pentru toata lumea!
cristi_2003 spune:
noi azi am avut botezulasa ca am ppat mult
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png
ihotu72 spune:
Multumesc pt floricica MadammeBovary am muncit din greu pt ea.
pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze
cleo78 spune:
weekendu asta am mancat mai neregulamentar.
dar am si batut parcurile, am alergat si o 1/2 de tura de balta Tineretului, dar cred ca rezistam 1 tura, daca nu plecam din start cu ideea: sunt ramolita, sunt atrofiata etc
cantaru insa arata ceva in plus. O sa mai merg la sala... dar miine aniversam 9 luni de cand s-a nascut piticania- deci tort.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Nicole1980 spune:
Eu nu am mai intrat de mult timp...cu serviciu pana la 19 si cu copil si cu bona....deja imi este foarte greu sa citesc, dar sa raspund.
Eu am acum 75 kg, deci cu 2 kg mai putin decat am inceput.
Sincer dieta asta mi se pare ok, insa imi este foarte greu sa o pastrez intocmai. De ce ? Pentru ca dimineata mananc un sandwish, la servici mananc o friptura la gratar cu salata, beau o cafea, nu mai am timp sa mananc nimic pana ajung acasa, iar la 19 cand ajung imi este foame si ciugulesc cate ceva.
Nu corespunde dietei pe care o tineti voi, insa nu am ce face deocamdata.
Asa ca ma putei scoate de pe listele de la inceput de capitol, eu voi continua sa mananc mai putin si mai sanatos si am sa revin cu detalii...
Va citesc in continuare totusi, numai ca voi tine o dieta care se potriveste cu programul meu.
Va pup
si cate o
pentru fetele care au slabit sau acre s-au mentinut.
Jos colaceii !!!!
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicole1980 Eu nu am mai intrat de mult timp...cu serviciu pana la 19 si cu copil si cu bona....deja imi este foarte greu sa citesc, dar sa raspund. Eu am acum 75 kg, deci cu 2 kg mai putin decat am inceput. Sincer dieta asta mi se pare ok, insa imi este foarte greu sa o pastrez intocmai. De ce ? Pentru ca dimineata mananc un sandwish, la servici mananc o friptura la gratar cu salata, beau o cafea, nu mai am timp sa mananc nimic pana ajung acasa, iar la 19 cand ajung imi este foame si ciugulesc cate ceva. Nu corespunde dietei pe care o tineti voi, insa nu am ce face deocamdata. Asa ca ma putei scoate de pe listele de la inceput de capitol, eu voi continua sa mananc mai putin si mai sanatos si am sa revin cu detalii... Va citesc in continuare totusi, numai ca voi tine o dieta care se potriveste cu programul meu. Va pup si cate o pentru fetele care au slabit sau acre s-au mentinut.Jos colaceii !!!! Poze Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 |
nicole, este f. bine si cum tii tu!! e adaptat regimului tau de viatsa, si cum tu ai un consum/agitatie mai mare decat noi - consider ca ai nevoie si de inca ceva consumat la 19 seara. Cu sigurantsa vei slabi mai mult decat noi, cele care nu alergam intre job-cupil-casa, si avem numai 2 variabile din astea .
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008povestea nashterii