Mamici si burtici de BAIA MARE (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

melly...acuma, noaptea? adica vrei sa lasi pitica cu barbatu si tu la mogosa? vezi, poate vrea cristi de la sala..
nici eu nu merg la sala, chiar singura n-am chef...si oricum, acum am intrat in casa, am fost la doamna doctor cu el, a zis ca e ok si dupa 4 zile cu panadol si inca un siropel, tre sa fie bine...ne-a programat si vaccinul, pe 23, si-am scapat pana la un an, nu?

ariana...pai te iau de la tine din fata blocului, maine la 19 si 45, ok? nu stiu ce ore ai scris tu acolo...

clauco...de la tine am auzit de minculescu...m-au trecut fiori la gandul ca s-ar putea sa nu mai cante (asta nu e stie, e strict parerea mea, adica ma gandesc ca nu s-a internat fara sa fie ceva grav mai ales ca duce boala de multi ani)...sa dea DD sa se poata face ceva si...o de iris, din suflet, pentru cristi minculescu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

dapoi era 7 cand am scris si doar la 18.30 a venit acasa si am vrut sa ies si eu afara!daca no iesit nime io una nu cred caies!poate cobor dupa paine ca nu mai are colocatru asta a meu!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

Anca ,era ceva scaunel cu 59 euro, parca sunt mai interesante putin decat ce gasim noi aici.Nu ne grabim orcum sa-l luam,pana vom papa mai avem,deocamdata papam doar la san.
Nicoletta,multumesc suntem mari si foarte foarte smecheri.Am vazut si printisorul tau e minunat,dealtfel toti piticii sunt frumosi.Cum il hranesti?(formula sau natural?)
Dflavia multumesc de aprecieri,Stefania este superba.
Mai fetelor eu am o problemuta cu pisotelul meu cel mic,(poate a intampinat careva asa ceva)dupa ce papa laptic regurgiteaza de zboara laptele pana pe covor daca nu tin prosopelul in fata guritei.Io incep sa ma precipit si maine merg din nou la doctor,tot asa facea si cand era mai mic dar ma gandesc ca ar trebui sa inceteze. A mai patit careva asa cu bebeii?
Erik este si foarte activ,adica nu sta o clipa nici dupa ce mananca ,in loc sa stea linistit da din picioare si manute si tipa ,gangureste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

la toate, sa va ajunga pana sambata dimineata, ca eu maine sunt la lucru. Tineti-mi pumnii, ca-i vineri, 13.
Faceti voi capitol nou, da?
inca o data si aveti grija de voi si de piticii/burticile din dotare.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

M-am oprit ca am vazut postarea Renatei. Sa stii ca si Dragos facea asa, de fiecare data. Si-a revenit la ceva vreme dupa ce l-am trecut pe solide. Eu stiu ca atata timp cat nu vomita in jet, n-are febra si copilul e vesel si activ, e totul in regula. Pupam piscotelul.
Acum chiar ma duc sa pregatesc toate cele pt maine si sa ma culc apoi. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

renata...asa pateam si eu cu marc, foarte des cand era mai mic, si era din cauza ca bea mai multa lapte decat necesar, daca trecea de cat avea nevoie, dadea afara tot, in jet, asa cum zici si tu, tot murdarea in jur...si eu m-am panicat, dar am citit multe despre asta, si e ok, pe ei nu ii afecteaza vomitatul ca si pe noi, e un reflex si o sa treaca cu timpul, cand piscotelul invata sa se opreasca cand nu mai vrea laptic...deci, eu chiar am patit-o si destul de des, si e chiar ok acum...
asa s-a intamplat si cand am inceput diversificarea, i-am dat prea multe lingurite din prima si-a dat afara tot, in jet, si chiar si lapticul ce-l avea in stomacel...

eu zic sa stai linistita...sa nu intri in panica daca da afara si sa-l pui din nou la san cand plange ca ii e foame...

frumosi baietii tai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Capitol nou

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput